-
[quote=nunu;336884]NK da mi ise yaramiyor? Az savunmamistin ben sistemler ise yaramaz dedigimde:)[/quote]
Aslında NK işe yarıyorda ben sabırsızım dayanamadım az önce NK onaylamadığı halde şorta atladım mesela yoksa NUNU kardeş cidden sistem iyi Ocak Şubat ayında bile :( hele ki NK ile daha da güzel ama malesef duygular ağır basıyor :o
-
81500 haftalık direnci kırsa bi numara yapacak ama palada o döt henüz yok :)
-
[QUOTE=nunu;336900]ben hep ayuyum:..:
saka bir yana, faiz aciklamalari, bilancolar vs....[/QUOTE]
Yok yok..
Ben senin zamanında dalgaları saydığınıda bilirim en kısa en uzun hiç kaçırmazdın:)))
Öyle faiz açıklamasımış bilançomuş geçiştirme şimdi söle bakalım hangi dalgadayız:..::..::..::..:
5.2.2 bittimi?
-
Bernd Schuster oley oley oley...
[url]http://www.youtube.com/watch?v=uKrERurwvUA[/url]
-
dünün tam aksi bir modelleme ile haftasonu finali ihtimali nedir patronlar ?
-
[quote=The Tatar;336911]dünün tam aksi bir modelleme ile haftasonu finali ihtimali nedir patronlar ?[/quote]
Akşam Dow itinde opsiyon kapanışları var.. Herşey olabülür... Modelleyebilen varsa beri gelsin... :)))
-
[quote=negrolino;336903]81500 haftalık direnci kırsa bi numara yapacak ama palada o döt henüz yok :)[/quote]
haftalık direnci kırdı diyebilmek için kaç dakikalık bir kapanış yapması gerekir üzerinde?
bilmediğimden soruyorum yanlış anlaşılmasın...
-
[QUOTE=The Tatar;336911]dünün tam aksi bir modelleme ile haftasonu finali ihtimali nedir patronlar ?[/QUOTE]
tam tersi olmasada tam tersi/2 oranında olma ihtimali yüksek:)))
-
hocam bu NK sistem nasıl oluyor ben STR ve Ema trader kullanıyom ben NK lı bir sistemi nasıl yaparım yardımcı olursanız sevinirim.
-
[quote=Strategist;336912]Akşam Dow itinde opsiyon kapanışları var.. Herşey olabülür... Modelleyebilen varsa beri gelsin... :)))[/quote]
Ben ona bi modelleme yaptım :)
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRz0y34LUi7oty5tM9ezT_Bvs8yG-qv_fQeChmXKfl04-JQzjkpYQ[/IMG]
-
sistemci geldi hanimmmmmmmmmm:..:
-
[quote=nunu;336917]sistemci geldi hanimmmmmmmmmm:..:[/quote]
Bi kilo rica ediim..:::