81500 haftalık bir direnç bugün haftanın son günü eğer uptrend içindeysek kırması lazım
Printable View
81500 haftalık bir direnç bugün haftanın son günü eğer uptrend içindeysek kırması lazım
geçici sat geliyor 81025 de 5 dk var bakalım ne olacak
050 de gidiyor sat sinyali :( bunlarıda burada yazmak ne kadar doğru orasıda şüphelerim var :(
[quote=a.kaya;336689]050 de gidiyor sat sinyali :( bunlarıda burada yazmak ne kadar doğru orasıda şüphelerim var :([/quote]
25 e 100 tane verip, 50 den 1 dene aldım senin sistem alda kalsın diye..sonra da piyasa graşacak:D
[quote=Astatin;336692]25 e 100 tane verip, 50 den 1 dene aldım senin sistem alda kalsın diye..sonra da piyasa graşacak:D[/quote]
Oyro bölgesinde kraş verileri mi açıklandı??
short için bişeyler eksik hala..
[quote=excali;336695]Oyro bölgesinde kraş verileri mi açıklandı??[/quote]
Elimin ayarı yok, yine EURUSD cörtlerken kazayla bikaç sıfır fazla yazdım... Merkel tezye gusura bakmasın... :p
ranacak bu lebron üwww
[quote=a.kaya;336689]050 de gidiyor sat sinyali :( bunlarıda burada yazmak ne kadar doğru orasıda şüphelerim var :([/quote]
Hımmmm :..:
strobaba strobaba kurtar bizi baba..çok korkuyorum baba..selçuklubaba nerdesin üww
[IMG]http://i56.tinypic.com/wm1e8l.png[/IMG]
acil kurtarma takım lazım..üww...Sazan, Saraylı, Strobaba, Selçuklu gurtarma takımı kursun şortları gurtasın..takımın adı SSSS veya FatherS olabilir ..üwwww
[quote=Astatin;336710]strobaba strobaba kurtar bizi baba..çok korkuyorum baba..selçuklubaba nerdesin üww
[/quote]
Bişey olmaz patron.. Sen ona bişey yapmazsan o da sana bişey yapmaz... Korktuğunu belli etme... üvvv... :)))