-
jelibon*, aliveli, market maker, Se_M, fotomidyat, PASSAT, finalwave, bengu, vobdil, kartal1, elmas, power, berkant, Vob Trader, taka, dilemma, KARTAL, bubico, çağtay, newagetk, olmeca, sebastian, cimbom16, obsidyen, gatsby, kiwi, karademir10, turkishmojo, deniz+, takatsiz, aslan05, ysfys, Tosun, akarcay
5 hiç teşekkür etmemiş kişi bekliyorum.
1 geldi 4 tane daha.
Jelibon.
-
bugün saat 16 da h8 de 13 parabol yanacak...
enteresan bir gün olacak...
-
Kaldı 3 tane daha.
Özellikle
kartal1, power, berkant, taka, dilemma, , bubico, çağtay, newagetk, olmeca, sebastian, cimbom16, deniz+, takatsiz, aslan05, ysfys, akarcay
yaşıyonuzmu görelim.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;391795]jelibon*, aliveli, market maker, Se_M, fotomidyat, PASSAT, finalwave, bengu, vobdil, kartal1, elmas, power, berkant, Vob Trader, taka, dilemma, KARTAL, bubico, çağtay, newagetk, olmeca, sebastian, cimbom16, obsidyen, gatsby, kiwi, karademir10, turkishmojo, deniz+, takatsiz, aslan05, ysfys, Tosun, akarcay
1 geldi 4 tane daha.
Jelibon.[/quote]
jelibon abi forumda enteresan birşey var.üye olunuyor fakat ne bir mesaj ne de bir teşekkür yapabiliniyor.yetkisiz üye kalmış olabilir arkadaşlar.benim üyeliğim de aktif değildi.:rolleyes:
-
paritede long ları kapatabılırız...
bence dax future ben gıdemıyorum dıyor....
1/3 short....
hedef 6735....
-
Bu ara forumda garip haller var İndi de şikayet ediyor devamlı.
YÖNETİM UYUMA TARAFTARA SAHİP ÇIK.
Jelibon.
-
[quote=jelibon;391795]jelibon*, aliveli, market maker, Se_M, fotomidyat, PASSAT, finalwave, bengu, vobdil, kartal1, elmas, power, berkant, Vob Trader, taka, dilemma, KARTAL, bubico, çağtay, newagetk, olmeca, sebastian, cimbom16, obsidyen, gatsby, kiwi, karademir10, turkishmojo, deniz+, takatsiz, aslan05, ysfys, Tosun, akarcay
1 geldi 4 tane daha.
Jelibon.[/quote]
[quote=aliveli;391801]jelibon abi forumda enteresan birşey var.üye olunuyor fakat ne bir mesaj ne de bir teşekkür yapabiliniyor.yetkisiz üye kalmış olabilir arkadaşlar.benim üyeliğim de aktif değildi.:rolleyes:[/quote]
men onların yerine teşekkür edeyim..
.brv.brv.brv teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr.
-
Hadi bol şans tekrardan burada oyalandıkça çıkamıyorum.
Çıkmam lazım.
Jelibon.
-
dax future
1/6 ilave short....
-
1 geldi 4 tane daha.
Jelibon.[/quote]
[quote=market maker;391806]dax future
1/6 ilave short....[/quote]6/6 nın toplam stopu kaç olacak ortalama????
-
[quote=market maker;391806]dax future
1/6 ilave short....[/quote]
maliyetimiz olan 6805'e stobumuzu koyalım ......
-
[B]jelibon[/B] Nickli Üyeden Alıntı [URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?p=391795#post391795"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]jelibon*, aliveli, market maker, Se_M, fotomidyat, PASSAT, finalwave, bengu, vobdil, kartal1, elmas, power, berkant, Vob Trader, taka, dilemma, KARTAL, bubico, çağtay, newagetk, olmeca, sebastian, cimbom16, obsidyen, gatsby, kiwi, karademir10, turkishmojo, deniz+, takatsiz, aslan05, ysfys, Tosun, akarcay
1 geldi 4 tane daha.
Jelibon.[/I]
jelibon abi forumda enteresan birşey var.üye olunuyor fakat ne bir mesaj ne de bir teşekkür yapabiliniyor.yetkisiz üye kalmış olabilir arkadaşlar.benim üyeliğim de aktif değildi.:rolleyes:
bende aynı sıkıntı var diye bu hesabı açtım tşk ede ede aktif oldu :)