-
üzerinde uğraşıyorum,...bir mantık bulursam sanırım olacak,...
am ilk bulduğum mantık mesela 100900 de patlayacaksa bu işte bu hızlı hareketi sağlıyor,..yüksekte duruş ve kendine çekiş,..
aga da arayı hızlı alıyor ve sistemsizleri doğruyor,...
buradan bakınca doğru,..ama short max kar almak isteyince bira z yuakarıda kalıyor,...
fakat buda py bir yöne gerçekte boğuluyor, yani short yoksa alamaz,..yada min alır,..zaten 500 puvan da fena deyil,...
-
101.650 bingo nokta atışı tam isabet..teşekkürler hocam..
-
onun için
tersin düzü bu böyele raoller eşit verilecekki, ağırlık bir yöne kaysın,..
sonuç bir sisteminizin parametresini short ve ya longa ayrı aayrı ayarlamayın,..
py bi,r yönedir,..
ve siz sistemle duygusuz gidebilirsiniz o zaten o yönü bulacaktır,...siz sadece duygusuz olun,..
duygunuz varsa sistemi atın ve para yönetimi ilkesini uygulayın,..cüzdan yönetimi,...
temel kuralı isen paranız asla bitmeyecek,....
-
[quote=albica;426451]101.650 bingo nokta atışı tam isabet..teşekkürler hocam..[/quote]
tebrikler,....brv
-
-
hocam yazılarınız mükemmel .brv grafiklerinizde öyle .brv ama benim sorunum iş yerinde grafiklerinizi göremiyorum üüü akşam evde bakabiliyorum ancak..
bunu görebilmenin bir yolunu bilen var mı acaba? meb portalına bağlıyız ondan diyeceğim ama resimlerde engelleme yazısı çıkmıyor anlamadım gitti..üüü
-
[quote=TIFIL;426455]hocam yazılarınız mükemmel .brv grafiklerinizde öyle .brv ama benim sorunum iş yerinde grafiklerinizi göremiyorum üüü akşam evde bakabiliyorum ancak..
bunu görebilmenin bir yolunu bilen var mı acaba? meb portalına bağlıyız ondan diyeceğim ama resimlerde engelleme yazısı çıkmıyor anlamadım gitti..üüü[/quote]
666 dan yolladıklarım da çıkmıyorsa yani onlar linksiz uzaydan dahi görünüyor,...
ama örnek resim ekleden verdiğim linkli çıkar,...
bir araştır bakalım,..
bazılarını görürsen bunlar 666 görenmessen linkli olan,..
diğer konuda işyeri ağınla ilgili olabilir,..
-
-
hocam şimdik 1408 sayfadaki ilk resimi görüyorum size ait olanları göremiyorum malesef..
akşam bakmaya çalışıyorum ama anlık olmuyor nedense...ilginize çok teşekkür ederim..
-
[QUOTE=indregandi;426434]evet onun 101650 üstü kalış long devam,..
99825 altı da short devam şu anda bu ikisinden biri olana kadar bir bant içindeyiz,..
bu kesin artık,
i am sure[/QUOTE]
Bant kırıldımı dersiniz?
-
[quote=TIFIL;426466]Bant kırıldımı dersiniz?[/quote]
sevgili tıfıl rakamlar net, şüphesiz bu kadarını kırılışın teyidi olarak ben bilemem,..
ama rakamlar net olarak böyledir 101650 ye 99825 tir birincisi longa ikincisi shorta,..
o bölgede bunun kararını sizler vereceksiniz,...elinizdeki araçlardan istifade ederk,...
-
sl 101300
aga 101325
long olarak,...