Yalnız günlüklerde yön yukarıyı işaret ediyor, Nereydese Şubat ayı başından buyana bu böyle,, ama yataylıkta kısa periyodlarda hatalarla günler geçti,, bakalım bukadar zaman sonra günlükte neler olacak:)
Printable View
Yalnız günlüklerde yön yukarıyı işaret ediyor, Nereydese Şubat ayı başından buyana bu böyle,, ama yataylıkta kısa periyodlarda hatalarla günler geçti,, bakalım bukadar zaman sonra günlükte neler olacak:)
[QUOTE=selçuklu;336746]nonlimiting triangle wave e yeresine gitsin o zaman ....67500 olsun abka patra ...bugün olmazsa haftaya olsun ... üvvvv ... yeterki olsun gurtar bizi apka patra ..:o:o:o.[/QUOTE]
bugün olsun..moral olsun..:)
runıcak mı napacaksa
[QUOTE=a.kaya;336754]aşağıya yapacak gibi gösteriyor ve sonrada yukarı demi hocam :rolleyes:[/QUOTE]
İşte tüm mesele burada:..::..::..:
Ne .oh yiyeceğini önceden kestiremiyorsun:::
s.a ağalar
ben geldim
don gömlek short :)
[QUOTE=Vob Trader;336762]s.a ağalar
ben geldim
don gömlek short :)[/QUOTE]
as
hoşgeldin safa getirdin neyaprsın ne edersin görünmüyorsun patron:)
[quote=bull market;336761]İşte tüm mesele burada:..::..::..:
Ne .oh yiyeceğini önceden kestiremiyorsun:::[/quote]
E hani deterministik hareket ediyodu bu meret? O zaman niye kestiremiyorsun? :..:
[QUOTE=Vob Trader;336762]s.a ağalar
ben geldim
don gömlek short :)[/QUOTE]
aleykümselam patron........ küskülensin ..... düşmedi gitti ** ...
[quote=Strategist;336765]E hani deterministik hareket ediyodu bu meret? O zaman niye kestiremiyorsun? :..:[/quote]
pala bi süredir tümden geliyor patron :..::..::..:
[QUOTE=Strategist;336765]E hani deterministik hareket ediyodu bu meret? O zaman niye kestiremiyorsun? :..:[/QUOTE]
ben düşeceğini kestiriyorum stro baba .... kapanışa iyice kessinler boğayı .. boğa ölsün .... işim var çıkıyorum stro baba ... hadi allahasmaladık ... :o:o:o
[quote=selçuklu;336768]ben düşeceğini kestiriyorum stro baba .... kapanışa iyice kessinler boğayı .. boğa ölsün .... işim var çıkıyorum stro baba ... hadi allahasmaladık ... :o:o:o[/quote]
Görevi aldım sayın patron... Gereğinin yapılması için ilgili yerlerle temasa geçiyorum şimdi... Döndüğünde 6xxxx'lerde bulursan alıcılarının ayarıyla oynama... :)))
[quote=selçuklu;336768]ben düşeceğini kestiriyorum stro baba .... kapanışa iyice kessinler boğayı .. boğa ölsün .... işim var çıkıyorum stro baba ... hadi allahasmaladık ... :o:o:o[/quote]
Patron öyle küskülesinler ki sen rahatla :) Flat olanlarada erken girme fırsatı versin ama :..: