[QUOTE=booth;113279]matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda[/QUOTE]
liste olarak atabilirmisin, şunun için soruyorum garanda giriş varda diğerlerinde durum ne sadece garandamı giriş var o yüzden soruyorum.
Printable View
[QUOTE=booth;113279]matriks yanıltmıyorsa 30 küsür milyon olan para girişi 24 e düştü şu anda[/QUOTE]
liste olarak atabilirmisin, şunun için soruyorum garanda giriş varda diğerlerinde durum ne sadece garandamı giriş var o yüzden soruyorum.
Bunlar daha bırakmaz temmuza doğru ancak .Bırakacak olsalar 15 dklık kesin sat verir.Tezgahlarda güzel iyi para kazanıyorlar niye bıraksınlarki.
Dow açılışında 42000 e doğru alacaklar dedimde yinede kısaları erken aldım yawf, neyse, sonuçta 42000 e doğru gitsede düşecez, ama artık haftaya tabiiii:) saygılar....
Beşiktaşım dün %24 artmıştı bugün de %16 artıyor ...
41600 long...
5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.
[quote=Larossıan;113282]Bunlar daha bırakmaz temmuza doğru ancak .Bırakacak olsalar 15 dklık kesin sat verir.Tezgahlarda güzel iyi para kazanıyorlar niye bıraksınlarki.[/quote]
temmuza sarkacağını sanmıyorum.
önceki yorumumda da belirttiğim düşüncemi koruyorum.
ufak tefek kaçmalarlar olsa da 41-42 aralığı mal yedirme+yeni pozisyonların ayarlanma aralığı olur.
ve bu olay öyle 1-2 günde olacak kadar küçük değil demiştim.
hala aynı şeyi söylüyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...
[QUOTE=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
ufak tefek kaçmalarlar olsa da 41-42 aralığı mal yedirme+yeni pozisyonların ayarlanma aralığı olur.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/QUOTE]
bencede temmuza kalmaz .. ama yeni bir tepe görülecek bence 45000 falan ..oradan çökecez...
[QUOTE=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/QUOTE]
düşüşün olacağı garantisini kim verebilirki.
[quote=unlimitted;113287]temmuza sarkacağını sanmıyorum.
kanımca düşüş temmuza kalmaz...[/quote]
Sayın Hasan Kurtulmuş haftalar önce temuzdan korkun demişti onun için söyledim.
[QUOTE=Larossıan;113286]5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.[/QUOTE]
kesinlikle doğru..momentumla fiyat aşşağı inince sistem sat veriyor..ama EMA (özellikle agırlıklı 100) lara dogru yükselince bu sefer al veriyor..sistemi 10 dak lık yaptım ..huzur buldum...
[quote=selçuklu;113288]bencede temmuza kalmaz .. ama yeni bir tepe görülecek bence 45000 falan ..oradan çökecez...[/quote]
yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum.
düşüş 15.000 puan olmayacaktır. iyi marj verecektir ama 15 bin puan değil.
süre olarak yetişeceğini sanmam.
imf+yılsonu rallisi toparlamaları düşüşün 27binlerden değil, 32 binlerden döneceğini düşündürtüyor bana...
[QUOTE=Larossıan;113286]5 dklıklar sık sık al sat verirse habire çarparlar (bir al ,bir sat )sık sinyal veren sistemlere çözüm bulunmazsa zarar kaçınılmaz olur.Bu hareketliliğe ayak uyduran para kazanan birtane 5 dklık varsa (örneğin bugün)gösterebilirse sevinirim.[/QUOTE]
benim sistem bugün tek sinyal verdi öğlenleyin 450 den şu an itibariyle karda:D
hemde 5 dakikalık sistem.
Kapanış tahminimi yazıyorum,
41450 :)
[quote=traderx;113290]düşüşün olacağı garantisini kim verebilirki.[/quote]
ben garanti demedim.
düşüncemi söyledim.
borsada garanti diye bir şey olmaz.
geceye full kısa..
son dakikalarda şöyle garantiyi bir döşeseler ne tatlı olur benim kısalar küflenecek yoksa:..:
[QUOTE=unlimitted;113292]yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum.
düşüş 15.000 puan olmayacaktır. iyi marj verecektir ama 15 bin puan değil.
süre olarak yetişeceğini sanmam.
imf+yılsonu rallisi toparlamaları düşüşün 27binlerden değil, 32 binlerden döneceğini düşündürtüyor bana...[/QUOTE]
bende aynı düşüncedeyim... ne yeni bir tepe olacak, ne de yeni bir dip... sat-al sat-al sat-al şeklinde inecek bu piyasa..:..:
blanço gazı en fazla 1-2 gün devam eder..garanti bnk sı için konuşuyorum..
Bugün yurtdışı çok kötü düşmezse, haftasonuda kötü gelişmelere start almazsa, sanırım Pazartesi bizde Haziran vadeli kontratoları 42000 eyükselir, oradan 41000 edüşer :) bugünün kopyası olur....saygılar....
halen kısa ve kalan dakikalarda al sinyali gelmesi zor..
kapanışa yakın 41500 / 600 aralığında olursak bi miktar daha kısa açıcam.
Dön baba dönelim. Lunapark gibi...
aslında kızıyoruzda yataydayız diye, trend şeklinde çıktığımızın haddi hesabı yok
yatay lıkta bu piyasanın gerçeği, ne yapaca işlem yapmayacaz yataylık bitenekadar ama
ne zaman biteceğini kim bilebilir, kimse tabiki.
bu arada kanımın son damlasına kadar kısaya devam edecem geceyede kesin flat:D
[QUOTE=unlimitted;113292]yeni tepe görüleceğini ben düşünmüyorum. ama yeni bir dip görüleceğini de sanmıyorum...[/QUOTE]
tamamen zıt düşünüyoruz demekki .. :D :D bende yeni tepe ve yeni dip görüleceğini düşünüyordum ... :D
sistemimde höt desen al verecek gibi ama hala al sinyali yok.
41375 in altına inmezsek geceye long...
Dow un akşama iyi bi eksi potansı varken, yakalamışım gül gibi yataylığı, haftasonuna kısa pozda girmiyimde napıyım? ya bugün dow cortlarsa aşağıya? :)
[QUOTE=özdenil;113302]Dön baba dönelim. Lunapark gibi...[/QUOTE]
ben bu piyasayı daha cok sevdim :::
Bu namussuz dow, genelde haftanın son günü yapıyor numarasını....
[quote=bull market;113307]Dow un akşama iyi bi eksi potansı varken, yakalamışım gül gibi yataylığı, haftasonuna kısa pozda girmiyimde napıyım? ya bugün dow cortlarsa aşağıya? :)[/quote]
ya 2 gün %2şer düşmüş piyasanın %0,60 alınması ağalara yetmediyse ve arzular patlaması olursa? :D
[QUOTE=unlimitted;113310]ya 2 gün %2şer düşmüş piyasanın %0,60 alınması ağalara yetmediyse ve arzular patlaması olursa? :D[/QUOTE]
Adamalr çakal 6500de batırmadıkları GM 8500de batacak. Ne biçim işse artık
haftasonuna uzun devam .... dow kapanış tahminim .. 8600,66 kayıtlara geçsin .
[IMG]http://images.usatoday.com/sports/_photos/2006/11/14/nascar-topper.jpg[/IMG]
[quote=bull market;113309]Bu namussuz dow, genelde haftanın son günü yapıyor numarasını....[/quote]
8270 / 8150 aralığı destek şimdilik..
bizim 40 binleri terketmemiz için 8150 altında kapanışlar görmemiz gerek diye düşünüyorum.
senaryom şu şekilde,
dün ve bugünkü hareketlerden yola çıkarak, fişin pazartesi günü çekileceğini düşünüyorum.
marakes'in dah önceki mesajımdaki kısmı vurguladığı gibi, dün yukarı gap, aşağı hareket şeklinde sahne 1 sergilenmişti.
bugün yukarı gap, aşağı hareket şeklinde sahne 2 sergilendi.
çekirge 3. kez pazartesi zıplayacak ve onun dönüşü olmayacak...
senaryo yazımımında iyiden iyiye uzmanlaştım mı ne. :..:
Sn yavuzhan, 8184 çıkıyo bende rakam...
Şimdi, onu bunu boşverdim ben, haftaya düşüş ne gün olabilir onu kestirmeye çalışıyorum, yanlız bugün potaya girdik, yada pazarteside potada yatay kaldıkmı, Salıya arzular şelale..... benden bu...ama haftasonu bu, biz pazartesiden erkenden başlayabilirizde...olaymı yok dimi ama,, bahane çok bulunur, saygılar....
dünkü kapanış değerinde kapanırsak çok gülerim. Adı üstünde, yatay piyasa
iyi tatiller
[quote=bull market;113315]Sn yavuzhan, 8184 çıkıyo bende rakam...
Şimdi, onu bunu boşverdim ben, haftaya düşüş ne gün olabilir onu kestirmeye çalışıyorum, yanlız bugün potaya girdik, yada pazarteside potada yatay kaldıkmı, Salıya arzular şelale..... benden bu...ama haftasonu bu, biz pazartesiden erkenden başlayabilirizde...olaymı yok dimi ama,, bahane çok bulunur, saygılar....[/quote]
son 3 gündeki oynaklık güç kaybettirdi piyasaya..
özellikle bugün 42 bin üzeri ve 41975 ten aşağıya sert dönüş kısa periyotlu grafikleri epey hırpaladı.
pil tükeniyor yavaş yavaş..
şarj için dow un yeni zirveler test etmesi lazım kısa vedede ki ondada görüntü bize benzemeye başladı.endeksler birbirinden uyumsuz kapanışlar yapmaya başladı bikaç gündür.
benim dow da referans noktam 8150 tabi şimdilik..bu seviye altında kriz yeniden hatırlanabilir..
Geceyede tatilede uzun kısmet bakalım 15 liklerde al verseydi daha iyi olacaktı ama sınırda kaldılar
Herkeze iyi tatiller.
40,000-42,000 aralığı tamamlandı mı 38,000-40,000 aralığına inerler.. o aralığında tamamlanması haziran'ı bulur..:..: yok şelale falan beklemeyin boşuna:.:..: 42,000 den 38,000 e inecek sert satışları yakalayabilirseniz şükür deyin.. görüp görebilceğiniz şelale o olacak..:::.dng