şort darbe yiyor 5 likte :(
Printable View
şort darbe yiyor 5 likte :(
birazdan millet birbirini ezecek almak için.. kagıtların yarısı kopacak biri bi tarafta digeri bi tarafta kalacak.. izdihamda baya bi kişi ezilecek.. kapı agzı kacmaya calısan ayuların cesetlerı ıle dolacak...
--Nostradamus Haber Ajansı --
yok düğmeye basmıyor :D sisteme uyak üwwww
derken düğmeye bastı üwwww zieztem badem :D:D teprik ederim ühühühühüh
750 den stop ve long ühüüü 15 lik satta sisteme ters :(
[QUOTE=Kennym;301462]bana uzamak ıcın guzel bır yer gıbı geldı bu sevıyeler.. kanal alt dırencınden sekerse guzel bı yukselıs yakalarım gıbı dusunuyorum .. ahanda grafik... sıstem satta ama uyma taraftarı degılım bu sınyal ıcın sımdılık ...[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;301485]bence kesım ıcın ayu bırıktırılıyor ... sert yukselıs yasanacagı dusuncesındeyım ... he ben boyle dusunuyosam kesın çoker pıyasa da dıyebılırsınız kı muhtemelen haklı cıkarsınız..[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;301510]düştükçe alıyoruz ama bakalım patlayacakmı :) su genc boga yaşımda kesılecekmıyım :)[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;301517]birazdan millet birbirini ezecek almak için.. kagıtların yarısı kopacak biri bi tarafta digeri bi tarafta kalacak.. izdihamda baya bi kişi ezilecek.. kapı agzı kacmaya calısan ayuların cesetlerı ıle dolacak...
--Nostradamus Haber Ajansı --[/QUOTE]
mm bugunluk tuttu bakalım .. ıyı barı algım duzelmıs kısmen ...
[quote=a.kaya;301471]Ünlü bi düşünür şöyle demiş
''sistemine uymayanın sonu [COLOR=Red][B]korkunç[/B][/COLOR] olur ''
Asti[/quote]
[quote=a.kaya;301523]750 den stop ve long ühüüü 15 lik[COLOR=Cyan][U][B] satta[/B][/U][/COLOR] [COLOR=Red][B]sisteme ters[/B][/COLOR] :([/quote]
ahahaha yukardaki mesacları ben mi yazdıydım :D:D aslında bende yazdıydım pişti olduyduk ehaeaü
Bu pala çok iyi niyetli birisi olmuş:) 88000 e düşeydi ilave short yapacaktım ama olmadı:) şimdide yukarı gidiyor sinyal geldi eldeki shortlar kapandı long açıldı:)
Long devam.+.
89100 falan geçilirse roket olur 90000 olur yeni zirve olur bak ne güzel olur
[QUOTE=selçuklu;300733]No trade bugün karar verdim .... kanalizasyona destek olsun sayım yaptım .... ahanda sayım ..... cümleten kolay gelsin saygıdeğer patronlar .....:o:o:o ahada sayım ..
[IMG]http://i1010.hizliresim.com/2010/10/19/980.png[/IMG][/QUOTE]
tahmini sayım son durum ... ühüühüh ..
[IMG]http://img25.imageshack.us/img25/7018/adszeen.png[/IMG]
15 lik taa 975 de onaylamış uff ya ama hiçde rahat değilim nedense düşüş trendinin bitmesi için 89500 üstüne çıkması lazım
way way way...selam ağalar...flat olmanin güzelliği..fiyat 925 tgg 2 sistem hala satta..verdim şortu verdim şortum...şu an
flat oldum.
[quote=seagate;301528]ahahaha yukardaki mesacları ben mi yazdıydım :D:D aslında bende yazdıydım pişti olduyduk ehaeaü[/quote]
seagate hocam evet sisteme ters ana sistem 15 lik ancak 5 likte terslik gördüğüm anda flatlıyorum hatta sisteme ters poza bile girerim zaten 15 lik te ki sat onaysız olduğunuda sabahtan demiştim ha 15 lik gelen AL onaylımı dersen oda onaysız belki onayı 300-400 puan yukları giderse vercek :(
millet yine sistemlere yüklenmiş ondan barlar sert ve uzun oluyor
89150 üzerinde kanatlanmaya başlayacağız:) rotamıza girmek için 90300 ün aşılmasıda gerekecek, sırayla:)
selçuklu abinin çizdiği triangle dalgadan kaynaklanıyor bence ziztemlerin çalışmaması üwwwwwwwwww ühühüh
Long istop seviyesinide yazıyorum 88600:) biraz yakın ama çarpılmaktan iyidir:)
x30 daki en baba hisseler ekranda takibimde hepsi aynı anda tek haneli lotluk işlemler oluyor 1-2-4-5 gibi alışlar komediye bakın bide pala yok diyoz var ya öyle bi pala var ki dev gibi bi şey sanırım 1 milyar dolar değil belki 500 milyar doları var bu palanın tüm x30 hisselerinin asıl babası bu herif :..:
Günlük grafta TGG=2 ye düştü.....Tiikaytt..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way
[quote=bull market;301555]Long istop seviyesinide yazıyorum 88600:) biraz yakın ama çarpılmaktan iyidir:)[/quote]
orası tam destek yeri orayı görme olasılığı yüksek eğer indirmek isterse rahat inder bende 500 lere çek
[QUOTE=a.kaya;301559]orası tam destek yeri orayı görme olasılığı yüksek eğer indirmek isterse rahat inder bende 500 lere çek[/QUOTE]
100 puan için palayla itleşmem, 88600 e gelirse aşağısı short üstü long yaparım en güzeli bu:) ne var komisyon veririm biraz olur biter.
aha da selçuklu okey attı..peh..bi daha strobaba ile eş olmıycim okey de... besledi besledi besledi arkadaş yaww
şaşmaz..selpatros olay..üühühühühü:)
[QUOTE=Astatin;301558]Günlük grafta TGG=2 ye düştü.....Tiikaytt..alıcı satıcı dengelendi..new turn on the way[/QUOTE]
pardon ben yeniyim TGG neyyy ?? vob un çaylağı olup da Tümden Geriden Gelenler mi ola ki....dng
[quote=akillipara;301569]pardon ben yeniyim TGG neyyy ?? vob un çaylağı olup da Tümden Geriden Gelenler mi ola ki....dng[/quote]
Yok Tüm Gıçı Gırrıhlar..demek:..::..::..:
TGG=Trend gücü göstergesi..0-4 arası değer alır.. 2 denge noktasıdır...altı bear üstü bull bilinir..tamemen benim fanztezi bir indiktörümdür. bu yüzden ciddiye almamanı şiddetle öneririm....lelele
Spot 30 seans arasına güçsüz girdi, 87900 altında son çıkış trendini iyice bozan işareti verecek, o sebeple durum ortada şimdilik, ama ben yukarı yönde ilerleyeceğimizi tahmin ediyorum, ters durumda rehvete kapılmamalı.
DEVREN SATILIK TOPİK...SAHİBİNDEN (İlgilenenler selçuklu ya PM atsın)...
Way be selpatros..dopiğine az şefkat göstermeni anlıyokta, satılığa çıkarman aybolmuş..üwwwwwwww...
selpatros, fifa gözlemcisi olmasın, saha da oyuncu olsun kampanyası...üwww
vay 5 likte bıcak kemiğe daynmış görünüyor ulen gene ne şorttan ne longdan bi cacık yok anlaşılan :o
925 şortları 800 den kavırladım...du bakalım
sabah demiştim 5 likteki tersliği asti bence 5 liğide dikkate almakta fayda var özelliklede pupu larda :(
19/10-21/10 diplerine bak pupuları göre bugün bu diplerden şortları kapayıp flatlamak gerekirdi he long açılırmıydı düşük kont ile mümkündü bende :(
[quote=a.kaya;301578]sabah demiştim 5 likteki tersliği asti bence 5 liğide dikkate almakta fayda var özelliklede pupu larda :([/quote]
Baki kalan şu vob da bir boş pupu bir de nunu dur...
sayın kayaboss
[QUOTE=Astatin;301574]DEVREN SATILIK TOPİK...SAHİBİNDEN (İlgilenenler selçuklu ya PM atsın)...
Way be selpatros..dopiğine az şefkat göstermeni anlıyokta, satılığa çıkarman aybolmuş..üwwwwwwww...
selpatros, fifa gözlemcisi olmasın, saha da oyuncu olsun kampanyası...üwww[/QUOTE]
patron farklı ligde maçlara devam şimdilik ... belki dönebilirm ama voba .. ühühü :o:o .. bu dopik benim değil patron ... voborsanın kanalizasyonu dopiği .... ucu nereye çıkarsa artık ... :D:D:D
gahretsin 850 deki satışlarım gitmedi
üwwwwwwwwwwwwwww 575 üwwwwwwwwwwwwwwww *******************************************************************************************
way arkadaş ya bu pala tefi almış eline kendi kendine oynuyor
şu tgg formülü ne olsa acep
hancı şarap getirrrrrrrrrr..........
bırakmak lazım bu işi :) üwwwwwwwwww
Tam yerini yokluyo namıssız pala:) seans arası ya:)
İkinci seans olsun görelim bakalım neler olacak.
böyle bi adilik olurmu ya 550 ye yazdığımı stobu bile patlatmış adi herif bı 15 dk çıktık dışarı :mad:
500 yazsam kapanmyacak