bugün boğayım hedefim....iki fibo arası..38.2 ve 50...
[B]69.575...70.025.....[/B]
ilk değer bile bana tatil parası veriyor.....hayırlısı..
Printable View
bugün boğayım hedefim....iki fibo arası..38.2 ve 50...
[B]69.575...70.025.....[/B]
ilk değer bile bana tatil parası veriyor.....hayırlısı..
fibo 23.6..[B] 69.025..[/B]görüldü...
ve [B]TOBO[/B] oluşabilir..sonrasında sırayla[B] 69.575 ve 70.025[/B] bekliyeceğim...
TOBO çalışırsa hedefi 69.650...........
çok kolay oldu bu dip yav...hayırlara gitsin.... veriyle basmasınlar da...
hiç böyle bi günde dip yapmamışlardı ne zamandır... tırsıyorum.... :..:
69.050/200 aralığı 15 dklıklarda direnç bölgesi....
Günaydın hayırlı işer
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
tobo..nun sağ omzu tamamlanıyor....ondan sonra ver elini RALLY...ver elini TATİL parası...ver elini TATİL........
PALA seninle kavgalıyız.....unutma..
[quote=halojen;259622]69.050/200 aralığı 15 dklıklarda direnç bölgesi....[/quote]
tobo..nun sağ omuzu orda tamamlanacak bence....brv
[B]ŞERREFSİZ PALA...............[/B]
[B]sıfır makas..tan al....+600 puan makasla ver.......[/B]
[B]makasa karışan yok.. KARTEL HERİF........[/B]
15 dklıklardaki uyumsuzluklar...
[IMG]http://img816.imageshack.us/img816/792/noname.png[/IMG]
69.050..long.cover....
1/4 poz....
Son gün fazla zorlamayalım.....kara geçmişken....
poz..1/4 long....
bu pozisyonla hedeflerime gitmeyi düşünüyorum...fazlası rahatsız ediyor...
tatil öncesi stress yapmayalım...
2007 tepesi....
[IMG]http://i39.tinypic.com/2dguvpe.jpg[/IMG]
F dibini bu benzerlikle bulmuştuk.....
[IMG]http://i46.tinypic.com/2u3xide.jpg[/IMG]
ehh... geriye birşey kalmadı.....
[IMG]http://img695.imageshack.us/img695/7970/nonamegl.png[/IMG]
bu zirve benzeşmesindeki H aynı zamanda nisan 2008'in A dibi, I tepesi de son B tepesi olarak düşünülebilir....
yalnız,A dibini 69bine koymakla biraz erken davranmışız..... benzeşme kusursuz, ama ben hata ettim..
tobo.nun sağ omuzu için bu geri alım gerekliydi....
teknik güzelleşti.....LONGG DEVAM...
dax zillisi eksiye geçmek üzere bizimki gene daşş gibi veriyi aşşağıda karşılayıp yukarı çullanabilirler mi acaba???
[QUOTE=nemaproblema;259670]dax zillisi eksiye geçmek üzere bizimki gene daşş gibi veriyi aşşağıda karşılayıp yukarı çullanabilirler mi acaba???[/QUOTE]
bugün sert yukarı beklentim yok.... yatay kapatırız gibime geliyor...
şelale öncesi yapılan geçmiş diplere baktığım zaman...
svg..halojen çok kibarsın..hatta centilmen....
ben senin gibi değilim.olamamda...adam gelmiş ilk mesajında soru soruyor.cevabıda
içinde gibi...efendiler .......emeğe saygı denilen bir şey vardır....önce günaydın veya
selam verilir..kapı çalınır..gülümsenir..bacadan girilmez..hırsızlar dışında.....
yeni üye olabilirsiniz..bu günaydın demeye ve teşekkürü esirgemeye engel midir..
svg.dostum soruya teşekkür etmiş.. cevabınıda vermiş....cevabada teşekkür yok...
pes diyorum...bu kadar mı kabalaştık..duyarsızlaştık.....tek bir günaydını..tek bir
teşekkürü esirgiyoruz birbirimizden...nereye gidiyoruz..???
[QUOTE=boz ayı;259678]svg..halojen çok kibarsın..hatta centilmen....
ben senin gibi değilim.olamamda...adam gelmiş ilk mesajında soru soruyor.cevabıda
içinde gibi...efendiler .......emeğe saygı denilen bir şey vardır....önce günaydın veya
selam verilir..kapı çalınır..gülümsenir..bacadan girilmez..hırsızlar dışında.....
yeni üye olabilirsiniz..bu günaydın demeye ve teşekkürü esirgemeye engel midir..
svg.dostum soruya teşekkür etmiş.. cevabınıda vermiş....cevabada teşekkür yok...
pes diyorum...bu kadar mı kabalaştık..duyarsızlaştık.....tek bir günaydını..tek bir
teşekkürü esirgiyoruz birbirimizden...nereye gidiyoruz..???[/QUOTE]
abi teşekkür butonunu görünce dayanamıyorum, gelde bas diyor resmen... :)
tahrik edici bir dizaynı var... :D
eksik olma muhterem abim, kimseden teşekkürümü esirgemem evet... bunun bir saygı ve verilen emeğin karşılığı olarak düşünürüm... soru bile olsa....
69.250....long.cover..flattt..
hoşçakalın....İYİ TATİLLER...
[QUOTE=halojen;259622]69.050/200 aralığı 15 dklıklarda direnç bölgesi....[/QUOTE]
bi saatlik debelenme sonucu direnci aştı....
sırada 60 dklık direnç bölgesi var...70.300/71.100... burası biraz zorlu...
Sayın halojen 60 dakkalık direnç bölgesini geçmek için 15:30 daki verileri beklermi yoksa beklemeye gerek duymazmı ?
[QUOTE=atakir;259708]Sayın halojen 60 dakkalık direnç bölgesini geçmek için 15:30 daki verileri beklermi yoksa beklemeye gerek duymazmı ?[/QUOTE]
sn.atakir güniçi beklentime göre ilerlemiyor piyasa, o yüzden birşey söylemek zor..
orta vadeli son tepeye odaklanmak daha mantıklı.... ve görünüşe göre hızlı gidecek hedefine
Selam ekip,
Bugun dip calısması yapılır gibi geliyor bana, haftaya da yeni zirvelere yelken acarız kanımca. ben 70,925 ten itibaren uzun pozu koruyorum inatla.. zatane 1 kontrat :)
maaliyete de az kaldı ya..
Gorduklerim piyasa namına sunlar,
ONS la baslayalım da ordaki mesele en onemlisinden , 1040 hedefli dusus dalgası basladı izlenimini veriyor..
paritede 1,30 hedefi gundeme girdi kanımcca.
petrol de dunku sert satısla tam destekte tutundu ancak zayıflıgı soz konusu, sebebine gelince yukarı dogru cok potansiyeli olmadıgından normal karşılanmalı.
usdytl de bugun onemli fiyat ve kırılım gunu idi ve asaga sarktı parite etkisiyle
hedefleri de 1,5389-1,5284-1,4750
Tahvilde 8,58 fiyat seviyelerindeyiz ve bu endeks dususunde hic eşlik etmedi!!!
bu durumda senet bazlı hareketler ve ozellikle bankaları iyi izlemek gerekiyor hareketler onlarda yasanıyor nedense.
vob hedefini unutmusum zirve hedefim 77,500-82,000 arasıdır.
herkese bol kazanclar. sevgiler
[quote=boz ayı;259690]69.250....long.cover..flattt..
hoşçakalın....İYİ TATİLLER...[/quote]
olay budur ...sabır ..tebrıkler sayın boz ayı... aldı parayı paladan .... yazdı ; hadı bana güle gule dedı ..... 69700 ortalama olan longlarımı şimdi 69325 den kapadım .... yani, malıyetıme gelemeden kapadım ... ufak bır gerıcekılme olup alttan tekrar alabılmek umudu ıle malum dune gore 1100 puan yaptı dıpten ...
[quote=halojen;259660]2007 tepesi....
[IMG]http://i39.tinypic.com/2dguvpe.jpg[/IMG]
[/quote]
ve hatta 2006 tepesini de bu şekilde etiketlemek mümkündür... :)
[IMG]http://i45.tinypic.com/2ah84sy.jpg[/IMG]
uzun tutmaya devam... bugün için tek stoploss kriterim 17:34 itibariyle 68binin altında seyir ediyor olmasıdır.. bunun dışında benzerliklere göre 72-73.5 aralığı uzun kapatma yerimdir...
hey maşallah, bu kadarını beklemiyordum bugün... ama itirazım yok... çıkabilir... :D
mart 2009'da başlayan trenddeki son hamleye şahit oluyoruz büyük ihtimalle.... artık önümüzde zorlu bir düşüş hareketi var... dibi şimdiden tahmin etmek güç.. göründüğü kadarıyla xu100'de minimum 40binler görülecek... daha altı da mümkün...
artık daha dikkatli olma zamanıdır.... dağ gibi trend bitmek üzere... iyi bilirdik keratayı... :)
çıkmam gerek... satışları 72-73 aralığına yaydım... nolur nolmaz görülür filan... :)
iyi tatiller arkadaşlar...
[quote=halojen;259955]çıkmam gerek... satışları 72-73 aralığına yaydım... nolur nolmaz görülür filan... :)
iyi tatiller arkadaşlar...[/quote]
:D:D iyi tatiller abi üwwww
iyi tatiller halojen.
iyi tatiller halojen
oy verelim
[URL]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5572[/URL]
Cümleten iyi tatiller geceye fılat
bir soru.....
xu100'de F dibi 51.757'de oluştuğuna göre, geçmişteki benzerlikler gözönüne alınarak gelecek olası bir şelalenin [U]minimum hedefi[/U] nedir?
bunu da daha önce işlemiştik.... bakalım ne kadar dikkatli topik izleyenleri....
aradım buldum .. çokonatımı isterim halojen patron .. üvvv :o:o.. eheuhehue :D:D:D
[QUOTE=halojen;240568]29.500 :..:[/QUOTE]
bakıyorum herkesin keyfi yerinde....maşallah diyelim....
fakat çok ama çok üzüldüm....sağlık konusunda bu kadar duyarsız davranılmasına.....
o mesajı babamın hayrına yazmadım......teşekkür edenler sağolsun 3 kişi sanırım.....
burayı dost yeri bilip yazdım ama dostlarıda gördüm......(yalakalar ve delikanlıkarı)
eninde sonunda kaçınılmaz son bu olacak,o zaman tüm artistleri görecem,........................ ve daha anlatamayacağım türden insanları....(en azından insan,bari ceza almadan veda mesajı yazayım...hehhehehe.)
canım ablam catedral ve diğer teşekkür eden ordi ve ismini hatırlayamadığım arkadaşıma sonsuz sevgiler......
abla şükür annem artık iyi....en kısa zamanda seni arayacağım......
[B][COLOR="Red"]buda bu aleme,sadece bu topic sahibine saygımdan dolayı yazdığım son mesajdır......[/COLOR][/B]
herşey para değildir...bunu yaşayan bilir...........
her şey analiz değildir......hayat başkadır başka......
herkesin gerçek hayatı yaşaması dileğiyle.....
SAĞLIKLA KALIN......
allah şifa versin mordak.
ama bu forumda sağlıkla iligili mevzuyu pas geçecek insan yok denecek kadar azdır..
belki üslubun korkutuyordur çoğunluğu ?
önce sağlık !
mordak..geçmiş olsun . .. Allah acil şifalar versin inşallah kardeşim .. ...
alem adamsın mordak, sondan bir önceki mesajın aşağıda...
şimdi bu mesajda annenin rahatsız olduğunu nasıl anlayabiliriz sevgili kardeşim ?....
[B]bahsetmediğin birşeyi nasıl bilebiliriz arkadaşım...? [/B]
[QUOTE=mordak;253843]bir zamanlar geyikte olsa pirzolası güzel olan bir hayvan için sürekli yazardım.....
sonraları alışkanlık oldu sanırım,genelde yazılarımın altına ekler oldum...
son zamanlarda alışkanlığı bile geçti bir garip oldu arar oldum.....
ama HAYATTAKİ TEK GERÇEK BU.....
[COLOR="Red"]HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK........SAĞLIK OLSUN.....[/COLOR]
aman siz siz olun bu olayı önemseyin,işimiz bu,stres bu,nasılsa zaman olur,bana bir şey olmaz,ne olursa olsun, v.s hepsi başa gelince yalan oluyor....gerçekler çok ama çok acı......ne ralli ne şelale gibi değil....çok ama çok acı.....
dikkat şart
SAĞLIKLA KALIN........
mordak'tan sevgiler......[/QUOTE]
yani ne yapmaya çalıştığını anlayamıyorum.... çok da umurumda değil açıkçası..
gelip buraya düzenli olarak kin kusuyorsun.... hiç alakasız sebeplerle... başkasına kızıp buraya boşaltıyorsun içini...
vala ben bıktım artık bunlarla uğraşmaktan.... bıktırdın abi.... gel piyasa yorumu yap dedim, boş şeylerle uğraşma dedim... ama bildiğini okuyorsun hala...
[B]BIKTIM...[/B]
annen için üzüldüm, tez zamanda sağlığına kavuşur umarım...