Kayaboss nolllti.,
;) hani pişman olacaktık lonkları kavırdığımıza..:) :)
Printable View
Kayaboss nolllti.,
;) hani pişman olacaktık lonkları kavırdığımıza..:) :)
[QUOTE=seçilmiş böcük;301342]Şu çıbıkların boyuna baq arkadaş... İyice kumarhaneye döndü... Spk imkb gurur duysun...[/QUOTE]
muhtesem düzenek .. yerlinin elinde ne varsa almak icin yapılmış güzel bir arena.. turkıyede normal pıyasa olduguna ınanmıyorum.. kesınlıkle kontrollu ve yerlı yatırımcıları pıhpıhlayan bı yapı olusturuldu.. salla kayıgı dusenlerı topla.. yola devam .. baktın yeterlı degıl cıkar ıkı uc kural daha..
astatin abey üwww ziztemler OFFLine oLdu üwwww ühühühü sistemci olak dedik üwww neyseki cörtcüyüm sadece :D yohsam 2 günde yediydi üwwww
Akşam kapanış önemli demiştim sabahtan 60 lık siszlere ömür oldu artık yukarı olsa da tepkiden ve bizi bitirmekten ibaret olacaktır.salına salına düşeriz diyorum. 81-82 lere gelirsek şaşmam geliriz demiyorum aman ha :)
Short devam
Herkeze iyi akşamlar:)
vay bee ne baskılı kapanış oldu :) ama önceki dibi aşşa geçmedi tipik 4. dalga sonumu acaaba pehhhh bilene sormak gerek üwwwww 66000 dede böyle kapadıydı rahmetli üwwwwwwwww
[B]Son durumz
[/B]
[IMG]http://img202.imageshack.us/img202/7420/sibop.png[/IMG]
Cümleten iyi aksamlar
geceye kısa
dowun da sonu fatmagül gibi olacak
dow geceye artacak olsa bizim kumarbazlar kapanışa yakın 89000 kadar bunu
alırlardı.
enterhasan şeyler oluyor parite +1,53 ama biz göçtük bu işte bi bit yeniği var ama hadi hayırlısı artık :..:
bence sesli düşünüyorum bu kapanış ile 81-82000 kapısı aralanmıştır he yukarı hareketler olacaktır kısa vd içinde ama öyle yada böyle düşücez o civarlara :..:
dow bide bu akşam % 2 yaparmış bizim şortda arada çerez oluverir palaya :o bide şimdi gördüm 15 likte 2 li dip yapmış olabilir mi aceb :(
66.000 dede ölümüne satıyolardı sonra 90 olduk üwwww :) hayırLısı flatingo
biz negatif mi ayrıştıkmı dünyadan :rolleyes: yoksa buda bi tuzakmıydı şortlatmak için milleti ufff resmen psikopat oldum iyimi :..:
müsadenizle owww ... mondiyosagne ..
[quote=seagate;301375]66.000 dede ölümüne satıyolardı sonra 90 olduk üwwww :) hayırLısı flatingo[/quote]
seagate hocam avatarındaki fare biz ky, pala da kedicik oluyor galiba :::
satrançta bilgisayarı yendim ::: aböw
[quote=a.kaya;301381]seagate hocam avatarındaki fare biz ky, pala da kedicik oluyor galiba :::[/quote]
a.kaya sistemin 3 gündür kar yazdımı patron ondan haber ver üwww :)
fxci abey mentalrayi halka arz etseymiş keşke :)
Aluuuuuu. Kayabossss nooolltiiii hani pisman olacaytik longlari kavirma yaptigimiza. Hic duymuyon bakiyorum ehuheuhe
ahaha 90.000 açacak gözüne ışık tutmuş canlı türü gibi cörtcü kalacak öyle düzelir diye.. kapanış 92 felan olacak aha iflas.. 66 daki senaryo üwwww tutarmı bilmem :D
yada aynen halka arz zieztemZ satta kalacak üwwww
[quote=Astatin;301389]Aluuuuuu. Kayabossss nooolltiiii hani pisman olacaytik longlari kavirma yaptigimiza. Hic duymuyon bakiyorum ehuheuhe[/quote]
tavik kavirmaLı incecik hamir pizza olsada yesek üwwwwww :D:D
Dowda şu çizgi önemli gibi geldi...11150 üstünde kalması önemli olacak...
[IMG]http://666kb.com/i/bnolwe1jhgpuhinnw.gif[/IMG]
Oy memişler,,,,,,,,
[IMG]http://i54.tinypic.com/dlmjw3.png[/IMG]
Memügeyttt...Bu sabah yapıştıramadığım kraşik günlük formasyon...35 pılas gündür ilkkez mavi gırıldı...MFI nın NUNU larına hastasıyım, para çıkıiii günlerdir..hele ki DIS da disteklerse..ehuehueh..üwwwww
[IMG]http://i53.tinypic.com/2h4ffo1.png[/IMG]
[quote=Astatin;301188]hacımemü,
graşlı graf günlüktü abi..biz 15 dklılla bi 300-500 puan vuralım dedik ama yiyecekler galiba inceden..flama badem oldu ama belki tobo olur..üühhühüh[/quote]
memüüü.....memüüügeyyytttttt:D:D:D gacmi
waaaaaayyyyyy...farketmemişim selpatros...avatarı teprik ederim..asimetrik ..pardon simetrik psikolojik savaş olmuş...ehu
astatron abi iddalıyım :D 4. dalga sonuydu bu numaralar felan dipten kapanış satış baskısı 66 daki numara üwwww :) ayıp olur tutmazsa üwwwwwww o kadar kazıklandım üwww bu gazıksal tecrübeler işe yaramalı yani üwww
eL toro de la msqural zizteminin zon hatalı zinyallerini nası yormak gerek patron üwww kuvvetli trend başlayacak desek :D:D
[quote=seagate;301405]eL toro de la msqural zizteminin zon hatalı zinyallerini nası yormak gerek patron üwww kuvvetli trend başlayacak desek :D:D[/quote]
MSQ most consequtive 950 puan...thomas:..::..::..:
Aste most consecutive 300 pian...alexander::::::
[quote=seagate;301393]tavik kavirmaLı incecik hamir pizza olsada yesek üwwwwww :D:D[/quote]
boşver pizzayı memügeyt...akşam taze taze koca koca tekir vardı kilosu 6 tl.... 5 kilo buzladım..1 kilo yedim:::::: hamuduynan balık çıkıyor bu yıl..bayram edeceğuzzz:..:
süt gibi çinekop vardı sarıkanata dönmüş kilosu 7 tl..içim gidiyo ama alamıyorum sözümüz söz, boykot boykot boykot
[B]günaydın [/B]
[B]Blogumda sürekli güncellediğim KVT yi burdada paylaşmak istedim. sıkıntı olursa hellim abla silebilir.[/B]
[B][B]KVT son sinyal 89200 den DOWN. şu aşamadan sonra 89000 üzerine çıkılması durumunda NOTR olur. 89500 üzerinde ise UP olur.[/B][/B]
[B][B]OVT destek: 87800. (belki kvt nin kısalarının bir kısmının kar alma noktası olarak kullanılabilir.)[/B][/B]
[B][B]75600den beri UP devam eden OVT 87600 altında NOTR olur.[/B][/B]
[B][B]Ayrıca fibo %38 desteği 88100-200[/B][/B]
[B][B]KVT getirisi:[/B][/B]
[B][B]84850 UP----89850 NOTR son işl get: +5000 toplam getiri: +5000[/B][/B]
[B][B]89300 DOWN----- 89200 NOTR son iş get: +100 top get: +5100[/B][/B]
[B][B]89500 UP----- 89700 NOTR son işl get: +200 topl get: +5300[/B][/B]
[B][B]89650 DOWN---- 89500 NOTR son işl get: +150 topl get: +5450[/B][/B]
[B][B]89200 DOWN---- devam ediyor.[/B][/B]
yavaaş, yavaaş, yavaaşş.................
[B]Tüpraş'a vergi cezası [/B]
[B][SIZE=3]Asfaltın ÖTV’sinden Tüpraş’a 605 milyon TL’lik vergi cezası
[/SIZE][/B]
[B][SIZE=3][IMG]http://foto.gazetevatan.com/newpics/news/211020100238060749538_2.jpg[/IMG][/SIZE][/B]TÜRKİYE Petrol Rafinerileri A.Ş. (TÜPRAŞ), Şirkete tebliğ edilen raporlara göre TÜPRAŞ’tan 605.4 milyon lira vergi cezasının talep edildiğini bildirdi. Açıklamada, şöyle denildi: “Şirketimize tebliğ edilen raporlardan anlaşıldığı kadarıyla; 2005, 2006, 2007, 2008 ve 2009 hesap dönemleri için 242 milyon lira vergi aslı, 363.4 milyon lira vergi ziyaı cezası [B]olmak[/B] üzere toplam 605,4 milyon lira talep edilmiş olup, talep edilen vergi aslı üzerinden ayrıca gecikme faizi de hesaplanacaktır.”
[B]‘KAMUDAYKEN DE AYNI ŞEKİLDE UYGULANIYORDU’[/B]
Tüpraş’tan yapılan açıklamada ceza getiren ve vergi inceleme raporlarında eleştiri konusu yapılan hususun, Özel Tüketim Vergisi Kanunu kapsamında imalatta kullanılan rafineri yakıtlarının bir kısmının, özellikle asfalt üretimine isabet eden miktarının, özel tüketim vergisine tabi olup/olmayacağına ilişkin yorum farklılığından kaynaklandığı vurgulandı. Rafineri yakıtlarının Tüpraş’ın Koç Grubu’na geçmediği yıllar içinde de ÖTV’ye tabi tutulmadığına dikkat çekilen açıklamada “Şirketimiz 26 Ocak 2006’da özel [B]şirket[/B] vasfı kazandıktan sonra adı geçen düzenlemede herhangi bir değişiklik olmadığı için, aynı uygulama 4 yıl boyunca devam ettirilmiştir.” denildi. Açıklamada söz konusu vergi inceleme raporları ile ilgili olarak uzlaşma dahil bütün yasal hakların kullanılacağı dile getirildi.[IMG]http://adtext.adnet.com.tr/counthighlight.ashx?t=1287639476599&ids=(7647,25213,103243),(7647,27314,100212)[/IMG]
cümleten günaydın ...
waaaaaayyyyyy...farketmemişim astetpatros...avatarı teprik ederim..asimetrik ..pardon simetrik psikolojik savaş olmuş...ehu
Kraşik bir sabah, güneşli bir istanbul, zayıf bir VOB, VOB the weakest...
Günaydın baylar ve bağyannlar
günaydın..
bol kazançlar tüm dostlara...
şşttt..
günaydın voborsa ahalisi...nassınız gayri..
neee underperform mu olcak bi 4-5 gün?:))
kısa devam..
herkese hayırlı seanslar..
günyadın vobdaşlar
Asti 5 likler gene yamuk yapıcak gibi ühüüüüü ne zaman şort sinyallerinden şöyle güzel bi 2000-3000 puan alcağız ya:o
yalnız günlükler darbe aldı bendeki indikte artık zor toparlar diyorum düşüşe realizasyona girdik diye (ara sıra yukarı hareketler olsada) düşünüyorum ağır ağır da olsa düşecez :D rüyamda 75-77000 leri gördüm :)
[quote=ATHLON;301427]şşttt..
günaydın voborsa ahalisi...nassınız gayri..
neee underperform mu olcak bi 4-5 gün?:))
kısa devam..
herkese hayırlı seanslar..[/quote]
nörüyon aftlopatro.... unlipatla tatilden döndünüz mü nihayat.dng
[quote=Astatin;301435]nörüyon aftlopatro.... unlipatla tatilden döndünüz mü nihayat.dng[/quote]
adaşla hanidir kızgın kumlardan serin sulara atlıyoz gayri..:))aqua-trader olduk...su gibi..sessiz,kokusuz.. ama etkili..:))
ühüüüüü :o bu şorttamı cortladı yoksa :..: 89000 üstüne atarsak şort sinyali telef olacak tabi bizde :)