-
[quote=Strategist;336729]Sen zaten kurtulmuşsun patron...::: Dünkü rezalete rağmen hala disiplinle sistemine uyduğun konuşuluyor bazı çevrelerde... :..:[/quote]
Patron nunulara, pupulara, destek, dirençlere bakıyorum, şimdi aa gerçekten şurdan dönmüş burdan dönmüş diyorum ama sıra sıra çizgi çeksem ekrana her yerden bi dönüş bi çıkış bulunur zaten :)
-
-
[QUOTE=ebru90;336544]Sn Sazan ve Bull Market 'e teşekkürler
Bu durumda fiyat hareketlerinin deterministic bir yapıda ilerlediğini kabul etmemiz gerekiyor. Fiyatı etkileyen bir çok faktör var iken matematik modellemelerin nasıl çalıştığı hala benim için karanlık nokta.[/QUOTE]
Bakın deterministic bir yapıda olduğu doğru, hemde %100 doğru tespit:))), doğru yoldasınız...tebrikler.brv.brv
Fakat fiyatı etkileyen birçok faktöre takılmayın, bu faktörleri elemine eden ana faktör ki biz buna pala diyoruz, forumu takibederseniz tanırsınız kendisini, pala tamamen deterministic yapıda fiyat harketi yaparken buna [B]bilerek hata yaptırıyor[/B], yani hata payı veriyor, buda piyasaya güniçi işlemlerde kısa periyodlarda düşüş ve yükseliş olarak yansır..
Sizin yapmanız gereken yada ky nin yapması gereken, palanın hata payını vermeye başladığı anı bulmak, daha sonra bu hata payını kapatmasını bekleyerek determistic yapıda piyasanın ilerleyişini devam ettirmesini beklemekten yada hata payını kapatmadan poz kapayıp kazancı alıp çıkmaktan ibaret olur... kısaca güniçi al sat diyelim buna...
Eğer palanın hata payını verdiği yada kapattığı anı görebilirsenizki bu basit bir sitemle yapılır, eğer bu sistemi yaparsanız göreceksinizki hep aynı noktada Vob için konuşmak gerekirse güniçinde hareketlerde örneğin 5dk yada 10-15 dk gibi periyodlarda sat sinyaliyle short yaptıysanız geri dönüşte hemen hemen aynı seviyelerden al sinyali ile long yapmış olursunuz:)..günlük olarak kapanışlarda poz alırsanız trade etmiş olursunuz, yani pala günlükte hata payını verirken piyasanın gitmesini istediği yöne göre değil piyasanın kendisiyle birlikte herkezin gerçekleştirdiği değerlemeye izin vermiş olur, buda size toplamda kazanç bırakır:) vb...vb..
Bunları burada yazmak istemiyordum ama madem soran oldu yazmakta fayda var dedim...sonuçta piyasa deterministik yapıdadır...saygılar....
-
durmak yok, ralliye devam.
bugün hedef 83000 pazartesi 85000, salı 87000, çarşamba için fikrim yok.
-
bu yataylık hep var kırılma sert olur
-
81 ne arkadaş ... 71 olsun bence ... vayyy **
-
güniçi hedef 68.700 ...taban olsun..
-
[QUOTE=abka;336745]hedef 68.700 ...taban olsun..[/QUOTE]
nonlimiting triangle wave e yeresine gitsin o zaman ....67500 olsun abka patra ...bugün olmazsa haftaya olsun ... üvvvv ... yeterki olsun gurtar bizi apka patra ..:o:o:o.
-
Bakın şimdi pala saat 11:00-12:00 arası piyasaya hata yaptırmıştı ama geri topladı hatayı kapattı..
Şu an ve dakika itibarı ile tekrar hata yaptırmak için harekete geçti görülüyor:)
-
-
[QUOTE=Astatin;336751]yokum..[/QUOTE]
gaçınılırmı gaçınılmazmı ona bakıyodum bende :o:o:o.... ayrıca kim kurtaracak bizi .... ilaveten eşkiyanın ne yapacağı belli olmaz ......birde alacaktık o puvanları ... :o:o:o
-
[quote=bull market;336749]Bakın şimdi pala saat 11:00-12:00 arası piyasaya hata yaptırmıştı ama geri topladı hatayı kapattı..
Şu an ve dakika itibarı ile tekrar hata yaptırmak için harekete geçti görülüyor:)[/quote]
aşağıya yapacak gibi gösteriyor ve sonrada yukarı demi hocam :rolleyes: