-
[B]1. Kişi çif nick kullanmışmıdır... Kullanmıştır...
2. Bu durumda suçlumu suçlu... Neden demogoji yapıyor?
3. Burda çok daha basit suçlar için insanlar 1-2 gün ceza alıyor..
4.. Bu adamın durumu ağır cezalıktır.
5. Yazdıkları ve savunması tamamen suçluluğundandır.
6. Başkalarının pozisyonlarını takib etmeyi bırakması gereklidir.
7. Sanal alemde vezir olmak kendisinin rüyasıdır.
8. Hemcinslerimden özür dileyerek... Kadın gibi kıskan bir adam kendisi.
9. Moderatörleri taraflı olarak ta suçlaman da cabası.
10. Senin durumunda olan başka insanlar utancından foruma bir daha giremezdi.
[/B]
-
[QUOTE=Astatin;89785]Gitme..Cidden gitme..Analizlerinle ilgili bir eleştiri yok orda..Ama bence bana karşı saldırganlığının nedeni bu..dedim ya değilse değildir de..pardon özür dilerim diyeyim..ama mesaj bir işe yaramış olsun[/QUOTE]
Yalaka.... 5 dakika adam gibi adam olamıyorsun....
Şu söyleminde yalan.. Sen busun işte.. Dürüst olamıyorsun..
Bak ben dürüstüm.. Seni sevmiyorum.. Üslubunuda sevmiyorum..
Sen yalan söylüyorsun.. Tahrik ediyorsun... Karı gibi kıvırıyorsun.. (tekrar hemcinslerimden özür dileyerek)
-
[quote=catedral;89787]Yalaka.... 5 dakika adam gibi adam olamıyorsun....[/quote]
Tartışmaları "[B]Seviyeli Tartisma Ortami" [/B]topiğinde yapsanız orda belki seviyeli tartışma olur.
[URL]http://www.voborsa.com/forum/seviyeli-tartisma-ortami-t5191.html?t=5191[/URL]
-
[quote=catedral;89787]Yalaka.... 5 dakika adam gibi adam olamıyorsun....
Şu söyleminde yalan.. Sen busun işte.. Dürüst olamıyorsun..
Bak ben dürüstüm.. Seni sevmiyorum.. Üslubunuda sevmiyorum..
Sen yalan söylüyorsun.. Tahrik ediyorsun... Karı gibi kıvırıyorsun.. (tekrar hemcinslerimden özür dileyerek)[/quote]
Somut olgulara dayana tespitlere somut yanıtlar vermeni beklerdim..Diyeceğin tek şey "hayır yanılıyosun" demekti..Ama yine hakaret yine argo.. üüü
-
[QUOTE=Astatin;89789]Somut olgulara dayana tespitlere somut yanıtlar vermeni beklerdim..Diyeceğin tek şey "hayır yanılıyosun" demekti..Ama yine hakaret yine argo.. üüü[/QUOTE]
Somut olan nedir?
1. Çift nick kullanman..Efendim işyerimde arkadaşım vardı falan filan cart curt v.s v.s
2. Kullandığın 2. nickle ne yaptığın önemli. Ne yaptın? Kendi adınla delikanlı gibi söyleyemediğin şeyleri korkudan ona söylettin..Karşındaki insanı tahrik ettin.
Kötüniyet...
3. Başkalarının ve dahi benim pozisyonumu takib ediyorsun.. Neden?
Efendim ben zarar etmiyormuşum yalandan sanal alemde kar yazıyormuşum. Bunu tesbit etmek dedektif astatin e düşmüş.. Tesbit etmiş. Aferim ona. Boyun uzamıştır.
4. Benim kazancımda zararımda kendimi bağlar. Sanal alem zengini olacağıma reel alemde 3 kuruşum fazla olsun yeterli. Sanal alem senin için önemli.
Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.. Çift nick almalar v.s.
5. Hala yalan söylüyorsun benim gitmem seni memnun eder. Senin gitmende beni memnun eder.
Sende olmayan yürek bende var. Sen halaa dansöz gibi kıvırıyorsun.
-
bizim turk halkı olarak derdimiz bu.asla yaptgımz işe konsantre olaımyorz sadece.hmen iç çekişmeler başlıyo duygusalız.sonra da birbrimizi yiyip duruyoruz..sadece piyasa yorumu yapmak bu kadar acı verici bişeymidir ya..of of...offffffffffffffffffffffffffffff
-
[quote=catedral;89791]Somut olan nedir?
1. Çift nick kullanman..Efendim işyerimde arkadaşım vardı falan filan cart curt v.s v.s
2. Kullandığın 2. nickle ne yaptığın önemli. Ne yaptın? Kendi adınla delikanlı gibi söyleyemediğin şeyleri korkudan ona söylettin..Karşındaki insanı tahrik ettin. [COLOR=red](yalnış, SEREN I ile eski tartışmalarımız abakarsan herşeyi üstelik daha sivri tarzda söylediğimi, görürsün)[/COLOR]
Kötüniyet...
3. Başkalarının ve dahi benim pozisyonumu takib ediyorsun.. Neden?
Efendim ben zarar etmiyormuşum yalandan sanal alemde kar yazıyormuşum. Bunu tesbit etmek dedektif astatin e düşmüş.. Tesbit etmiş. Aferim ona. Boyun uzamıştır.
4. Benim kazancımda zararımda kendimi bağlar. Sanal alem zengini olacağıma reel alemde 3 kuruşum fazla olsun yeterli. Sanal alem senin için önemli.
[COLOR=red](Takip falan ettiğim yok.. Mesajı dikkatli okursan "çakma, nevri dönme" mesajlarından sonra acaba neye kızdıyı araştırırken, senin mesajlarını geriye dönük okurken tespit edilmiş bir durumdur..Israr da etmiyosum..Dedim ya yanlış de, yanlış olsun..[/COLOR] :)
Kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş.. Çift nick almalar v.s.
[COLOR=red](Mete ile ilgili sorular , sorunlar:))[/COLOR]
5. Hala yalan söylüyorsun benim gitmem seni memnun eder. Senin gitmende beni memnun eder.
([COLOR=red]Yoo yeminle,senin gitmene üzülürüm)[/COLOR]
Sende olmayan yürek bende var. Sen halaa dansöz gibi kıvırıyorsun.[/quote]
Çok az bir kısmına yanıt vermişsin..
Yani gerçekten uzun yanıtlar yazmana gerek yok..Yazdıklarının hepsi yanlış de yeter..Hay hay deyip kapatalım..
-
[quote=catedral;89787]Yalaka.... 5 dakika adam gibi adam olamıyorsun....[/quote]
bu mesaja ceza almazsanız,
asla ve asla [U]teknik analiz[/U] yorumu yapmam. d[U]ow loto[/U]ya bile katılmam artık.
hoş değil çünkü.....
-
[QUOTE=cırcır;89795]bu mesaja ceza almazsanız,
asla ve asla [U]teknik analiz[/U] yorumu yapmam. [U]Dow loto[/U]ya bile katılmam artık.
hoş değil çünkü.....[/QUOTE]
Sayın cırcır
Yalvarıyorum bizi o nadide teknik analiz yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmayınız..
Ne kadar içten oldu değilmi:..:
-
Sn Astatin
Bence tartışmanın en başından beri sen haklısın.Tarzın ve yorumların benim hoşuma gidiyo.
Ama bırak abi tartışma.Silin birbirinizi yasaklayın.Sen onu görme o seni görmesin.
İkinizde foruma zarar veriyosunuz.Bunu yapmayın.Burda herkesin emeği var.Hiç bisey yapmayan sadece izleyen insanların bile emeği var bence.
İnsanların hakkına tecavüz etmeyin lütfen.
Saygılar
-
Benim mesaj yine kaynadı paparazi topiği gibi oldu vob yorumları rating almıyor
-
[quote=catedral;89797]Sayın cırcır
Yalvarıyorum bizi o nadide teknik analiz yorumlarınızdan bizi mahrum bırakmayınız..
Ne kadar içten oldu değilmi:..:[/quote]
abla, biraz sakin ol istersen...üüü...