kabulü beklenen birşeydi zaten, yarın istihdam verisi var.. tasarı değil de bu veri belirleyici olur bana göre
Printable View
kabulü beklenen birşeydi zaten, yarın istihdam verisi var.. tasarı değil de bu veri belirleyici olur bana göre
[quote=EMEKDAR;209748]22 hayır.........23 evet bir oy kaldı 5 dakika içerisinde oyun kullanılması gerkiyor....,
MALESEF KABUL EDİLDİ...[/quote]
esah mı diyon ihtiyar gurt, 23-23 için çözüm varmı,....
büyükelçi de geri çağrılmış bu arada..
[quote=bulicuk;209751]bu durumda borsa ne olur yarın ?[/quote]
benim yazdığım seneryo olur, yalınız %3- 4 çakılma yerine, 1,5 ta yeter, euhehheheuehehuhahaha,.....:rolleyes::):))):o:cool:;):mad:;):rolleyes::cool:
yahu bunun etkisi olmaz..USDYTL hiç umursamadı sonucu...DOW ciddi artıda. her zamanki gibi sabah fdow a bakacağız..tasarı masarı hikaye..ABD, AKP nin arkasında
[quote=fXci;209750]Son dakika... 1915 ermeni iddiaları karar tasarısı abd temsiciler meclisi dışişleri komitesi'nde kabul edildi[/quote]
bakalım kasımpaşalı
on mınute deyip Abd nin incirlik askeri ustunu kapatabilecekmi......dng.dng
nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee o yurekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.dng
[B]
[/B]
Başbakanlık:Büyükelçi Tan istişare için Ankara'ya çağırıldı..NTV..
[QUOTE=Astatin;209756]yahu bunun etkisi olmaz..USDYTL hiç umursamadı sonucu...DOW ciddi artıda. her zamanki gibi sabah fdow a bakacağız..tasarı masarı hikaye..ABD, AKP nin arkasında[/QUOTE]
astet benim mesajı okudunmu üvv sistem 17 den sonra geçici sattaydı bende short ettim son saniye geçici sat getti 875 yanınca long tut kapadı...
şorti morti durumları yani :::
[quote=halojen;209754]büyükelçi de geri çağrılmış bu arada..[/quote]
one minute yerine, five minute o saman, elin oğlu böle [COLOR=red]gap[/COLOR]ı önüne kor adamı,....
Usdtry[COLOR=#000000]1.5494 [/COLOR][COLOR=#000000]1.5512[/COLOR] [COLOR=#00a000]0.0108[/COLOR][COLOR=#00a000]0.70%[/COLOR]0.0018
[quote=EMEKDAR;209758]Türk hükümeti;İstişarer üzerine washington büyükelçisi Namık TAN ı Ankaraya çağırıyor...[/quote]
vatandaşın gazını alma politikasııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bakınız kimler var.....arkadaki şerefsızlere......
neden protokol özellikle isviçrede imzalandı.....
çunku biz turkler soy kırımı yapmadık.. ıfadesinin suç kabul edildıgı ulke oldugu icın...
[IMG]http://www.habername.com/images/news/27563.jpg[/IMG]
a.......*** amerikası, sen önce kızılderilillerin hesabını ver....çok demokratsın ya ırağa da onu ihraç etmeye gittin zaten gördüükk..