-
dolayısı ile palada full çakıyor :p:p:p
[quote=Astatin;337799]yaw bu arada bir sürü arkedaşımız, ee artık gontrat teminatları neden düşmüyor diye şikayet ediyor.. aynı arkedaşlarımızdan bir kısmısı full kaldıraç kullanmadığını risk yönetimi yaptığını söylüyor... [COLOR=red]DİMEKKİ BU ARKADAŞLAR BİZİ YİYOR::::::::: [/COLOR][COLOR=black]gerçekten full kaldıraç çakmıyolarsa teminat ha 900 olmuş ha 1000 olmuş ne önemi varkıne? ona göre kontrat sayısı ayarlarsın::::::::: [B]demekki full kaldıraç çakıyolar[/B]:D:D:Dyimeen la bizi[/COLOR][/quote]
-
Astetronpatron niye hala düşmedi bu teminatlar!!! :::
-
[quote=Astatin;337799]yaw bu arada bir sürü arkedaşımız, ee artık gontrat teminatları neden düşmüyor diye şikayet ediyor.. aynı arkedaşlarımızdan bir kısmısı full kaldıraç kullanmadığını risk yönetimi yaptığını söylüyor... [COLOR=red]DİMEKKİ BU ARKADAŞLAR BİZİ YİYOR::::::::: [/COLOR][COLOR=black]gerçekten full kaldıraç çakmıyolarsa teminat ha 900 olmuş ha 1000 olmuş ne önemi varkıne? ona göre kontrat sayısı ayarlarsın::::::::: demekki full kaldıraç çakıyolar:D:D:Dyimeen la bizi[/COLOR][/quote]
sana bişi olmasın:..:
-
[quote=Strategist;337801]Astetronpatron niye hala düşmedi bu teminatlar!!! :::[/quote]
PUPU varmış patron..:::
-
[quote=Strategist;337801]Astetronpatron niye hala düşmedi bu teminatlar!!! :::[/quote]
Kaldıraçın kadar konuş:D
-
abi deim size o kadar alacaktık o puanları diye..şimdi nisan da taze taze şort açardık..üww...üühüühhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
[quote=a.kaya;337783]pişmanmısın diye sorarsanız evet pişmanım :..::..::..: ama 1300 puan almasamda ayıp olur demi sonra ağlayıp zırlıyom he baktım 700 altında 15 lik bardan kapanışta emin olursam basarım tekrar şortu dünkü gibi :o[/quote]
hala pişman mısın:D
-
[quote=Astatin;337806]hala pişman mısın:D[/quote]
79600 e gelipte sistem hala AL vermesse yada geçici long gelipte iptal olursa ve hemen tekrar shortlarsam pişman olmam :..::..::..:
-
gayatron pupuları saldırıyor
-
[quote=negrolino;337756]Pala kısaya ısınamdı galiba yukarı hevesli 79100 bilemedin 79200 :)[/quote]
yürü bakalım ya pala endamını göreyim diye yazmış şair Namık Kemal
-
nerde kalmıştık?
yemeğimi yedim geldim, 79600 olacaktık, çok üzüldüm.
-
79200 falan geçerse 80575 var demedi deme ibrahim :)