-
[QUOTE=Strategist;336765]E hani deterministik hareket ediyodu bu meret? O zaman niye kestiremiyorsun? :..:[/QUOTE]
Palanın vereceği hata payı sonrasını kestiremiyoruz demek istedim ama anlaşılmadı galiba...
Şu an longlarla bekliyorum...belki long yönünde hata payı veriyor ve vermeye devam edecek nereden bilelim?
-
[QUOTE=bull market;336764]as
hoşgeldin safa getirdin neyaprsın ne edersin görünmüyorsun patron:)[/QUOTE]
takılıyoruz işde kendi çapımızda
-
[quote=bull market;336772]Palanın vereceği hata payı sonrasını kestiremiyoruz demek istedim ama anlaşılmadı galiba...
Şu an longlarla bekliyorum...belki long yönünde hata payı veriyor ve vermeye devam edecek nereden bilelim?[/quote]
Konuyu çok uzatmak istemem ama hata payı dediğin şey önceden hesaplanamıyorsa demek ki sonuç deterministik değil... Bir bilardo topuna başka bir bilardo topunun çarpması sonucu ilk topun gideceği ve duracağı yer deterministikdir. Hata payı yoktur, hesaplanabilir. Eğer piyasanın bugünkü kapanışını şu andan hesaplayamıyorsan o ortam deterministik olamaz.
-
-
[quote=Vob Trader;336762]s.a ağalar
ben geldim
don gömlek short :)[/quote]
sen iyisin, ben don gömlek çorap short a.q.dng
-
[quote=abka;336775]bşktas yine taban...[/quote]
paladan 4 gol yedi herhalde:..:
-
-
[quote=nunu;336779]hani munzam?:..:[/quote]
bizimkilerden bekliyorduk, çin arttırdı.:confused:
-
Beşiktaş hissesinin endeksi etkileme yüzdesinin artırılmasını talep ediyorum.... :..:
-
[quote=padişah;336780]bizimkilerden bekliyorduk, çin arttırdı.:confused:[/quote]
zaten bu saatten sonra tepki verir mi? mundar odu o beklenti:)
-
[QUOTE=Strategist;336773]Konuyu çok uzatmak istemem ama hata payı dediğin şey önceden hesaplanamıyorsa demek ki sonuç deterministik değil... Bir bilardo topuna başka bir bilardo topunun çarpması sonucu ilk topun gideceği ve duracağı yer deterministikdir. Hata payı yoktur, hesaplanabilir. Eğer piyasanın bugünkü kapanışını şu andan hesaplayamıyorsan o ortam deterministik olamaz.[/QUOTE]
Burada zaten piyasanın kapanışını önceden hesaplamaya çalışmıyoruz, bunu kimse bilemez:) pala hariç...
Topun duracağı yeride hesaplamaya çalışmazsın zaten, eğer topun ve çarpan topun hızını ağırlığını vb bilgiler elinde yoksa...
-
fenerbahçe riskini satıyorlar :..: