yok arkadaş .. mondiyolyamadık ..... geceye full + full ... don gömlek atlet flat ....
cümleten iyi akşamlar .. hayırlı iftarlar .. :o:o
Printable View
yok arkadaş .. mondiyolyamadık ..... geceye full + full ... don gömlek atlet flat ....
cümleten iyi akşamlar .. hayırlı iftarlar .. :o:o
Cümleten iyi aksamlar
geceye kısa
hmm iyi günler astatini arıyorum metrocity de buluşacaktık kendisi gelmedi niye böyle oldu :D yoksa istinye park mıydı üwww
[quote=seagate;286292]hmm iyi günler astatini arıyorum metrocity de buluşacaktık kendisi gelmedi niye böyle oldu :D yoksa istinye park mıydı üwww[/quote]
Berring Gate Ice Plaza idi:..:
[quote=Astatin;286281]STRo satta mı aceba:::[/quote]
[quote=excali;286283]Sitrocejsist SATTA mıymış???:D:D:D
İYİ AKŞAMLAR...[/quote]
Yaaa... Buldunuz işin kolayını di mi... Geceye Stro'nun tersi yönde kal, malı götür... Sizi gidi akıllılar sizi... Bu akşam zırnık yok size.. Don gömlek flat... Şimdi tersimi yapın da göreyim... üvvv.... :..: :..:
[quote=astatin;286260]histemik şort **....çift tepe olabilir..üww..tokoba olsa evet çift tepe yükseliş son formayonudur derdi...[/quote]
ayrıca asti hocam doji görüyorum yanlış görmüyorsam eğer tepede:..: Yarın eğer eksi kaparsak 75*** lere kadar bi düzeltme gelir diye düşünüyorum.
gap-up mı olacak vayyy .. üvvvv ...
[quote=selçuklu;286309]gap-up mı olacak vayyy .. üvvvv ...[/quote]
patron iletini gören cennetlik diyim :..:
nerelerdesin yahu ?
herşey yolundadır umarım ?
astatin patron sende tatil rehavetinden çıkamadın haberin olsun :)
ekşın pliz :)
O zaman bende cuma ve hafta başı içün bi proceksiyon çizeyim kanalizasyon çizemiyom o selçuklu patronajın işi beni aşar efendim dünkü mesajımda demiş idim cumaya belli olacak diye şincik kerameti kendinden menkul vadelimiz hata bandının dışında seyretmeye devam etmekte öyleki bu göstergenin içine girmesi gerek efendim şincik fiyatlar ya aşağıya gidecek yada fiyat yatayda kalıp gösterge yukarı çıkacak yarın önemli yurt dışarısının coşkuyla kapandığını göz önünde tutacak olursak zabaanan yukarı gap ihtimali pek bi yüksek ööle olur ve yukarda kapanırsa pazartesi muhakkak band içine girmeli ANCAAKKKKK! Bu arada band ne yapacak onu takip etmek lazım! Yani demem odurki:
cuma coşku oldu diye hemen ŞORTLAMAN ! (kabak gibin oyabilirler adamı)
ne YAPAR bAzartesi gene coşku verir soona yataya bağlar bandın içine girer bu *****sizler!
Soona efendim mal batıya kaydı filan demen haaAA!
bUYURSUNLAR gRAFİNK! deyorum ama deyomuyorum dosya yüklemiyo site zaten anlattım canıım! :confused::::
Ahanda yükledim grafiği buyrun! Bir üst yazımda açıklamasını yazmış idim!Zannımca düşüş olsa bile bu realizasyon olur yön yukarı görülüyor! Bizimkisi beyin fırtınası.Lakin az buçuk tadımlık shortla girdim geceye.Bu arada cuma günü en baba veri varımış (Tarım dışı)belkim veriyi kullanabilirler!
Yusuf...Yusufff :D