-
[QUOTE=jelibon;34721]tamam şimdi, bende ordan bakıyorum, ama demin farklıydı. simdi 22 eksi.[/QUOTE]
Böyle volatil piyasa görmedim uzun zamandır. DOW ve futurelar aşağı yukarı 10-15 puan birden oynuyor . AIGde öyle. VARYO tahtasından beter oldular. Bizim burası daha istikrarlı valla.
-
[QUOTE=sentinus;34720]Yanlış değil real timea bakıyorum yahoo financedan. Şu an -14,29%.[/QUOTE]
benimki 15 dakka geridenmiş yahu, yokmu bunun tam zamanlısı.
-
[QUOTE=jelibon;34723]benimki 15 dakka geridenmiş yahu, yokmu bunun tam zamanlısı.[/QUOTE]
Yahoo financeda hissenin kısaltmasını tıklayıp ayrıntısına gelirseniz orada üsstte real time görünüyor.
-
[QUOTE=sentinus;34724]Yahoo financeda hissenin kısaltmasını tıklayıp ayrıntısına gelirseniz orada üsstte real time görünüyor.[/QUOTE]
ok. saol.
-
Bu FED de üçkağıtçı oldu çıktı. Önce piyasaya bırakacam diyor sonra kıvırıp borç vermeyi düşüneceğiz diyor nasıl iştir anlamadım. Şimdi buna güvenip shortu kapat sabah zararına sonra gerisin geri aşağı inmesini seyret akşama da...
-
SON DAKİKA Dow Jones AIG´in kurtarılacağı beklentisiyle % 1,30 yükselerek 11,059 puandan kapandı. Endeks açılışta 10,742 puana gerilemişti.
JP Morgan, Lehman´a 138 milyar dolar kredi verdiğini açıkladı. İlk ödeme pazartesi günü iflas başvurusu öncesinde 87 milyar dolar olarak yapıldı. İkinci ödeme 51 milyar dolar olarak bugün aktarıldı.
New York Fed, 87 milyar dolar krediyi kapattı. JP Morgan 51 milyar doları alıp almadığını açıklamadı. Lehman krediyi müşterileri hesapları ve taahhütlerinde sorun yaşamamak için aldığını ve varlıklarıyla garanti ettiğini açıkladı.
Morgan Stanley hisseleri seans içinde % 28 geriledikten sonra % 10 düşüşle kapandı. Bilanço açıklamasını öne çekerek kapanışın hemen ardından duyuran ve beklentilerden daha iyi kar eden Morgan Stanley´in hisseleri hemen % 12 yükseldi...
-
bu futuresın hali ne böyle ? habermi var ne oluyor yine
-
Ne oldu fdow dağıldı! Gene kan gölü ortalık!
-
bu future ne ayak şimdi 10930 larda, bulmuşlar yolunu Amerika yatay dünya göçsün.
-
aig %22 aşağıda after hoursta.
-
24 saat açık future ile dünyayı yönetiyor şsz ler. sanki petrol istasyonu gibi.
-
Tekmil çökecek herhalde...:D