Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
[quote=indregandi;410794]yani deniz,...ta pazar gününden,...
okuyunca manifestonu hazırlayacaksın,...öle olursa böle şöle olursa öle, ..buna göre bu gavat long olammaış, biz olmuşuz,...bu olursa biz, olamazsa,...diyerekten,....
sonra,...sadeleştirerekten, ...
yani sonuçta bu koca endex,...kafasına yumruğu çakmışım hıh demiş,...buradan manifesto,...artık sen onunla başbaşasın,....
portföy mü ayarlarsın, pramitlermisin,...
güzel kardeşim,..bu rakamlar bile bulunmaz nimet,....pazar gününden bak bu gün çarşamba,..[/quote]
İndi Hocam allah razı olsun senin sayende hergun birseyler ogreniyorum ve daha mantıklı işlemler yapabiliyorum dedigin gibi verdigin rakamların bulunmaz nimet ne kadar tesekkur etsem azdır.Senin yazdıgın rakamları not edip isyerinde klavyamin ustune koyuyorum, yorumlarınla birlikte rakamlar ve piyasaya baktıgımda her daim buyksun ustam diyorum ve tesekkur ediyorum.Benim gibi muptelası olmus piyasaların ve manasız sekilde serseri mayın gibi islem yapıp husrana ugrayanlar icin bulunmaz nimetsiniz.Cok tesekkurler.
Bugun kendi kendime ula ustaya saygımız sonsuz ama verdigi emegin ne kadar buyu ve aydınlatıcı oldugunu bi sekilde gostermek lazım.Zira marifet iltifata tabidir.Boyle dusunup klavyenin ustune koydugum sizin yazdıgınız notların oldugu kagıdı resim cekip aksam eklerim foruma dedim.Bugun icin tam yeri tam zamanı olmus oldu.Eline Emegine yıregine saglık sayın Gandi Hocam.Allah razı olsun.