[quote=sadberk22;242945]o zaman dediğiniz gibi 400-500 vericek olsak da burdan longlamak mantıklı gibi:confused:.dng[/quote]
yerinde rahat dur gıpraşma trençi ol, 9xx falan görürsen 800 altına düşülmedikçe flat ol,
Printable View
[quote=sadberk22;242945]o zaman dediğiniz gibi 400-500 vericek olsak da burdan longlamak mantıklı gibi:confused:.dng[/quote]
yerinde rahat dur gıpraşma trençi ol, 9xx falan görürsen 800 altına düşülmedikçe flat ol,
Cümleten iyi haftalar
iyi tatiller üstad haftaya inş. başlar artık yükseliş.. bizimkilerin güçlü duruşuna bakılırsa bugün dow toparlarsa biz bile artı kaparız herhalde
[quote=indregandi;242949]yerinde rahat dur gıpraşma trençi ol, 9xx falan görürsen 800 altına düşülmedikçe flat ol,[/quote]
fdow -125 oldu 66900den longlıycam da bizim aşağılık pala 67300den aşağı salmıyo :::.dng
palayı dinleyip 67200den longlamadım 650 puan yukardan longlamak nasip oldu üüüvvv
cümletten hayırlı haftasonları
hayırlı hafta sonları
herkese iyi hafta sonları
[quote=indregandi;242398][B]şimdi dova baktığımızda bu gün veya yarın tepki koymalı, yoksa uçurumun kenerında, benim düşüncem macro doğrultusunda tepki koyacaktır, tepki koyamıyor ise bu artık kriz boyutuna girer,[/B] ben açıkçası bunun tezgah olduğunu düşünmekteyim, bu konudaki fikirlerimi çok yazdım, tekrar yapmıyacağım bu nedenle,....
[B]kendine emniyetli bir saha bulması gerekir,[/B] yani bir taraftan sürüyü dağıtmayacaklar, burası karıncanın belinin ince olduğu nokta, bir taraftan da, ingiltere, irlanda, ispanya, portekiz, gerekirse italya,...
bunları fonluyacaklar,
[B]graftan görüldüğü üzere graf tam çatala oturdu[/B], mart yükselişi sonrasında ikinci kez dov bu çizgiyi test etmiş oldu, bu çizgi hem destektir, hem köstektir tabi aşağı kırıldığında,....[/quote]
[quote=indregandi;242627]günlük hedefe vrduk, hem yukarıda hem aşağıda, graf çok sağlıklı, aşağıda buranın kırılması artık bilgilerimiz dışında tren demektir, [B]şimdi yukarıda mavı kırmızıya değdi, bunun iki anlamı var, tepki[/B] veya düşüş trendi başlangıcı,
[URL="http://www.ressim.net"][IMG]http://www.ressim.net/upload/00aa7c5d.bmp[/IMG][/URL][/quote]
[quote=indregandi;242694]5 lik te 68300 geçilmesi, 68442 de pala 1 in geçilmesi, önem taşıyor,
[B]günlükte henüz trend başlamadı, bunu söyleyebilirim, bu 67500 ünkırılması ile olacak[/B],[/quote]
[quote=indregandi;242844][B]çıkış kuralımız şöyle, pala1 le pala2 arasında oyalanış ve mutlaka pala1 üstünde kalış,[/B]
[B]pala1 67938[/B]
[B]pala2 67704 te,[/B]
[B]bu bütün zaman dilimlerinde badenlerine göre yaşanır, oyalanış olamayabilirde, sert harekete örneğin,[/B]
[B]bunun altı hep satışın devamıdır, öyle,[/B][/quote]
[quote=indregandi;242864][B]Bu gün artık hem kovboya hem bize, kritik seviye, lay lay lom bitti,[/B] şimdi ya düşüş trendi başlayıp konuşacak, [B]ya tepki, öle,....[/B][/quote]
demişiz ve tepkiyi almışız, çıkarken yazdığım longlardan sadece 68100 gerçekleşmiş, 68325 kapamışız, hergün kardayız, bu çok iyi, diğer uzunlarım 68425, 68775, ve 68925 teydi, nefesi yetmemiş onlara, sonuç tepkiyi aldık karıda aldık, önemli olan bu, kovboy dediğim tepkiyi yaparak kendini emniyetli alana taşımış, burada nasıl davranış yapması gerektiğini dün yazmıştım, okuyanlar hatırlayacaktır..şimdi sıra o grafta görülen mavide, bunu tekrar aşağı alırsak bu long demektir, buraya kadar olanı şimdilik tepki kabul edeceğiz,....
yazılarımızı daha iyi paylaşmamız açısından dün gce ve bu gün yadığım önemli yereleri siyaha aldım,...
iyi haftalar,....
[quote=indregandi;242349]umarım faydalı olmuşumdur, şimdi aklınıza gelenleri yazın, hem py hakkında hemde izlediğimiz yol hakkında,
genel düşüncem günlük graf üzerinden 5 dakikalık sistemin takibi şeklinde, çünkü bu 5 lik sistem günlüğü 5 dakikalık olarak izliyor, zararı bir sinyalden diğerine gaplı olarak atlanırsa 620 puvan benim gözlemlediğim maxsimum, bu ayarında ise ayın 3 den bu yana o da yok,......
hayırlısı,.....[/quote]
sayın indi kendiniz alıp kendiniz satıyorsunuz bizim gibi ky için bir yol gösterici olursunuz yoksa sizin ayda bilmem kaç puan kazandığınızın bizim gibi ky lara bir faydası yok ama sisteminiz özellikle yukarıda günlük graf üzerinden 5 dakikalık sistemin takibi şeklinde olursa,belki işlem sayısı az olacağından bizim gibi ky faydası olur. serzenişim için kusura bakmayın moralinizi bozmak için yazmadım .
[quote=akaan;243112][SIZE=1][B]sayın indi kendiniz alıp kendiniz satıyorsunuz bizim gibi ky için bir yol gösterici olursunuz yoksa sizin ayda bilmem kaç puan kazandığınızın bizim gibi ky lara bir faydası yok ama sisteminiz özellikle yukarıda günlük graf üzerinden 5 dakikalık sistemin takibi şeklinde olursa,belki işlem sayısı az olacağından bizim gibi ky faydası olur. serzenişim için kusura bakmayın moralinizi bozmak için yazmadım[/B] .[/SIZE][/quote]
akaan kardeş yanlış anlama ben de minik yatırım cıyım isterimki profesyonellerden yardım almayı yada alıyorum satıyorum demesini ama bu tamamen spk nin sakıncalısır sözlerinden aman kardeş dikkatli yaz al sat demesi kesinlikle yasak kaş yaparken göz çıkarmasın lar
sn akaan burada insanlardan al sat tavsiyesi istemeniz .. veya yazılanları alsat tavsiyesi olarak algılamanız .. kötü sonuçlara neden olur.. hem sizin için hemde karşınızdakiler için ... insanları zor duruma sokmuş olursunuz ....
ben şahsen hiç bir mesajımda al sat yada tut tavsiyesinde veya imasında bulunmadım .. o kelimeleri hiç kullanmadım ... haddimde değil .... yazdıklarımın hiçbiri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir ... forum kurallarını okumanızı tavsiye ederim ..
insanlar yorumlarını grafiklerini paylaşıyorlar karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyorlar .... lütfen insanları zor durumda bırakmayınız !...