[quote=Strategist;337372]Excali patron.. Alalım mı pıvanları... Pişman olur muyuz... Help... üvvv... :::[/quote]
Puan vardı da biz mi almadık , patron??.:..:
Printable View
[quote=Strategist;337372]Excali patron.. Alalım mı pıvanları... Pişman olur muyuz... Help... üvvv... :::[/quote]
Puan vardı da biz mi almadık , patron??.:..:
[QUOTE=Strategist;337372]Excali patron.. Alalım mı pıvanları... Pişman olur muyuz... Help... üvvv... :::[/QUOTE]
ne zor soru patron hakkaten .. .. einsteina sorsak ne derdi acaba .... :D:D:o:o
Eurusd'yi günün en rezil piyasası ilan ediyorum... Dansettirdi sistemi de beni de... .dng
Sitro patron,
Pivanlar ucuzken almak lazım bence. Derin dondurucuda stoklamak lazım. Pivanlar pahalılaşınca dondurucudan kullanmak lazım pivanları..dng
Not: Bu yöntemin benzeri, aste tarafından Balıklar için uygulanmaktadır..:..:
5 kilo lüfer buzladım .. hacıexx
sa patronlar
Hepimize bol kazançlar, bol bol pıvan toplayasınız:)
[QUOTE=Kanaatkar;337344]İranlı Afer Ghafouri, Yetenek Sizsiniz yarışmasının yarı finaline de damga vurdu!
Acilen forum olarak ne yapip edip bu Yeteneği transfer etmeliyiz
PALA ya karsi son caremiz :)
Video biraz uzun ama değiyor
[url]http://www2.yazete.com/video.asp?vid=7666[/url][/QUOTE]
Mahareti fos cıktı,
[url]http://www.haberturk.com/medya/haber/603177-arefin-muthis-sirri-cozuldu[/url]
merhaba arkidişler.
yine mi AOP olacağız?
[quote=Strategist;337361]Yani patron al pıvanları git mi diyosun onu söyle... Yine gezmeyelim ortalarda alacaktık o pıvanları diye... Senin bu geleceği görüyor dediğin indik short'ları kapat diyor mu demiyor mu sonuçta... :)))[/quote]
valla seni bilmemde patron ben 450 puan aldım çekildim bıktım artık :..:
Bu Araplar nöbetleşe her hafta biri kudurmaya devam edecek gibi...
Geçen haftadan kalan uzunlarla yola devam, mecbıren.........
tekrar şortlamam için kırmızının kırıldığını görmem lazım
şort devam.........
yarın SALI.....
[B]KARA SALI......sonra....kara ÇARŞAMBA.....uzlaşmaya kadar KARA.............[/B]
[B]hedef yeni DİB....76.000 altı.........[/B]
[B]ARTURU ÇAĞIRDIM ..geliyor ..YOLDA...[/B]