[quote=halojen;221632]bende seni takip ediyordum, dön sahalara tekrar hocam... öyle dışardan bakmakla olmaz... :p
nik kısalmış galiba,avatardan tanıdım..
saygılarla[/quote]
evet.trader süper projeksiyon yapıyor,.brv
bekliyoruz sayımlarını.....lelele
Printable View
[quote=halojen;221632]bende seni takip ediyordum, dön sahalara tekrar hocam... öyle dışardan bakmakla olmaz... :p
saygılarla[/quote]
evet.trader süper projeksiyon yapıyor,.brv
bekliyoruz sayımlarını.....lelele
saygılarla[/quote]
sahalardayım zaten:) topiğimdeki düzenli yorumlara ara verdim sadece.
iznin olursa burada yazarım arada. üstelik burda saraylı üstadı görmekde sevindirdi beni.
saraylı üstad selamlar-saygılar
[quote=saraylı;221645]evet.trader süper projeksiyon yapıyor,.brv
bekliyoruz sayımlarını.....lelele[/quote]
estf. abi
sen dururken ne haddimize:o
bizimkisi acemi işi. ya tutarsa hesabı.
[quote=trader38;221654]sahalardayım zaten:) topiğimdeki düzenli yorumlara ara verdim sadece.
iznin olursa burada yazarım arada. üstelik burda saraylı üstadı görmekde sevindirdi beni.
saraylı üstad selamlar-saygılar[/quote]
izin ne demek sn.trader, sevinirim bilakis.. yer mühim değil, okuyalım yeterki.. :)
senin zirve projeksiyonu mantıklı gelmekle beraber, su anda 5.3.4 oluşuyo gibi. 73 üstü bir yerde 5.3 tamamlanıp, sonra 5,4 ve nihai zirve ile 5.5 bitebilir. belki tarihi zirveler görülebilir diye düşünüyorum ama sonuçda bu ew. bi bakrsınız yarın umuldaık yerlere düşeriz ve başka sayım devreye girer. benim daha ziyada önem verdiğim kendi yorumuma göre olan kvt ler.
kvt şu anda yatay ama up olmak üzere. 71500 üstü kesin up derim. 72 üstündede up,up olur. 70900 altında down, 70400 ün altında down,down olur.
[quote=trader38;221679]senin zirve projeksiyonu mantıklı gelmekle beraber, su anda 5.3.4 oluşuyo gibi. 73 üstü bir yerde 5.3 tamamlanıp, sonra 5,4 ve nihai zirve ile 5.5 bitebilir. belki tarihi zirveler görülebilir diye düşünüyorum ama sonuçda bu ew. bi bakrsınız yarın umuldaık yerlere düşeriz ve başka sayım devreye girer. benim daha ziyada önem verdiğim kendi yorumuma göre olan kvt ler.
kvt şu anda yatay ama up olmak üzere. 71500 üstü kesin up derim. 72 üstündede up,up olur. 70900 altında down, 70400 ün altında down,down olur.[/quote]
aynen öyle,şu anda 5.3.4 gibi,bu bitince 5.3.5 ile 74 civarı bir yer olabilir sonra tekrar 71.5 civarı 5.4 ve 75 üstü bir yerde 5.5 bitebilir...
aynı düşünüyoruz yani...
[quote=halojen;221644]sinyal sonrası 15 dklıklarda zayıflama oluştu.. üst bant (71.45) direnç ... günsonu kapanışın destek altında (71.16) olmasını bekliyorum..bu takdirde yarın tek günlük bir düşüş izlenebilir
[/quote]
71.16 üzeri kapanış yarını önemli hale getirdi, beklediğim düşüş (sabah gap'ı da olabilir, yeterki 71bin altına insin) gelmez ise senaryo muhtemelen geçersizleşecek.. yarını da görelim hele..
iyi akşamlar...
Sayın halojen 71175 üstü kapanış benim hiç hoşuma gitmedi altı olsaydı size katılacaktım,teknik olarakta orta vade bozulma bugün içinde yok malesef.
İyi akşamlar.
[quote=Larossıan;221790]Sayın halojen 71175 üstü kapanış benim hiç hoşuma gitmedi altı olsaydı size katılacaktım,teknik olarakta orta vade bozulma bugün içinde yok malesef.
İyi akşamlar.[/quote]
yarın işimiz mucizeye kaldı sn.Larossian, 100 puan birşey değiştirecek mi bakalım...
ama gece dow'dan umutluyum... aşağı yönlü.. :)
size de iyi akşamlar
günlük sistem yukarı trendi bitirdi...
71.125 sat... 72.125 stoploss...
[IMG]http://i43.tinypic.com/qq4h8j.jpg[/IMG]
[quote=halojen;221787]71.16 üzeri kapanış yarını önemli hale getirdi, beklediğim düşüş (sabah gap'ı da olabilir, yeterki 71bin altına insin) gelmez ise senaryo muhtemelen geçersizleşecek.. yarını da görelim hele..
iyi akşamlar...[/quote]
71,750 geçilmezse plan devam edecek.. aksi halde tepe gayet şüpheli hale gelir, ve muhtemelen stoploss'u çalıştırır...
71,750 geçildi ama günlük kapanıştamı geçilmesi gerekiyor ? saygılar :)