şövalye patron hoşgeldin !
Printable View
şövalye patron hoşgeldin !
Haftalık böyle kaparsa hiç iyi kapatmıyor olacak...
düşmez bıra .dng
halen 025 kısalarla devam ancak kısaya para yok sanırım bugün..
Ne para varmış heriflerde yaw.. Ala ala bitiremediler şu Dow'u... Vay canına arkadaş... Vatikan açıklama mı yaptı New York borsasında hisse alana cennetten arazi de bizden diye ne... Vayyyy... :mad: :mad: :mad: :)))
[quote=The Tatar;336951]halen 025 kısalarla devam ancak kısaya para yok sanırım bugün..[/quote]
abi var da 81,400den şortlayana...o da aldıııı aldı... almadı, ona da yoh birazdan :D
yok böyle bir piyasa.
son yarım saatte yine yukarı sürecek i*** pala. shortları longa çevirsek diyorum.
Long devam long:)
Bugün short yaptırmadı pala....
Kapanıştan sonrada 85000 den önce short yapmam:)
[quote=padişah;336957]yok böyle bir piyasa.
son yarım saatte yine yukarı sürecek i*** pala. shortları longa çevirsek diyorum.[/quote]
sen ne diyosun abi kayahanı aşağıda gördüğüm anda portföyün yarısını longlıycam kalanı da kayahanın mesajını görür görmez...
sayfa otomatik rifreşini 5 saniyeye getirdim 1 dakikadan... kayahan yazar da kaçırırım diye. .lelele
[quote=unlimitted;336959]sen ne diyosun abi kayahanı aşağıda gördüğüm anda portföyün yarısını longlıycam kalanı da kayahanın mesajını görür görmez...
sayfa otomatik rifreşini 5 saniyeye getirdim 1 dakikadan... kayahan yazar da kaçırırım diye. .lelele[/quote]
ben de bekliyorum ama yok bugün, pala da kararsız, demek palayı gaza getiren de hacı gaga.dng.dng
gözlüğümü camide unutmuşum, hacı gaga aşağıda yok mu söyleyin hele