future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde :)
Printable View
future ların + olması pek inandırıcı gelmiyor anlaşılan..
gab le oluşan yüksek fiyatı kısa fırsatı olarak değerlendirenlerde var.
haftanın kalanı marjlı olacak gibi bir his var içimde :)
[quote=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/quote]
ben şimdiden söylemiş olayım,
42 bin altına sarktığımız an satarım.
42450 üstü kapanışlar 43875 üstü yeni zirve denenebilir işareti olur ki o zaman kısa olanlar dikkat etmeli.
575 taze şortları 375 den kapadım..histemli
KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?
güzel ayrıştık.
çok fazla olmasa da, belli bir miktar mal bugün longcularına teslim edildi görünüyor.
şimdi sıra fıçırların yeniden kırmızıya dönmesine geldi. :)))
zannımca 42.400 altındaki ilk hedef 42.075tir.
garantı 50 altına gelmeden shortlamam butun ...p...luk onda donuyor burdan da longlamam flatları açtım suzuluyorum rahat rahat ve huzurlu
[QUOTE=delinda78;113927]sistemi olanlar sinyal gediğinde anlık formada haber verirseniz ....
burdakilerede yön bulmada yardım edersiniz[/QUOTE]
Lütfen yanlış anlamayın ama buradakilerin sinyal yazmasıyla yön bulacağınızı düşünüyorsanız zaten çoktan kaybolmuşsunuz demektir.
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
ahmm abı ahh deşme yaramı üüü:mad:
[quote=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/quote]
1 e 7 olmuştu :) ama çok azdı..memsa 0.23 alış, 1.64 satış :(
aksu enerji halka arzında benim olmuştu.ama 4 lot :)
22 binden 225 bine gitmişti..
[QUOTE=SEYYAH;113931]KARTAL uçuşa devam ediyor...yok böyle bişey yaa...VARYO yu da geçti sanırım uçuşta...
1,16 dan 9,60 a...bi kerede 1 e 10 veren senedim olmadı hiç.sizin oldu mu?[/QUOTE]
Bizim kayın peder 17 liradan aldığı Fener leri 106 dan sattı geçen sene :) Bence bugün ikinci seans BJKAS ı verirler, elinde olan varsa versin bence. Bi vermeye başlarlarsa taban taban gider. Acaba şuanda piyasa değeri ne oldu ki? Fener 100 üstüne çıktığında dünyanın en pahalı kulubu haline gelmişti...
2004 de askerlik yaptığımda,elimde 1.10 liradan kozadavetiye vardı...zaten en dibi 0,90 dı..dayanamadım 1.38 den sattım....kozadavetiye 1 yıl içinde 24.000 lirayı gördü...
hissede en hızlı agresif kazanclardan birisini dyhol den 2001 de yaptım..dogan-uzan kavgası vardı..dyhol 0,60 dan 2,50 ye hızlıca uçmuştu..
en hızlı hisseler;garantibnbk,dyhol,tebnk,vakıfbnk...temmuzda (global son dip bekliyorum) 4 üne biraz yatıracagım..
Dyhol zarar ettirmez bu dönemlerde:) benimde çorbada tuzum olsun diye yazdım, şu zamanda favori kaaadım dyhol:) saygılar....
Bu arada full kısalara yarım stop çektim ve azaltmış oldum, bunuda bi kenara yazdım...
[QUOTE=bull market;113940]Dyhol zarar ettirmez bu dönemlerde:) benimde çorbada tuzum olsun diye yazdım, şu zamanda favori kaaadım dyhol:) saygılar....[/QUOTE]dyhol u en hızlı kagıtlardan birisidir..ama demoklesin kılıcı gibi [B]vergi muamması [/B]duruyor...yoksa trende girdiğinde vob yanında halt etmiştir..
genelde imkb-100 den 3 kat daha fazla getirisi var..
acaba benim DYHOL üm 1/10 yapar mı :p
[QUOTE=abka;113942]dyhol u en hızlı kagıtlardan birisidir..ama demoklesin kılıcı gibi [B]vergi muamması [/B]duruyor...yoksa trende girdiğinde vob yanında halt etmiştir..
genelde imkb-100 den 3 kat daha fazla getirisi var..[/QUOTE]
Ben hisse senedi alacaksam bunu alırım hep, yada dohol, bazen ikiz harekete geçiyolar, dohol ü bir günde 5 kez %+5 ve aynı gün %-5 hareket ettirerek yatayda bile ters düz 10 kez %10 kazandırdıklarını bilirim:..::..::..:, rahat rahat açığa satış yapabildiğim tek kağıtlar bunlar... borsacının alıp satacağı kağıtlarda bunlardır bana göre, sanırım cümle alemin girip çıkacağı zamanlar yaklaştı...hissediyorum:)))....saygılar...
asti lem benim burnuma yine ralli kohusu geliy...türüm türüm kokiy bu :::
Ne stop çektirdiler bana beee, iki kerede ancak flat kalabildim, al sinyalindeyiz bakalım uzun yapmaya elim varmıyor:) saygılar....
way canına mecbır bizde stop.675 den..fekat 925 den yine şort
Arkadaşlar aşağıdaki saat ayarını nasıl düzeltebilirim Bilen bir Arkadaşlar cvp larsa cok memnun olurum Teşekkürler
bender fitili ateşledi..
43875 üzeri hedef oldu.
[quote=unlimitted;113932]güzel ayrıştık.
çok fazla olmasa da, belli bir miktar mal bugün longcularına teslim edildi görünüyor.
şimdi sıra fıçırların yeniden kırmızıya dönmesine geldi. :)))
zannımca 42.400 altındaki ilk hedef 42.075tir.[/quote]
dilimi eşek arıları sokaydı...
bende matriks dondu
43000 de kaç lot işlem olmuş
kimdi la o 3 kademe boyayan 500 lotla tek kalem..gökhan senmiydin he :)
[QUOTE=Astatin;113947]way canına mecbır bizde stop.675 den..fekat 925 den yine şort[/QUOTE]
asti sisteme uysana yaw ne güsel sistemin var histemle gelen histemle gidiyor bi okadarda sıkıntı
1000 puan yukarısı 43875 tepesi bakalım bugün geçilecekmi? geçmeden uzun düşünmem aaabi, böyle tepelere elde mal tutarak ulaşmak herzaman riskli iştir, saygılar...
[quote=adalı54;113948]Arkadaşlar aşağıdaki saat ayarını nasıl düzeltebilirim Bilen bir Arkadaşlar cvp larsa cok memnun olurum Teşekkürler[/quote]
YUkarıda profil ayarlarından seçenekleri düzenleden, saat ayarlarını yapabilirsin
[quote=truva;113951]bende matriks dondu
43000 de kaç lot işlem olmuş[/quote]
Bende 66 lot işlem olmuş gözüküyor bende de matriks donuyor
Tecrübeli ve işi bilip kazanan arkadaşlara lafım yoktur fakat yeni başlayanlar için yazıyorum böyle günlerde trende ters pozisyon almak son derece tehlikelidir, dikatli olmakta fayda var.
[quote=QUEEN;113953][B]asti[/B] sisteme uysana yaw ne güsel sistemin var histemle gelen histemle gidiyor bi okadarda sıkıntı[/quote]
psiholojik deli o.sistem mistem dinlemez :p
[quote=MMO;113955][URL="http://www.voborsa.com/forum/profile.php?do=editoptions"]YUkarıda[/URL] profil ayarlarından seçenekleri seçiniz oradan saat ayarları vardır[/quote]
Teşekkürler Arkadaşım
[quote=SEYYAH;113958]psiholojik deli o.sistem mistem dinlemez :p[/quote]
heyada valla öyleyim :) yaw şaka gibi ha..sistemin son sinyal 41225 al...üstelik bu sabah gerileyip tekrar 400 e döndüğünde al teyid oku da yaktı sistem.. e hadi bi ..ok yedin dünden ters girdin sisteme..şu tayit sinyalini dinlesek yine durumu kurtarıp artıya bile geçiyoduk :)
şu pisliği temizleyeyim..bi daha sistemden çark edene ...ler öpsün :)
anlaşılan makas artıya geçmeden ve 44800 yapmadan dönmeyecek :(
[quote=Astatin;113960]....şu pisliği temizleyeyim..[B]bi daha sistemden çark edene ...ler öpsün[/B] :)[/quote]
hadi lem yeme bizi bu kaçıncı söz veripte tutmayışın.senin verdiğin söze de güven olmaz haaa :..:
[QUOTE=SEYYAH;113962]hadi lem yeme bizi bu kaçıncı söz veripte tutmayışın.senin verdiğin söze de güven olmaz haaa :..:[/QUOTE]
::::::
550 üzerinde kalması "al" demektir diye yazdım bi arkadaşa,
almayı bırak, stop yapmadık...
pardon, al!dık...
hasbiiiiin...
neyse, 825 altında kaldığı sürece 600 potansta. az bekleyelim bakalım.
[quote=SEYYAH;113962]hadi lem yeme bizi bu kaçıncı söz veripte tutmayışın.senin verdiğin söze de güven olmaz haaa :..:[/quote]
:..::..::..::..: he valla:D:D
bakın arkadaşlar burdan bı uzarım ortalık toz duman olur 39 binde alırız solugu kesıntısız istersenız uzuyum :D:D
[quote=SaNCaKTaR;113966]bakın arkadaşlar burdan bı uzarım ortalık toz duman olur 39 binde alırız solugu kesıntısız istersenız uzuyum :D:D[/quote]
1 lot uzasana...eğer 39000 a gelirse sonra zararını telafi eder üstüne de 1 kontrat veririm :) ama pambık seni vurmak için adam tutabilir :)