yaw bizim ne çok ayumuz varmış kes kes bitmedi hale bak.
bitseydi de biraz işimize baksaydık...
Printable View
yaw bizim ne çok ayumuz varmış kes kes bitmedi hale bak.
bitseydi de biraz işimize baksaydık...
[quote=Astatin;114084]Sayın Hellim Gelmiş;
Bir ricamız olabilir belki... Sistemi olup uymayanlara uymadıkları her sinyal için bir ceza puanı yazalım...5 ceza puanına ulaşınca nick namein altına sıfat olarak denyo yazalım :) 10 ceza puanına ulaşınca "zavallı" diyelim...15 ceza puanına ulaşınca bir şey yapmaya gerek yok zaten batmıştır :) :)
Ama bugünden itibren geçerli olsun..geçmiş sayılmaz :)[/quote]
Bugünde sayılsın olmaz.:..::..::..::..:.leleleHatta eskilerde dahil olsun hahha
buyur işte yine histem zangır zangır şortla deyo 575 den :)
[QUOTE=unlimitted;114088]yaw bizim ne çok ayumuz varmış kes kes bitmedi hale bak.
bitseydi de biraz işimize baksaydık...[/QUOTE]
ne ettiyse şu imf etti bize allahından ::: dengemi bozdular..... annaya uyayordum hep uyayordum...
[QUOTE=Astatin;114090]buyur işte yine histem zangır zangır şortla deyo 575 den :)[/QUOTE]
benimde emma diynemeycem anna flat deyene kader:::
saldırmak ıcın guc topluyor bır daha dalabılır bu yılan artık fazla oluyor :)
bu arada çoşkunun nedeni 500 bın kişiye iş verilmesi fikrinden vaz gecilmesi imiş adamlar fakır fukarının işsiz kalmasına yukselerek tepkı verıyor
[quote=SaNCaKTaR;114094]bu arada çoşkunun nedeni 500 bın kişiye iş verilmesi fikrinden vaz gecilmesi imiş adamlar fakır fukarının işsiz kalmasına yukselerek tepkı verıyor[/quote]
Bir 500 bin kişi daha olsa demekki 80000 oluruz.:..::..:
[quote=Larossıan;114095]Bir 500 bin kişi daha olsa demekki 80000 oluruz.:..::..:[/quote]
iyi tespit aynen ole oluruz kesın
[QUOTE=Larossıan;114087]Sayın Yiğit Bulutun geçilmez kalesi bakalım ne yapacaklar.[/QUOTE]
neresiymiş Yigitin kalesi.uyk
Yine faullü yükselmişiz be yaaaa:), şimdi buradan haftanın son iki günü 42500-43500 bandında yataylık çok şık olur:) bi bakayım dediydim yine dayanamadım shortları fulledim:) saygılar....
[quote=Fantom;114097]neresiymiş Yigitin kalesi.uyk[/quote]
35000 :cool:
İki gün karın ağrısı çektirir bunlar, çünkü yurtdışıda şurada iki üç gün ne yapacak belli değil:) saygılar....
XU100 de [B]35.000[/B]...psikolojik direnç mi dersiniz jinekolojik mi bilmiyorum.ama adı yeter yafu...kırarlar mı acaba burayı?
long devam :)
[quote=SEYYAH;114101]XU100 de [B]35.000[/B]...psikolojik direnç mi dersiniz jinekolojik mi bilmiyorum.ama adı yeter yafu...kırarlar mı acaba burayı?[/quote]
Sanmam ama bakacaz tabiii ne edecekler kırdırmış gibi yapıp tuzaklayacaklarmı mayın tarklasına girdik Allah korusun artık.:)
[QUOTE=oğuzt;114054]30 dk macd ınceleyen oldumu hıc genelde gecelere dogru yonde gırmıs gıbı geldı bana
(daha once burda ısmını hatırlayamadıgım bır arkadas dıle getırmıstı benımde oyle aklımda kalmıs)[/QUOTE]
Ben getirmiştim sanırım :) Ama uzun trend piyasalarında hatalı sinyallr veriyor...
[QUOTE=enorton;114102]long devam :)[/QUOTE]
teprik ederim enorton ... .brv
[QUOTE=Larossıan;114099]35000 :cool:[/QUOTE]
zaten orayı da geçerse 40 bine göz diker.dng.dng
[quote=enorton;113890][URL="http://resimyukle.net/showpic-17007/ads__305;z.jpg"][IMG]http://resimyukle.net/thumb-17007.jpg[/IMG][/URL]
:D:D:D:D:D:D:D:D[/quote]
:D:D kardeş benim hürriyet gazetesine benzeyen yanım var mı???
iddaa ya bilem varım,,, ama çok uzun vadeli bir yatırım olur,,,, o yüzden şimdilik uzunlarla vob da devam edelim bakalım ;);)
ben iddialıyım 2020 diyorum,,,, tartışmaya açık bir konu değil,, 2020 de açar bakarsın buraya,,,,,,,,, :..:
Bu hafta 42000 altına indirmezler artıkın, rolantiye çekerler, yarın 42000-42500 aralığında kısalar kapanıp uzuna geçilir, Cuma sabahıda buralardan tekrar kısaya geçilir olur biter:) yataya gireriz artıkın diyorum, saygılar....
fdji 8550 den 3 kere satış yemiş
bugun ne yapacak acaba
aakidiş 100 puan tornistan yapmıyor amma açgözlüler yaw...
garan ve isctr de yabancılar pasif alıcı
tüm satışları karşılıyorlar
[B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...
XU100 34 865 ile yeni yüksek görüldü.
Üstünde kapanırsa 38 000 yolu açılır, altında kapanırsa yurt dışına göre yarın düzeltme gelebilir...
[QUOTE=SEYYAH;114112][B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...[/QUOTE]
bjkas ekranımdan kaldırmısştım abow bugunde %21.84 etmiş bu seyyah bakma lem günah sil ekranından :::
ben eski 600 pıvanın derdindeyim (-600)
way canına patron..stopları çalıştırmasak hayatımızın ilkm MC sinin diyarlarına yaklaşmış olacaktık
Beşiktaş bu hafta son iki günde dört tavan daha çeker, sonra haftasonu Galatasarayıda yendimi aynen haftaya Pazartesi sali 20 lirayı aşan fiyatıyla dudak uçuklatır, almayan pişman, satan binpişman olur:) saygılar....
ne çok seviyoruz şu aşırı alım bölgesini
44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?
[QUOTE=fXci;114118]44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?[/QUOTE]
[B]Ayrı [IMG]http://i44.tinypic.com/29omw6a.png[/IMG]TEN [/B]
wod jones çıfır 8540 a gidermi ?
[QUOTE=fXci;114118]44100 e gidermi giderse son dayanan cortcularıda yakarmı ?[/QUOTE]
Evet öyle olursa 44100-44200 görmesi lazım:(
[quote=Astatin;114115]way canına [B]patron[/B]..stopları çalıştırmasak hayatımızın ilkm MC sinin diyarlarına yaklaşmış olacaktık[/quote]
asti sen beyle bütün gün patronunla VOB muhabbeti yapabiliyon mu? :::
ne ballıymışsın lem o zaman.millet çaktırmadan AL-SAT tuşuna basmaya çalışıyor sen ayağını öteki koltuğa uzatmış patronlan VOB geyiği yapıyon.allah bilir bunun için maaşta alıyondur sen :::
Akşama long devam.
lem yastık yapmadığı bi 43.700 kalmıştı, onu da yaptı yapacak heee.
feza formasyonu.
bütün proceksiyonlar çüpe!
Selçuklunun gala duple oldu yılanları sağolsun .brv
[QUOTE=Larossıan;114122]Akşama long devam.[/QUOTE]
440000 üstünde full cort yatarım aşkama ::: cesaret ederbilirmiyim bilmeyorum
[QUOTE=SEYYAH;114112][B]BJKAS[/B] yine TAVAN olmuş kimse de haber vermiyor yafu [COLOR=blue][B]10.60[/B][/COLOR]...oha diyorum başka bişey diyemiyorum...[/QUOTE]
Geçmişte şampiyonluk ilan edilmeden dönmezdi.
Bu pazartesi şampiyonluğunu ilan ederse düşmeye başlar, yoksa daha yükselir...
[QUOTE=hilm;114125]Geçmişte şampiyonluk ilan edilmeden dönmezdi.
Bu pazartesi şampiyonluğunu ilan ederse düşmeye başlar, yoksa daha yükselir...[/QUOTE]
Demekki iki gün daha tavan çeker:)
[quote=fXci;114124]440000 üstünde full cort yatarım aşkama ::: cesaret ederbilirmiyim bilmeyorum[/quote]
akşama 440bin üstüne atarsa ben de kesin shortrum fxci! :D:D