yalnız pala çok pis şortçu- hisse topluyomuş gibi bi his belirmeye başladı içimde, acayip alımlar geliyor bi anda 250-300 puvan, palaya güvenip ben de mi başlasam acaba bungejumpinge:)
Printable View
yalnız pala çok pis şortçu- hisse topluyomuş gibi bi his belirmeye başladı içimde, acayip alımlar geliyor bi anda 250-300 puvan, palaya güvenip ben de mi başlasam acaba bungejumpinge:)
[quote=saraylı;367073]kd=74.050
tg ler satta.:)[/quote]
kd=73.800
tg ler satta
ve an itibariyle pala bizzat halatın başına geçti pampişlerine bişey olmasın diye çok fena halata asılıyor, asıl koçum kuzucuklar telef olmasın:)
Yok be arkadaş dışarısı eksiye geçiyorken burayı alıyor amcam ne iş ya hep aynı terane :::
Ne tuhaf garan -3 ama vob sanki tutunuyor farkındamısınız arkadaşlar
[quote=a.kaya;367101]Ne tuhaf garan -3 ama vob sanki tutunuyor farkındamısınız arkadaşlar[/quote]
2 aydır p.tesileri genelde eksi. ona marj bırakıyorlardır.
[QUOTE=a.kaya;367101]Ne tuhaf garan -3 ama vob sanki tutunuyor farkındamısınız arkadaşlar[/QUOTE]
dedik ya pala halatın başına geçmiş hilal cebeci,den sonra o da pampişlerine sahip çıkıyor:D.dng
[quote=saraylı;367097]kd=73.800
tg ler satta[/quote]
aynı...
haftasonuna kısa devam...
hepinize güzel haftasonları...:)))
75 den en son işlem gördüm kapandığında şimdi geldim 150 de 15 kont işlem olmuş gelde bozdur tekniği bozdu 15 likde 75 de iyi idi 150 ise :confused: oluştu 15 lik için ptesi yukarı tepki olması kuvvetlendi kısamız badem mi olacak yoksa:eek:
;)[quote=a.kaya;367109]75 den en son işlem gördüm kapandığında şimdi geldim 150 de 15 kont işlem olmuş gelde bozdur tekniği bozdu 15 likde 75 de iyi idi 150 ise :confused: oluştu 15 lik için ptesi yukarı tepki olması kuvvetlendi kısamız badem mi olacak yoksa:eek:[/quote]
badem olmaz abim,
pzt ye daha çok var,sen git gez eğlen,:)
pzt sana yan bakanın kontratlarını badem ezmesi yaparız annadınmı,kaya,:D
aşkolsun yaw...:o
hehheh,rahat ol abim...;)
[quote=saraylı;367066]
yalnız asti den korkuyorum ,havada iken , taban olur falan derse,insanlar panikleyebilir,başka bi sorun gözükmüyo,olmazsa astiyi önce tek başına atalım....hehehehh:..::..:[/quote]
abi bence her durumda taban olur:::
benzerlik dikkat çekici tek fark dip birincisinde 3-4 sene sürmüş ikinci dip ise 1 yıl bile sürmeden yukarı ralli gelmişti.Aynısı olurmu tahmin etmek zor ancak gözününde bulundurmak gerekir diye düşnüyorum.Usd bazında endeks entresan hareketlere gebe gibi;) ok ların olduğu yerler 200 ema yeri orası kırılırmı orası önemli işte
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][IMG]http://b1107.hizliresim.com/11/7/22/8376.jpg[/IMG][/URL]
[quote=a.kaya;367123]benzerlik dikkat çekici tek fark dip birincisinde 3-4 sene sürmüş ikinci dip ise 1 yıl bile sürmeden yukarı ralli gelmişti.Aynısı olurmu tahmin etmek zor ancak gözününde bulundurmak gerekir diye düşnüyorum.Usd bazında endeks entresan hareketlere gebe gibi;) ok ların olduğu yerler 200 ema yeri orası kırılırmı orası önemli işte
[URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL][/quote]
vob taban olsun bence
katılıorum..tabandan öte köy yok..
mevzu tabansa gerisi teferruattır..
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=TJAfLE39ZZ8&ob=av2n[/URL]
güzel parçaydı..:o
hala güzel.:rolleyes:
arayış, ebedidir...brv
varma sırasında,
siyah artıyor sanılsa bile,:confused:
artan,
bir beyaz gelinlik gibi,
saflıktır..:)
Hula diyorumki bu senato _ obama restlesmesi iyi yazilmis bir tiyatro mu..... Yani diyorumki bunlar borclarinin uzerine yatacaklar da olaya "demokratik" bir kilif mi hazirliyorlar. Sonucta borc dedigin kaydi ve kagit uzerinde.. Amma en guclu aga sensen o borcu odemiyorum derrsen kim ne diyebilir ne yapabilir? Hic sevmem kendisini ama mao nun bir lafini hic unutmam "iktidar namlunun ucundadir" . Daha once yazmistim yine anlatayim. Bir mb baskanlari toplantisi. Cin mb baskani abd nin para politikalarindan rahatsiz ve
Soyle bir laf ediyor "elimizdeki abd hazinesi bonolarini elden cikarabiliriz". Greenspan yanit veriyor "sayin baskan abd bonolarini kime satmayi dusunuyorsunuz" :) mesaj net: o kagitlarin arkasinda benim sozum ve askeri gucum yoksa al onla kicini sil :)
[url]www.cokpiskomployazarim.com[/url]
Günaydın vobciler....
Eksi gap çepte de mevzu sonra ne yapacağız...muhtelifdusunceler.com
1) YAw nasılsa bu ABD borçlanma tavanını yükseltecek öyle yada böyle..Eksi gap ile kar alınır, kenara oturulur
2)Yok ağa, bunlar tiyatro yapıyorlar. Niyetleri borçlarının üstüne yatmak. Ayrıca ABD nin kredi notu düşüşü ABD ye değil onların trilyonlarca bonolarını tutan ülkelere yazar. Tüm piyasalar deeepp..Şortu kavra, kıpraşma.
3) Ağa mevzu borçlanma tavanının yükseltilip yükseltilmemesi değil ki..Mevzu ABD nin o noktaya gelmesi...Mesela, Yunan temerrüde düşmemiş gibi yapıldı yardım paketiyle ama piyasalardaki etkileri itibariyle YUnan temerrüdde varsayılıyor. Yunanla nezle olan piyasalar ABD nin kredi notu düşüşüyle zatürre hatta aids olur.
4) Brakın bu ayu ağızlarını; o kadar yunan krizi italyan krizi abd kredi notu dediniz, dow hala tepelerde seyrediyor. DÜnyanın e büyük yüzlerce şirketi var orda eyle yada beyle toparlar.Türkiye de de early realizasyon oldu şimdi dışarının kötülüğünü fırsat bilip mal topluyorlar..Hem dolar bazında da ucuzladı hisseler!!!!
5) Ula yoksa bu kapitalizm çöküyor mu?
----------------------
ivit....açılışı görelim bakalım..
[quote=Astatin;367157]Günaydın vobciler....
Eksi gap çepte de mevzu sonra ne yapacağız...muhtelifdusunceler.com
1) YAw nasılsa bu ABD borçlanma tavanını yükseltecek öyle yada böyle..Eksi gap ile kar alınır, kenara oturulur
2)Yok ağa, bunlar tiyatro yapıyorlar. Niyetleri borçlarının üstüne yatmak. Ayrıca ABD nin kredi notu düşüşü ABD ye değil onların trilyonlarca bonolarını tutan ülkelere yazar. Tüm piyasalar deeepp..Şortu kavra, kıpraşma.
3) Ağa mevzu borçlanma tavanının yükseltilip yükseltilmemesi değil ki..Mevzu ABD nin o noktaya gelmesi...Mesela, Yunan temerrüde düşmemiş gibi yapıldı yardım paketiyle ama piyasalardaki etkileri itibariyle YUnan temerrüdde varsayılıyor. Yunanla nezle olan piyasalar ABD nin kredi notu düşüşüyle zatürre hatta aids olur.
4) Brakın bu ayu ağızlarını; o kadar yunan krizi italyan krizi abd kredi notu dediniz, dow hala tepelerde seyrediyor. DÜnyanın e büyük yüzlerce şirketi var orda eyle yada beyle toparlar.Türkiye de de early realizasyon oldu şimdi dışarının kötülüğünü fırsat bilip mal topluyorlar..Hem dolar bazında da ucuzladı hisseler!!!!
5) Ula yoksa bu kapitalizm çöküyor mu?
----------------------
ivit....açılışı görelim bakalım..[/quote]
onu bunu annamam..varsa yoksa taban...
[url]www.inadimdandonmemdonenedeiyigozlebakmam.de[/url]
[quote=ATHLON;367161]onu bunu annamam..varsa yoksa taban...
[URL="http://www.inadimdandonmemdonenedeiyigozlebakmam.de"]www.inadimdandonmemdonenedeiyigozlebakmam.de[/URL][/quote]
Yaw doğru dersin aftlopedro da...gıllanıyorum..şöyle ki; hiçz bir ciddi çöküş önceden bilinmemiş/kestirilmemiştir derler ya..durum tam öyle olmasa da ona yakın bir manzara var... neyse du bakalım açılışı görelim.... ula şöyle bi sürpriz yapıp %2 falan eksi açsa..ama sanırım %1 ler civarında kalır...
bu arada link çalışmıyor.dng
hula bu arada ekim vade gold da deneysel miktarda long açarken (3 adet..üühühüü) olayı keşke deney boyutunda ele almasaymışık.... onca zaman rüyalarımı süsyeldi, xauusd X birim çıkarsa, USDTRY Y birim çıkarsa, XAUTRY (X+Y) çıkar deyu..amma kaymağını tester mktarda yemek nasipmiş...neyse..üü[url]www..ingaaaaaa[/url]
Malın bir kısmını 375 den gapattım.. 8k dan 5k ya indim..tostumu yedim, toplantıya gidiyorum..öperim
250 den de az gapadım..düştüm 4k ya...şimdi gerçekten bays...2k lık ida treyiling istop tembihledim...
YAHU ABD VE AB GÖÇÜYORSA USDTL EURTL NEDEN YÜKSELİYOR O ZAMAN :..: DÜŞMESİ GEREKMEZ Mİ BU ŞARTLARDA :rolleyes:
günaydın,
hayırlı haftalar dilerim...:)
kd=73.800
tg ler satta...
:::
[quote=Astatin;367162]Yaw doğru dersin aftlopedro da[B][I][SIZE=3]...gıllanıyorum..şöyle ki; hiçz bir ciddi çöküş önceden bilinmemiş/kestirilmemiştir derler ya..durum tam öyle olmasa da ona yakın bir manzara var.[/SIZE][/I][/B].. neyse du bakalım açılışı görelim.... ula şöyle bi sürpriz yapıp %2 falan eksi açsa..ama sanırım %1 ler civarında kalır...
üü[URL="http://www..ingaaaaaa"]www..ingaaaaaa[/URL][/quote]
Bu düşüşü ben yine önceden bilemedim asti,:::ama iyiki sistem sattaydı da onu takip ettim,;)
sisteme sordum ,o da ben de bu kadar düşeceğini bilmiyodum diyo,biraz düşecek diye sat vermiş...:eek:
Miço da, o kadar 6. hissim vardır,ben bile yanıldım diyo,o da dalgayı yanlış saymış, ew'i bırakacam diyo...:::..:D...dalganın şiddetini tam hesaplayamıyomuş,...::::..:
DOLAR 1723, VADELİ 72150 hayli onemli olmalı.
[COLOR=red]72.400-73.625-74.400[/COLOR]
--------------------------
[COLOR=seagreen]71.625-70.400-69.625[/COLOR]
[COLOR=black]ilk destekteyiz şu anda,:confused:[/COLOR]
yorumsuz
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://b1107.hizliresim.com/11/7/25/2826.jpg[/img][/url]
[quote=saraylı;367166]günaydın,
hayırlı haftalar dilerim...:)
kd=73.800
tg ler satta...
:::[/quote]
kd=73.200
tg ler satta
.brv
yine anchorman durumlarım sözkonusu...;).kom
ya millet yazlığa gitti, ya da klavyeler topluca bozuluyo...:::
[quote=saraylı;367173]yine anchorman durumlarım sözkonusu...;).kom
ya millet yazlığa gitti, ya da klavyeler topluca bozuluyo...:::[/quote]
:D:D
abi ben full filatladım gısaları....yalnız talihime küseyim...71025 e:D:D kalan şortların kavırmalarını pasife alış yazdıydım...fantazi mahiyetinde..gitmediler...72600 nire 71300 nire..üworaya değdirseler süper olacaymış..:o:o:o
Shortu zar zor 72375 den kapadım 72775 den longa geçtim :(
Vay lebron
Tcmb: Yabancı para zorunlu karsılık oranları uzun vadelı yukumlulukler ıcın azaltıldı
-matrıks-
[quote=a.kaya;367177]Shortu zar zor 72375 den kapadım 72775 den longa geçtim :([/quote]
niye üzülüyorsunki gayapatron?:o:o senin lonkduğun yerlere gelirse bende longarım valla..sistem mistem alayı alda..amma müsait bir dalga bekleeyceğim...ü[URL="http://www.."]www..[/URL]. bakalım yani..
hadi sana destek vereyim...tavan olur
bunlar satılmış değilse ben de mickey mouseım arkadaş.. yok böyle kumpas :)
tehoyyy tehoyyy emmi .. önce artır sonra kaldır..
73150 den flat tırstım
ANCAK İYİ TEPKİ GELECEK GİBİ GÖRÜNÜYOR İYİ YAPMADIM KAPAMAKLA GALİBA :o
son 2 iş günü yabancı payı incelenirse keskin bi alış görülecektir.. muhtemelen bugun dip yaptırıldı , ve döviz de zirveyi gördü .. burdan itibaren tekrar yukarı gideriz yabancılar bu alımı devam ettirirse..
valla bekara karı boşamak kolay...filatım..öngörü yapayim :) bu ABD işinde anlaşma olacaktır..şimdiden aliiler...o haber gelince bir şort skuzi patlatırlar, graş asıl ondna sonra olabülür..belki de olmaz
[quote=saraylı;367172]kd=73.200
tg ler satta
.brv[/quote]
kd aynı...
tg ler satta ,kısa devam...