aynen sabah dediğim gibi yatayda çarpma modu ulan be büyük trendleri kaçırdık vobda zamanında şimdi böyle yataylarda sürünüyoruz ve çarpılıyoruz resmen
Printable View
aynen sabah dediğim gibi yatayda çarpma modu ulan be büyük trendleri kaçırdık vobda zamanında şimdi böyle yataylarda sürünüyoruz ve çarpılıyoruz resmen
[QUOTE=seagate;290824]bu trendi yapraklı bankanın satışı bitirecek diye düşünüyorum ağaç olduk yapraklarımız döküldü ************************[/QUOTE]
yada daha da uzatacak ... patron trendın bıtmesı ıcın guzel haberler gelmesi lazım.. henus tepe yapmadık... oyle bı habere oyle bı patlamalı kı yukarı ne var ne yok bosaltılmalı gerı donus surecınde...
iyiki flatlamışım sistemde 15likte geçici sat onaylanmayınca huylanmıştım ve flatladım iyi yapmışım kısmet keşke long açsaymışım
[quote=Kennym;290826]yada daha da uzatacak ... patron trendın bıtmesı ıcın guzel haberler gelmesi lazım.. henus tepe yapmadık... oyle bı habere oyle bı patlamalı kı yukarı ne var ne yok bosaltılmalı gerı donus surecınde...[/quote]
he ben ucuza satılacak bu balon sönecek diye hayal ediyodum ama bilmiyorum :( püffffffffff****************
still şort still got the blues..gece olsun şelale ayı yükselsin, şelale ayını başlatsın, şelale ayı 30 gün 30 gece sürsün, bu ayı herkes AYIların ayı deyu hatırlasun..ühühühü
[quote=Kennym;290826]yada daha da uzatacak ... patron trendın bıtmesı ıcın guzel haberler gelmesi lazım.. henus tepe yapmadık... oyle bı habere oyle bı patlamalı kı yukarı ne var ne yok bosaltılmalı gerı donus surecınde...[/quote]
bence karadeniz petrolünü kullanacaklar haber olarak
vay canına,10 kaplan günlerindeki gibi tepti piyasa :)
[quote=a.kaya;290825][COLOR=red]aynen [/COLOR]sabah [COLOR=red]dediğim gibi[/COLOR] yatayda çarpma modu ulan be büyük trendleri kaçırdık vobda zamanında şimdi böyle yataylarda sürünüyoruz ve çarpılıyoruz resmen[/quote]
teprik ederim patron...:..:
[quote=a.kaya;290830]bence karadeniz petrolünü kullanacaklar haber olarak[/quote]
abicim taaaa perşembenin haberi yawwww...ayrıca bişeyi kullanmaya ihtiyaçları yok...üühühüh..canı ister çeker... velakin gördüğüm kadarıyla herkes yine boğa psikolojisine girdi..eheheh..yyşd
925 den short üvvvvv sisteme uyayım dedım..
amma bu barda saatlikte 925 seviyesinden al cıkıyor gecici olarak.... kapanısa bakıcaz artık hayırlısı...
[QUOTE=seagate;290821][IMG]http://www.netteyim.net/haber/resim/3_sayfa/kanalizasyon_kuyusunda_olum-0f08f5acdecc36cc48803026e18cd6f9.jpg[/IMG]
kanalizasyonu analiz ediyolar :D:D:D:D[/QUOTE]
yeşil pantolonlu senmisin patron .. ühühüühüh
[SIZE=3][B]ZİŞD...[/B][/SIZE]
5 kuruş kazandığım yok ama en azından çarpılmıyorum... (Advanced züğürt tesellisi metotları...) :)))