[QUOTE=özdenil;34905]Sayın MBM bunlar 40500'ü gözlerine kestirmişler galiba:)))[/QUOTE]
bilmem nereyi kestirdiklerini...:D
al desin sistem alalım.....
Printable View
[QUOTE=özdenil;34905]Sayın MBM bunlar 40500'ü gözlerine kestirmişler galiba:)))[/QUOTE]
bilmem nereyi kestirdiklerini...:D
al desin sistem alalım.....
[QUOTE=mbm;34907]yarım saatte 2000 puan... sistem...dostum benim......+.+.[/QUOTE]
Walla tebrikler sn. mbm, sistem en iyi dostunuz gerçektende :)
.komBence Ruslar borsaları kapanınca buraya geldiler.kom
FED'e faizi indirtmek için uğraşıyorlar... Bir kaç banka daha batıracaklar ve/veya piyasayı boyayacaklar... FED eninde sonunda faizi indirecek...
En iyi gösterge dolar oldu, dolar çıkışa geçti borsa düşüşe, saygılar.
Üfff, bugünde 3125 puan oynamış Ekim vadeli, aşağısı kurtarmıyor mubareği.
yarı kısayı 41425 den flatladım....
yarı ile devam edecegim.. yada yukardan kısalacagım...
kafayı yedi bunlar...... :)
Cekirge gibi ziplaya ziplaya bi hal oldum. 300 puani gorunce kapiyorum dusmeye devam ediyor hadi bi daha daliyorum 200-300 puani gorunce cikiyorum hala dusuyor namussiz. Basim dondu flatledim.
Morganda gecen hafta actigi shortlari kapiyor bu arada karsilikli degilse.
Aralik vade de spota cok yaklasti bu arada fark 1600 puan.
Hımm, gelişmekte olan ülkeleri vurdular, dolara sıkı sıkı yapışmalı derim, ytl in olabilir bir müddet, saygılar.
mbm sana bakınca tekrar vob a aktif dönme hayali kuruyorum..derler ya zenginin malı fakirin çenesini yorar diye...merakımdan ! haftada kaç puan kar geliyor..asgari ücrete paraları ben sayarım:)))
[QUOTE=abka;34920]mbm sana bakınca tekrar vob a aktif dönme hayali kuruyorum..derler ya zenginin malı fakirin çenesini yorar diye...merakımdan ! haftada kaç puan kar geliyor..[/QUOTE]
diğer sitedede konuşmuşta ya abka..
aylık hedefim 4000 puan benim...
haftalık 1000 puan....
bu ay fazla oldu mesela..
değişiyor.. kötü dönemlerim oluyor...nisan ayı kötüydü mesela..
bu sıralar iyiyiz ama...
oynadıgım konntrat sabit benim... fazla nakiti çekerim...
sen bu işin ustalarındansın abka.. bekleriz her zaman...
İki saat önce 2000 puan yukarda raks ediyordu, adamlar ikişer ikişer basıyor iyimi:) bu hızla 28000 e bu hafta ulaşırız, demeye başladım, saygılar.