benim yukardaki mesajdaki sırrı çözen oldumu arkadaşlar :..::..::..:
Printable View
benim yukardaki mesajdaki sırrı çözen oldumu arkadaşlar :..::..::..:
[quote=TÜRKOĞLU;337671]son kararım budur...76.200 dibi delinirse mahşer yerine dönecek piyasa...ben deyim libya siz deyin mısır :D[/quote]
heheheheh..bu da benim son karraım..CİN ALİ EW öğreniyor:::::::::
(şaka la şaka..Allah yazdıysa bozsun..ne EW ci olacam bozacam rahatımı....3-5 dalga bilmek beni aşar, bana 1 dalga yeter...ki bu grafikteki a dalgası oluyor:::::::::) (sayım tamamen geyiktir hatta o bile değildir...bi 5 i bir de a-b-c yi)
[IMG]http://i52.tinypic.com/28b60lw.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;337698]heheheheh..bu da benim son karraım..CİN ALİ EW öğreniyor:::::::::
(şaka la şaka..Allah yazdıysa bozsun..ne EW ci olacam bozacam rahatımı....3-5 dalga bilmek beni aşar, bana 1 dalga yeter...ki bu grafikteki a dalgası oluyor:::::::::) (sayım tamamen geyiktir hatta o bile değildir...bi 5 i bir de a-b-c yi)
[IMG]http://i52.tinypic.com/28b60lw.png[/IMG][/QUOTE]
AAAA+++++++ ..teprik ederim ... ::::::.lelele.lelele
[quote=TÜRKOĞLU;337690]neyse sakin olalım gaza gelmeyelim...tüm ayılara itidal çağrısında bulunuyorum :..::p[/quote]
niye gelmeyelim..bal gibi de gelelim...ben de tüm boğalara intihar çağrısında bulunuyorum:::
Astetro... Hafta sonu düzenlediğin SelçukluGame yarışmasının zonucu nerde... Merakla bekliyoruz... üvvv... :)))
[quote=selçuklu;337699]AAAA+++++++ ..teprik ederim ... ::::::.lelele.lelele[/quote]
patron, aşağılasaydın, rezil etseydin, yerden yere vursaydın sayımı bu kadar kıramazdın beni:o:o:o:o:o:D:D
700 altında 3 dene 15 lik bar kapanış yaparsa yandı keten helva :p
[quote=Strategist;337703]Astetro... Hafta sonu düzenlediğin SelçukluGame yarışmasının zonucu nerde... Merakla bekliyoruz... üvvv... :)))[/quote]
abi o graf zaten güncel graftı..kimin haklı olduğunu zaman gösterecek...:)
[quote=a.kaya;337708]700 altında 3 dene 15 lik bar kapanış yaparsa yandı keten helva :p[/quote]
Niye 3 dene 1dk'lık veya 5dk'lık veya 10dk'lık bar değil de illa 15dk'lık bar? :)))
[quote=Astatin;337710]abi o graf zaten güncel graftı..kimin haklı olduğunu zaman gösterecek...:)[/quote]
Vay ** yine oyuna geldik.... :..: :p :::
[B]FUEL[/B] LONG BABY [B]FUEL[/B] LONG
haydi pala, göster gücünü
saldırın mallar beleş, FUEL LONG