-
benimde dikkatimi ceken sey su mfi 80 (5 dk)asagiya kesti trendin gucu bitmek uzere ama acc/dis asagiyi gostermedikce fiat hizli bir sekilde gitmiyor yatay biraz asagi gibi hareket ediyor.mutlaka mfi ve a/d uyumlu olmali hareket icin.(olmeyen trendden umit kesilmezmis hala cirpiniyor)
-
lutfen 5 dklik su dmi grafigine bakin sanki aylar surmus gibi bir havasi var. boyle bir grafik gunun yarisindan sonra nasil olusabilir. benzeri ters yonde ayin basinda yapmislardi. simdi geri koydular agustos gene ayni yerden basliyacagiz. bu sayin teo soyledigi gun ici citiri coktan gecti servet oldu resmen.
-
sayin teo delta ilgili sormustum okuyup bir sonuc cikartabildinizmi diye ama cok yazdigim icin kaynadi arada.
--
terminalde olusan alis kisminda 48325 fiati var yarin sanirim bu fiatlardan mi acacaklar.dikkat ettiniz mi kapanis sonrasi hesaplasmalarda o fiata kadar vermisler sanirim. ne dersiniz.
-
[QUOTE=nyse-dj;24928]sayin teo delta ilgili sormustum okuyup bir sonuc cikartabildinizmi diye ama cok yazdigim icin kaynadi arada.
--
terminalde olusan alis kisminda 48325 fiati var yarin sanirim bu fiatlardan mi acacaklar.dikkat ettiniz mi kapanis sonbrasi hesaplasmalarda o fiata kadar vermisler sanirim. ne dersiniz.[/QUOTE]
okudum ama o dokumandaha cok reklam ıcerıklı sıstemı acıklamıyor...
-
[QUOTE=teo;24930]okudum ama o dokumandaha cok reklam ıcerıklı sıstemı acıklamıyor...[/QUOTE]
sn hdioxyde gonderdigi ise ozellikle sf.160 ve daha oncesinde detayli anlatiyor.
ama ben cozemedim sn arkadaslar. reklamlar on taraflarda ve cok hikaye anlatmis.
-
Arkadaşlar merhaba ;Bendeki MS her açılışta key istiyor.instal un içindeki seriali girmek istiyorum - lerle beraber 15 karakter.Fakat açılan pencere 10 karaktere izin veriyor.Bu sorunu nasıl aşarım acaba?cevabınız için şimdiden teşekkürler.
-
ozellikle swing'e yuksek periodlarda bakilirsa ornegin 60 dakika cok tutarli ve gorsel bir bilgi veriyor mesela bu yukselisi saat12 de gostermis o sıkısıklıga ragmen. dusuk periodlarda cok karmasik bir goruntu veriyor anlasilmasi benim acimdan zor.
-
sn.nyse-dj swing dediğiniz nedir acaba,indikatör mü?
-
sn hdioxyde dmisarli sistemde sar dusus (15 dk 6 bardir) gosterdigi halde neden flat vermedi sua ralar baska bir seye daha mi bakiyor stoplamak icin.
-
[QUOTE=Ardasu;24995]sn.nyse-dj swing dediğiniz nedir acaba,indikatör mü?[/QUOTE]
evet metastockda hazir var zaten.ama bunu yardimci olarak kullandim buna bakarak islem yapmayin.yuksek periodda daha anlasilir oluyor
-
[quote=nyse-dj;25000]sn hdioxyde dmisarli sistemde sar dusus (15 dk 6 bardir) gosterdigi halde neden flat vermedi sua ralar baska bir seye daha mi bakiyor stoplamak icin.[/quote]
Psar ayarlarını kontrol edebilir misin? Bendeki durum aşağıdaki gibi....
Ayrıca alttaki mavi kırmızı gösterge pozisyonu gösteriyor. mavi long, kırmızı short, hiçbiri flat şeklinde
Oradan sinyalin teyidini alabilirsin..
[IMG]http://img244.imageshack.us/img244/867/dmisar3007kc0.png[/IMG]
-
tamam bir sekilde default degerlerine kaymis. tesekkurler.boylelikle default ile ayarlanmisin farkini ve etkinligini de gormus olduk. saygilar,