-
[quote=sungur;430643]son graf tan benim anladığım ,10577x den sat gelmiş. 104xxx e inmiş.. fiyatlar 104xxx üstüne çıkarsa bu sefer al vermiş olacak. yada zamanla fiyatları aşağı ittirerek aşağı devam edecek.[/quote]
:p ÖLE DEYİL BAK SUNGUR,...
ŞİMDİ ORADA TUTARLI BİRBİRİ İÇİNE GEÇMİŞ İKİ AYRI SİSTEM VAR VE ASLINDA BİRBİRİNDEN BAĞIMSIZLAR,..AMA SİZ BUNU TEK SİSTEMMİŞ GİBİ GÖRÜYORSUNUZ,...
BANSE ÜÇ FARKLI OLAY KULLANIYORUM,...
1.DİBİ KONTROL EDERK AĞANIN BANA NEYİ VERİP VERMEYECEĞİNİN ANALİZ,...5 LİKTE İLK SHOTU BÖYLE YAKALADIM, ŞU 106175,106225,106550 DİP ANALİZLERİ, DİĞER TOPİKTE,...
2.DENGE ALIYORUM,...102288 SAATLİK BURADAN ,...5 LİKTE VERİR SORUN YOK,...
3.DİNAMİK TARDE SEÇENEĞİ ; BUNDAN DA YOLA ÇIKIŞIM, EĞER BENİM DİBİM TEPEM VE DENGEM REELSE TRADENMDE REEL OLACAK MENTAL BU, ÇOK ŞÜKÜR REELLER,...SAATLİK VEYA 5 KLİK YİNE SORUN YOK,..
ŞİMDİ SEN O RAKAMDA DİNAMİĞE YAKALANDIN YANİ KENDİNİ DEĞİŞTİREN BÖLÜME,...BU EN SON 1057XX DE,...KRİKO MUHABBETİ,...
DEVAM EDELİM,..
-
[IMG]http://666kb.com/i/cb423pxo09o8jbglg.png[/IMG]
BAK BU DENGE,...PENBE OVALLER HEP DENGE,...SADECE DENGEDEN TRADE YAPABİLİRSİN,..DEZAVANTAJ DENGE BİR KAÇ KEZ KESİLEBİLİR,...MAVİNİN SAĞA ORTALAMANIN MAVİ ÜSTÜNE ÇIKIŞINI BEKLEYECEKSİN LONGDA,...SHORT İSE FİAYATLARIN İÇTEN ZAYIFLAMASI ÜZERİNE MAVİ SAĞDAN KIRILIR VE SAĞI TERKEDER AKABİNDE TEPE İLE FİYAT ARASINA BİR YERDEN SONRA GİDİP YERLEŞİR,..SONRA İKİSİ BİRLEŞİNCE FİYAT KIRILMASI İLE SHORT BAŞLAR,..
ŞİMDİ SEN ONU GRAFTA GÖREMESSİN, OLUP BİTENİ GÖRÜRSÜN, BAZEN İZ DÜŞÜMLÜ VERDİĞİM OLUR ANLAŞILSIN DİYE UZATMA LİNELARLA,..ESKİ TOPİKTE VARDIR,...
-
[img]http://666kb.com/i/cb42a02nuscvw35qc.png[/img]
DENGE VE DİP ANALİZ BERABERCE,..NE OLMUŞ,..DENGE OLARAK CRASH VAR, DİP OLARAK YOK,..DEDİK BU GÜN PARA KAZANAMAMIŞ, NERDEN KONUŞTUK BURADAN, ÖYLEYSE DİBİ OPTİMUM YERDEN KESCEK BU VARMI YOK, ...OLSA CRASH OLACAK, DENGE CRASH DEYİL AMA 102288 DENGE CRASH,..
NE OLUR DENGEDE ALTINA İNER, ÜSTÜNE ÇIKAR DÜZELTİR,...DİP İSE YA TREND DEVAM ETTİRİR YA CANINI ALIR, KIRMIZI İLE BİRLEŞEN MAVİLE BUNU SÖYLER,...
-
-
[IMG]http://666kb.com/i/cb42e1d43iiemq284.png[/IMG]
ASLINDA KENDİ İÇİNDE BİR KOMPOZİT SİSTEMDİR VE DENGE DİP TEPE ANALİZNE İHTİYAÇ DUYMAZ KENDİ ALIP SATAR,...
BURADA
-
[img]http://666kb.com/i/cb42nyijrkk9wyw90.png[/img]
BU BÖLÜMDE BÖYLE,...İŞTE SEN O DNAMİK KIRMIZIYI GÖRÜYORSUN BEN DE ANLATIYORUM,...YOKSA BU KADAR ŞEYİ KİM VE NASIL YAZABİLİR,..
GÜFTE VAR, BESTE VAR MARŞ VAR,...
-
Iyi akşamlar cümleten,...
[IMG]http://666kb.com/i/cb43762oclvhyx1hg.png[/IMG]
ama bunların hiç biri,...deyilmi, gandi şimdi çok daha farklı ölçümler yapabiliyor,...paranın ölçümü,..
öle deyilmi iş parada bitiyor,...
money in;
money aut
ve golda çok rahat flat diyebiliyor, oysa burad ne satta deyilmi,.....
diffarante,......very diffarante,...everything ....
-
Ky 70 den 110 a çıkarken dönecek inancını hiç yitirmeden zararda oturmaya devam eder...
Dönüş başladığında ise bu dönüş olamaz inancına bürünür... Düşmeyecek diye ısrarlı olur..
Bu nasıl algı yönetimidir....
Milletin oylarıda böyle toplanıyor herhalde...
Paralarını toplamakla oylarını toplamak psikolojisi aynı ...
Oylarını en çok bu dönemlerde bir yerde topladıklarına göre en çok bu yıllarda parakayıbı yaşamış ya da yaşayacak ky...
Ky en kısa zamanda piyasadan uzak kalmalı...zararın neresinden dönerse kar.....
Algı yönetiminde daha usta ve acımasızlar var...
-
[quote=indregandi;430617]diğeri 1057776 deim ya kriko,...yükseliyor yani,...tepki oraya kadar normally, oradan sonrası poloya dediğim gibi, tekerrür shortu indikten alacağız,...
Muhtemelen yine saatlik başlayıp bu defa günlük gideriz,...[/quote]
[quote=indregandi;430620]bir önceki 5 lik başlayıp saatliğe intikal etmiştik,...
Ne demek hadi bakalım,...:)[/quote]
[quote=indregandi;430621]burda bu kadar kişiyiz, yokmu cevap,...[/quote]
buna cevap gelmemiş halen,...:(
-
günlükler genel durum,
parite flat: biraz da bağırıyor sat diye,...zira globalde 1.3486 direnç yazmıştık,...ancak satıcılar henüz aktif deyil, tepede tipik bir diver görüntü çiziyor, dah ziyade short poza sokmuyor diyebiliriz...minörden satışa teyitli girilebilir,..
gold flat: 1652.x düşmesine rağmen 1666.x ya kadar toparlaması flat düşüncemizi doğru çıkardı,..bekliyoruz, alıcılar henüz terk yapmadı,satıcılarda öyle, flat yani...sonlanma ne şekilde olacak buna bakıyoruz
gümüş: flat
spx flat: bugün flata düşmüş; 1498.x ve 1533.x direnç yazmıştık, takip eden 1547.x, diver burada sonlanır bunda,..1533.x (büyük olasılıkla veya gelmeden) ve 1547.x de, 1575.x i sonraya bırakır,...
xu030:satta devam
x30yvade:satta devam
usdyvade:alda devam
-
sayın indagandi anladıgım kadarıyla artık günlük ve saatlik rakamların onem kazanacagı short ve tut icn günlük degerlerin altına gelirse shortun biraz daha hızlanacagı ve o rakamları kesin stop olarak kullanacabilecegimiz.
-
[QUOTE=indregandi;430663]buna cevap gelmemiş halen,...:([/QUOTE]
üstad parça parça olkudum ama
anladığım kadarı ile 5 lik analizle minorden başlayıp hareketin büyümesi ile saatlik ve günlükleri de devreye alıp macör analizle devam ettik...değil mi:)