Unutnmadan yine denge ne yapmaz değişmez,...102288 devam,...altı/üstü olarak,...
SON OLARAK DÜN ÜSTÜNE GEÇTİK,...
ÖYLEYSE ŞİMDİ DENGE İLE KRİKO ARASINDAYIZ,...
DENGE KURUP KRİKOYU ETKİLEYEBİLCEKMİ, 1034XX VE 1037XX GEÇİLMEDEN BU ÇOK ZOR,.....
Printable View
Unutnmadan yine denge ne yapmaz değişmez,...102288 devam,...altı/üstü olarak,...
SON OLARAK DÜN ÜSTÜNE GEÇTİK,...
ÖYLEYSE ŞİMDİ DENGE İLE KRİKO ARASINDAYIZ,...
DENGE KURUP KRİKOYU ETKİLEYEBİLCEKMİ, 1034XX VE 1037XX GEÇİLMEDEN BU ÇOK ZOR,.....
Başarılar,...
hocam devam ediyorsunuz sevındım. hocam gümüş alalım mı uzun vade
[quote=finalwave;430718]hocam devam ediyorsunuz sevındım. hocam gümüş alalım mı uzun vade[/quote]
dün yazdım ve falat dedim,...
medem fizikçisin o taktirde sadece [B][I]satışta[/I][/B] olduğu zamnları söylüyim,...
sende düşüyor diye alırmısın,...yada bilmem işte,...
[quote=indregandi;430714][B][I]Dün saatlikte başlayan tepki hareketi halen sürmekte ancak[/I][/B] bunun devam edip etmeyeciğini yazmam anlamsız,...çünkü yokum,...
Yalnız şu anda tepki devam etmekte,.. Oda krikodan rakamlı zaten,..
102800 diyelim bunun altını sevmiyor,...satışa dönüyor,...saatlik bar bu duruma göre nerede kapatacak deyilmi,...31 dakksı var var,....
aslında beni hiç ilgilendirmiyor,..
ben şöle, yeni fiyat bulursam ordan short açıyorum...bu yoksa eldekiler short alıyor,...
yani,......
öle idi böle idi , şurdan burdan yok, aslında bizm bakışımız bu, yani benim,...dolayısı ile takip edenlerimde buna göre olmalı,...
mesela ben shortçu isem longçuyla işim olmaz mantıken,...yada uzun vade short isem yine günlükçü ile traderlerle işim olmaz,..ki öyleyim malum,...
[quote=indregandi;430730]aslında beni hiç ilgilendirmiyor,..
ben şöle, yeni fiyat bulursam ordan short açıyorum...bu yoksa eldekiler short alıyor,...
yani,......
öle idi böle idi , şurdan burdan yok, aslında bizm bakışımız bu, yani benim,...dolayısı ile takip edenlerimde buna göre olmalı,...
mesela ben shortçu isem longçuyla işim olmaz mantıken,...yada uzun vade short isem yine günlükçü ile traderlerle işim olmaz,..ki öyleyim malum,...[/quote]
çünkü ben halen proceksiyona göre pozdayım ve haftalık bakış açım var,....
saatliği ise bu meyanda bunun takibinde kullanıyorum, birde extra açtıklarımı kapatmakta,...
işte bu saatliğide burada yazıyorum,...veya günlüğü,...
5 likte ise hep minör short başlangıç ararım ve dikkat yakalayana kadar hep min zarara stop ederim,....
örnek 101650 çıkış böyleydi, ne oldu erken shorttan korundum,...107925 böyleydi, ne oldu 108500 den short açtım,..
bu yani mantığım, ...
takip edenlerim bunu bilmeli,..
yani shortsa py, minöre bakmam, poz artırmam, eldekine alırım, longsa beklerim taki yeni shorta kadar,...
oda belli, ya portföy sıkışacak, ya eski zirve geçip yeni zirve oluşacak,...
gibi,...
en minöründen en macörüne kadar,...
işte 81175 üstünde oldukça hep short altına geldik hep long,...
çünkü denge burada şimdi, 81175 değişmeden değişmez,...
sınus akım gereği,...ve short içun en tepeyi yakalamak en işime gelen,...ve aslında ben hep fiyatların yükselmesini istiyorum, çünkü optimumdan shortlamam gerekli,....
dolası ile ben fiyatların çıkmasını isterken, fiyatların düşmesi kadar keyif verici bir durum yok, çünkü her durumda kazanıyorum,....
öle işte,...
aslında trade için çok güzel araçlarım var ama bunları şimdilik kullanmayacam,...belki ilerde,..
şimdi öle şeyler yazdıkki global de hep bunlar pas geçiliyor,...kişiler anlayamıyor bunu biliyorum,....
mesela 63875 i yazdık,....
şimdi onun düzlüğündeyiz, short bu yüzden geliyor,...
bu bölüm bitince boğa drive edecek,...buda range olmadan olmuyor,...
şu demek indik 63875 oldukça py düşecek, ancak 63875 ten yükselince boğa ayıyı yukarı sürecek, devşirdikleri ile ken di ile hep beraber, çoluk çocuk,...
bu şu demek, indikatör 63875 işte bu boğa 3 dalgasına karşılık geliyor, ...ve 4 üretecek,...bu işte 99825 den belli olacak 4 işi,...ve min 95425-625 yapacak,...
buda 63 hafta proceksiyona oturacak,...tabi 42 sine,..son 21 form olacak,...
yani zor işler bunlar,...
işte ben orada süpriz 81175 yakalarsam long açarım tepeye giderim, bu olmassa aksi hep short giderim,...95 ler gıdıklamaz, sadece extramı kapatırım,....
böyle yani,....bayağı karışık ama bütünü yazıyoruz bu büyük konfor,...
neyse bana müsade ,....yarıngörüşürüz yada akaşam,...
Hocam 99,825 altına gitti ama sanırım kapanışı bunun üstünde yapacak