RSI günlüklerde 70i süpürüyor. 1.606 direnç geçemezse 1.594e çekilerek geri dönüşünü başlatabilir. Bu da borsaya yarar.
Printable View
RSI günlüklerde 70i süpürüyor. 1.606 direnç geçemezse 1.594e çekilerek geri dönüşünü başlatabilir. Bu da borsaya yarar.
Hayırlı bir hafta olsun inşallah.
Benim gayahanı yermemin nedeni zamansız ve dozsuz olarak crash edebiyatı yapmasıdır. Zira 2008 yılı genel kabul olarak crash yılı olmasına rağmen en kötü sistemin bile vobda uçtuğu borsada ise tepkilerde hissesine göre değişmekle beraber %50 para kazandırabildiğidir.
Crash olmuş Trash olmuş bana ne? Ben güzele güzel demem para kazanmadıkça. Hisse.net'te fena helda çakılacağız edebiyatı yaptığımdan ısrarla (ki bu edebiyattan 1 ay sonra göçmeye başladı borsa) attılar.
Neyse demem o ki gayahanın şahsına değil tarzınadır dediklerim zaman zaman.
Sözün özü :) 76200 ve 77000 üzerine çıkmazsa XU030 çakılırız. Ama ben beklemiyorum.
Saygılar.
[quote=babazulu;358456]EREGL 4.18 altında uzuna değil kısaya; 4.18 üzerinde ise kısa yerine uzuna meyil edilmelidir. Çarşambaya kadar umarım yön netleşir. Netleştiğinde kuvvetli bir hareket beklemek lazım gideceği yöne.[/quote]
Şahsen EREGL'ye çok kırıldım :) açılır açılmaz patlattılar. Hoş değil ama açılışta böyle olması da enteğesan.
Dikkat etmekte fayda var.
ÜLKER 5.65 altına gelmes günü 5.70+ kaptabilirse long için 1 ihtimal doğar.
[quote=babazulu;358459]
Hisse.net'te fena helda çakılacağız edebiyatı yaptığımdan ısrarla (ki bu edebiyattan 1 ay sonra göçmeye başladı borsa) attılar.
[/quote]
:) yıl günlerden 2008 idi .kom
Kritik 2 gün "bence"... Kaldı 1,5 gün.
[quote=babazulu;358470]Şahsen EREGL'ye çok kırıldım :) açılır açılmaz patlattılar. Hoş değil ama açılışta böyle olması da enteğesan.
Dikkat etmekte fayda var.
ÜLKER 5.65 altına gelmes günü 5.70+ kaptabilirse long için 1 ihtimal doğar.[/quote]
:p.lelelegaliba Ereğlide bölünme/bedelsiz vb birşeyler oldu .dngo nedenle fiyat değişti...
115 üzerinde kapatabilirse EGGUB çok güsel olabilir. Dikkatle izliyorum.
[quote=babazulu;358494]:p.lelelegaliba Ereğlide bölünme/bedelsiz vb birşeyler oldu .dngo nedenle fiyat değişti...[/quote]
selam olsun babazulupata
[quote=padişah;358499]selam olsun babazulupata[/quote]
Çok yaşa padişahım sen de olmasan :D.dng
[quote=babazulu;358501]Çok yaşa padişahım sen de olmasan :D.dng[/quote]
eyvallah +.+.
Seanslık Sto zaten tepki çıkışının realizasyonuna işaret ediyordu. Günlük stoda ise çift dip oluşumu var gibi. Bu seans ve hafta kapanışındaki durum önem arz eder. Ama endeks30 75500 civarında dengelenmesini bekliyorum.
Nikkei 9550nin altına kaymazsa tepkiler devam ederek trend oluşturabilir. Ama haftalık kapanış yine çok önemli. Serbest piyasada doların 1.60+ olması sıkıntı olabilir. bu durum doların bir süre daha realizasyon yerine 1.60 üzerinde güç kazanmasına sebebiyet verirki bu da borsalar için şu an çok istenecek bir durum değil.1.60ı geçemez ise 1.56a kadar gevşeme potansı artar.
Meşhur EREGL'nin 4 üzerinde kalarak sonrası dalgayı bekleyeceğini düşünüyorum.
Kritik 3 gün :( 3. günün Pazartesi olması umut veriyor :)