-
[quote=DURU;367181]Tcmb: Yabancı para zorunlu karsılık oranları uzun vadelı yukumlulukler ıcın azaltıldı
-matrıks-[/quote]
ve fekat bu haberden sonra hüülüllü yaptılarsa, habere atlayanları sindirmek için bi geri verebilürler... biliyorsunuz genel kural: nedeni/mazereti olmayan hareket devam eder:D..
-
bi postaneye gittim az önce,
dönünce bi baktım piyasa 1000 puan yükselmiş,
hiç böle pahalı postane işlemi yapmamıştım...:::
-
[quote=saraylı;367190]bi postaneye gittim az önce,
hiç böle pahalı postane işlemi yapmamıştım...:::[/quote]
patron yıllar önce benzer bir şey başıma gelmişti....spot hissem var..kağıt tavanda...aprtumanın garşısındaki markete gidip cuğara aldım geldim...kağıt taban olmuş:D... o sigarayı içemedim bir kaç gün:..:
-
sayın saraylı günaydın.tg ler ala gecti mi acaba?
-
[quote=rüzgar;367192]sayın saraylı günaydın.tg ler ala gecti mi acaba?[/quote]
hayır sattalar..:cool:
-
Kv tepki gibi görünüyor şimdilik, büyük resimde işler iyice zıvanadan çıkmış gibi görünüyor.75525 kada tepki gelebilir üstü günlük kapanış olursa yukarı devam edebilir gibi
-
[QUOTE=saraylı;367190]bi postaneye gittim az önce,
hiç böle pahalı postane işlemi yapmamıştım...:::[/QUOTE]
abicim biz şimdi yemeğe de gidemeyizz.. :)
-
valla 150 den sadece 1K lonkladım
-
[QUOTE=saraylı;367190]bi postaneye gittim az önce,
hiç böle pahalı postane işlemi yapmamıştım...:::[/QUOTE]
sizin sistemle başedemeyeceğini anlayınca pala, mobese kameralarından bakmış postaneye gittiğinizi görüp fırsattan istifade parasını geri çaldı galiba :::.dng
-
[quote=Astatin;367197]valla 150 den sadece 1K lonkladım[/quote]
2k oldu... kayatron.. neden tavan olmuyoruz:o
-
ivit..cd yi değiştirelim..neydi...akçakocada petrol, 2b yasası, neo-osmanlı filan falan...bir de yükselen kurun cari açığı azaltması durumu var... arap sermayseide geliyor filan feşmekena...vob the strongest...tavan olur
-
HATA YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞLTİM KAPAMAKLA :o TEKRAR 275 DEN LOGLADIM :(
-
[quote=a.kaya;367201]HATA YAPTIĞIMI SÖYLEMİŞLTİM KAPAMAKLA :o TEKRAR 275 DEN LOGLADIM :([/quote]
abi neden büyük harfle yazıyosun..bizemi gızıyosun:D:D
teprik ederim gayatron...abi kriz mirz abd borç ödemee hikayesi falan olsa bu avrupa borsaları tepetaklak giderdi..şimdi biz yükseliriz..sonra abd den iyi haberler gelir..abd yükselir..sonra biz biraz daha yükseliriz... orda filatıngo yapıp duruma bakarız..:D:o:o:o ama hementaban da olabiliriz kim bilir..ama bence tavan olalım:D şort skuzisiz graş, lonk skuzisiz ran olmaz derler eskiler:eek:
bu arad kayapatron...saat 11 itibariyle 60 dklık PUPUlardan bahsedeceğine o kadar emindimki..yanıldım..
yalnız bu gold abd den ne gelirse olsun ranacak..öyle duri...long live ekim vade 3 adet numunelik vobgoldlar
-
saraylı abim, hala tg ler satta mı?? 73575 gördü sanırımçç tşk ler..
-
[quote=nemaproblema;367198]sizin sistemle başedemeyeceğini anlayınca pala, mobese kameralarından bakmış postaneye gittiğinizi görüp fırsattan istifade parasını geri çaldı galiba :::.dng[/quote]
farketmez,başında da olsam ,hiç işlemim yoktu sisteme göre...:)))
varsa pala diye biri ,istediğini yapabilir,:)
-
[quote=a.kaya;367201]HATA YAPTIĞIMI [COLOR=red]SÖYLEMİŞLTİM[/COLOR] KAPAMAKLA :o TEKRAR 275 DEN LOGLADIM :([/quote]
patron..seviyorum senin yorumlarını:):):o
-
[quote=nedim972;367203]saraylı abim, hala tg ler satta mı?? 73575 gördü sanırımçç tşk ler..[/quote]
evet satta..
-
lem herifler şimdi doları bozup hisseye girseler deli para kazanırlar ufff beee
herşey yabancılar için sanki :mad:
-
[quote=a.kaya;367207]lem herifler şimdi doları bozup hisseye girseler deli para kazanırlar ufff beee
herşey yabancılar için sanki :mad:[/quote]
ivit..Delikanlı Jölibut yazısında öyle demiş.. hisse ve tahvil alacaklar demiş..enteresan adam bu.. piyasalar bozunca "yabancılar ve yerli işbirlikçileri Türkiye ye komplo kuruyorlar" diyor...piyasalar iyi olunca "Yabancı ve yerlilerin piyasaya güveni tam" diyor:Dşort günah
-
şimdi sabah sabah niye -2bin yaptı sonra da bi haberle 2 bin runnndı bu şerrolar anlamak mümkün deeel, bu arada bu 2bin points runn-maların sonrasına dair çetele tutan vaaamıdır acaba?? sn. astatin de kesin vardır ama o crushçı olduğundan sadece aşağıya ruunerken kendine not dutmuştur:):)
-
:..:[quote=nemaproblema;367209]şimdi sabah sabah niye -2bin yaptı sonra da bi haberle 2 bin runnndı bu şerrolar anlamak mümkün deeel, bu arada bu 2bin points runn-maların sonrasına dair çetele tutan vaaamıdır acaba?? sn. astatin de kesin vardır ama o crushçı olduğundan sadece aşağıya ruunerken kendine not dutmuştur:):)[/quote]
nemaproblema patron,
benim çetelem şöylr: sabah açılışta malın yarısını 723xx ort ile flatingo...kalan 4k yı 71025 e kavırma yazdım balık amma 71400 den dönmüş lebron..dönmüş diyorum çünkü o esnada toplantıdaydım...sonra toplantı bitip yerime intikal ettiğimde hülülülülülü bir attack olduğunu ve avropyanın dram içinde olmadığını görünce o 4k yı da 726xx den kavırma ttim..en son 73250 den 3k longum... astatin in seyir defterind ebunlar yazar... ben sadece kdni ranmalarımı ve graşmalarımı tutuyorum patron.dng ayrıca "astatin lonk olamaz, olsa da kazanamaz türünden asılsız soykırım iddialarının tekrar gündeme gelmesinden unmusterihim":D bunları boşa çıkarmak için ah ada 4K lonk oldum:..:
-
Şekil 1-A (Gayatron PUPUları 60 dklık graf)
[IMG]http://i56.tinypic.com/f9l5hd.png[/IMG]
-
[QUOTE=Astatin;367210]:..:
nemaproblema patron,
benim çetelem şöylr: sabah açılışta malın yarısını 723xx ort ile flatingo...kalan 4k yı 71025 e kavırma yazdım balık amma 71400 den dönmüş lebron..dönmüş diyorum çünkü o esnada toplantıdaydım...sonra toplantı bitip yerime intikal ettiğimde hülülülülülü bir attack olduğunu ve avropyanın dram içinde olmadığını görünce o 4k yı da 726xx den kavırma ttim..en son 73250 den 3k longum... astatin in seyir defterind ebunlar yazar... ben sadece kdni ranmalarımı ve graşmalarımı tutuyorum patron.dng ayrıca "astatin lonk olamaz, olsa da kazanamaz türünden asılsız soykırım iddialarının tekrar gündeme gelmesinden unmusterihim":D bunları boşa çıkarmak için ah ada 4K lonk oldum:..:[/QUOTE]
sn. asti , thanks, dimekki jölebolu'nun işbirlikçi lafından korkup sen yimişsin bizim şörtlerin peresini, yeşşeee.brv sabah hesabı o kadar kabarttıktan sonra işlemsiz geçirince bugün de zarara geçirttin ya bizi py helal sana :::.brv
-
haddimize mi kızmak ustad ayıp ettin bak şimdi kızdım :..:Ya hocam klvayenin capslock na bakmadan yazıyorum bazen ekrana da bakmıyorum tabiki sonra bi bakıyorum cümle bitmiş aman diyorum boşver admin küçük harfe çeviriyor zaten diye bırakıyorum.Ama bazen çevirmiyor nedense :(
bu arada yorumlarıma hasta olduğunu biliyordum zaten.:D
[quote=Astatin;367202][B]abi neden büyük harfle yazıyosun[/B]..bizemi gızıyosun:D:D
teprik ederim gayatron...abi kriz mirz abd borç ödemee hikayesi falan olsa bu avrupa borsaları tepetaklak giderdi..şimdi biz yükseliriz..sonra abd den iyi haberler gelir..abd yükselir..sonra biz biraz daha yükseliriz... orda filatıngo yapıp duruma bakarız..:D:o:o:o ama hementaban da olabiliriz kim bilir..ama bence tavan olalım:D şort skuzisiz graş, lonk skuzisiz ran olmaz derler eskiler:eek:
bu arad kayapatron...saat 11 itibariyle 60 dklık PUPUlardan bahsedeceğine o kadar emindimki..yanıldım..
yalnız bu gold abd den ne gelirse olsun ranacak..öyle duri...long live ekim vade 3 adet numunelik vobgoldlar[/quote]
-
[quote=nemaproblema;367212]sn. asti , thanks, dimekki jölebolu'nun işbirlikçi lafından korkup sen yimişsin bizim şörtlerin peresini, yeşşeee.brv sabah hesabı o kadar kabarttıktan sonra işlemsiz geçirince bugün de zarara geçirttin ya bizi py helal sana :::.brv[/quote]
yok abi jölibutun feriştahı gelse umursamam da, dışarının eksileri, panik psikolojisini destekleyecek boyutta değildi... amma tabi ki biz bağımsız olarak hüülüllülü düşebilirdik...velakin farkındasınız piyasada yatırımcı sayısı iyive azaldı..onlarda az çok bu işi bilenler.. o yüzden pala, piyasa bir pozda birikim yaptığında hemen single bar küskü ile işi bitiriyor...15 dklık grafı açıp bakarsan sayın abim dipelrden dönüşlerde bir süredir hep "reversal key" denilen oyunu yapıyor...dalgalanma yok, pupusal durumlar yaratıp tek 15 dklık barın sonuna doğru bi haşırt diye veriyor, sonraki bar ise artı oluyor ve bir süre sürüyor felan.. sözün özü, artık pianlar aslanın ağzında..kopardığını almak lazım...
-
iyi güzel de ustad ben o indikleri kullanmıyorum ki :..: gerçi bendekinde de 60 lıkda pupu varmış
[quote=Astatin;367211]Şekil 1-A (Gayatron PUPUları 60 dklık graf)
[IMG]http://i56.tinypic.com/f9l5hd.png[/IMG][/quote]
-
75500 kapatırsa şaşırırmıyım..nayır....yarın 78000 kapatırsa ona da nayır..:)
tıpkı 68000 kapatorsa şaşırmayacağım gibi...
Bir dakika yaw..TEMESE patron 78xxx eksik kaldı, ew leyelim diyordu, o analizi ileri alsak sayın TEMESE
-
eüzü...amanin.... hani ranacaktık cammmııışşş....yok mu yaw bir kredi notu artışı filan..üühühühü
-
[QUOTE=saraylı;367172]kd=73.200
tg ler satta
.brv[/QUOTE]
saraylı üstadım kd=73200 dü tg'ler sattan mı çıkmadı acaba:confused::confused:
bu arada gözünüz dikduruşlu babaiiğit görsün beyaaa:)
[url]http://www.haberturk.com/gundem/haber/650680-basbakan-generalleri-azaltmak-icin-yapilmis-bir-calisma-yok[/url]
-
[quote=nemaproblema;367220]saraylı üstadım kd=73200 dü tg'ler sattan mı çıkmadı acaba:confused::confused:
bu arada gözünüz dikduruşlu babaiiğit görsün beyaaa:)
[URL]http://www.haberturk.com/gundem/haber/650680-basbakan-generalleri-azaltmak-icin-yapilmis-bir-calisma-yok[/URL][/quote]
aşağı trend olduğundan üst zaman dilimi olan 15' lıkta bakıyorm sisteme ve orda tg ler satta halen..
sistem 75.700 den ber,i kısaYI koruyo..:rolleyes:
-
[quote=saraylı;367170][COLOR=red]72.400-[B][SIZE=3]73.625[/SIZE][/B]-74.400[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=seagreen][B][SIZE=3]71.625[/SIZE][/B]-70.400-69.625[/COLOR]
[COLOR=black]ilk destekteyiz şu anda,:confused:[/COLOR][/quote]
ilk destekten toparladı ve 2. dirence gitti, yani 73.625 e yakın 73.550 gördü...;)
-
-
İmza yı ve avatarı da pozisyona uyduralım
-
üühühüh..yaramadı galiba..amanın..usdtry ye ve tahvile saldırmışlar..ingaa
-
sanırım bu daha karizma bir şey oldu..ranalım beyler acelemiz var
-
V30 günlük son durum
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://a1107.hizliresim.com/11/7/25/5435.jpg[/img][/url]
-
[quote=a.kaya;367227][URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://a1107.hizliresim.com/11/7/25/5435.jpg[/IMG][/URL][/quote]
bence her durumda tavan olur:D
-
Tolara rağmen burayı almaları entresan bi haber var demekki vermiyorlar aşağıya yoksa dolar 1,72 olacak endeks %-3-4 olmayacak mümkün değil :rolleyes:
-
GAYATRON PATRON;
Bir sorum var...Şinci bugünün O'su, son iki gün L sinin altındayken, C si eğer son iki günün L sinni üzerinde olursa bu teknik olarak bir anlam ifade eder mi :) üstelik L ler yenilenirken de hacim rekor azalıyor ve fekat son L_C hareketinde de artıyorsa...
-
[QUOTE=saraylı;367222]ilk destekten toparladı ve 2. dirence gitti, yani 73.625 e yakın 73.550 gördü...;)[/QUOTE]
gene milimetrik pala işbaşında.brv.brv illa 73625e değsin diye adamlar 72875ten tam 750 pointi leblebi gibi aldılar, gökten pere yağdırdılar:mad::mad: