-
[quote=Astatin;290829]still şort still got the blues..gece olsun şelale ayı yükselsin, şelale ayını başlatsın, şelale ayı 30 gün 30 gece sürsün, bu ayı herkes AYIların ayı deyu hatırlasun..ühühühü[/quote]
geceye şort kalmak çok tehlikeli olabilir asti defrken
-
parite oynasam 1.3070 e satış yazardım
-
[quote=Strategist;290837][SIZE=3][B]ZİŞD...[/B][/SIZE]
5 kuruş kazandığım yok ama en azından çarpılmıyorum... (Advanced züğürt tesellisi metotları...) :)))[/quote]
strobaba strobaba..bende katkıda bulunayım..üühühhü 625 den ne güzel şortları kavırlamıştım..700 den açmasan süper olacaktı...ühühühhü...ama yinede sonuçta sisteme 125 puan daktım..strobbababababab..kurtar bizi... memü bileklerini ciletleyecek strobabababaababa
-
-
Gene terse yatırma taktiği bu sene düşmez bu borsa demedi demeyin.100.000 uygundur vobda dermişim
-
vay canına sisteme güvenipte 650 den longlasam süper olurmuş :..:
-
[quote=Astatin;290841]strobaba strobaba..bende katkıda bulunayım..üühühhü 625 den ne güzel şortları kavırlamıştım..700 den açmasan süper olacaktı...ühühühhü...ama yinede sonuçta sisteme 125 puan daktım..strobbababababab..kurtar bizi... memü bileklerini ciletleyecek strobabababaababa[/quote]
Adam olsam kendimi kurtarırım... :..:
üvvvv.... ühühühüüühüühühüüüü....
Ekran da göremiyorum ki yorum yapayım.. Gerçi yapınca da pek bişey olmuyo... Bi de böyle deneyelim... üvvvv.... ıngaaaaa.....
-
artı kapatırsa gene kapanış rekoru gelecek ********** her gün rekor ***********
-
vay be geceye long artıkın :(
-
Bu kadar kontratı nerene koyuyorsun pala.
-
ya rekor bari 1000 puanlık çıkış olsa anlarımda 300-500 puanlık çıkışlarla rekor rekor diye medyada naralar atılması komik :..:
-
vay anasını arkadaş .. üvvvvv