Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Spot 100 hedef yerelerinde! Utandırmasa bari bizi 150'den azucuk kısa açtım hemmen 600 e kadar aldı deyyuzlar! :D
Bu kanal sistemi komple yanlış olabilir, ancak doğru ise yakınlardaki son direnci de aştı. Buralarda tutunması 72.000'i çok olanaklı hale getirir gibime geliyor...
[quote=Astatin;219381]Selam yiğitler...Berbat bir gün..Sabah 6 aydır haızrlandığımız devasa bir ihaleyi kaybettik...Üstüne kısaları dünün 400 pıvan üstüne stopladık....
ve az önce 475 den, bu kez 1/2 değil en fulünden şort yaptık...sistemsiz...hakka yürüyüşe devam[/quote]
Ya hep ya hiç diyorsun yani. İlk başlarda düşük olasıık verdiğim ancak fiyat barlarının gelişimi ile, olasılığı hiç fena olmayan aşağıdaki sayım dilerim (senin için, kendim için değil) gerçekleşmez. :)))
Not : Real time'da Pretcher'ın tek değer verdiği formasyon oluşmuş durumda. i ile gösterilen dalga, kendi ile aynı yöndeki diğer 2 dalga arasında (yani 1 ve ii sonrası yukarı hareket) en kısa dalga olamaz (Şu anda maalesef en kısa dalga i). Sonuç , Pretcher'a göre yukarı hareketin devamıdır. SW'ye göre her şey olabilir. Burası Türkiye.
Bollinger Bantları çok daraldı mı 1-2 gün içinde patlatıyor herifler hareketi... Neredeyse hiç istisnası yok...
Yemek öncesi son graf... (Bugün işim gücüm yok 10 saniyede bir yazı yazıyorum spam'ci olacam neredeyse...)
XBANK Moodys haberi gelen günki tepeyi geçti... Benim için çok önemli bir göstergeydi...