-
[quote=Astatin;336629]aha da yemin ediyorum şunca zamandır kendime hep soruyordum...Gayahan'ın asimetrik psikolojik savaşı kim olacak diye...:D:D
not aldım gayatron..eğer piyasa bugün graşarsa seni Asimetrik Hacı Gaga ilan edeceğuz:D:D:D ranarsa da teprik edip madalya vereceğuz...yada çokonat:p[/quote]
Astipatron şu an için gördüğümü söylüyorum ha bakarım şelaleyi görürsem de graşhhhh yolda derim :D:D:D bende merak ediyorum hislerimle değil teknik ile gördüğümden ralli geliyor dedim bugün olmasada artık yukarı
döndü diye düşünüyorum 81500 üstü kaparsak bugünü benim için yeterli yetit için ov yükseliş için ama şubat sonuda geldi sayılır ben göremiyecem sanırım bu yükselişi ya da düşüş olacaksada düşüşü :o
-
valla dıtatar bana da alacaklar gibi geloyor
-
[quote=Astatin;336666]valla dıtatar bana da alacaklar gibi geloyor[/quote]
banada öyle geliyor patron demekki çakacaklar :..:
triple double bu boru deel :D
-
-
Hayatımda hiç bu kadar taban olmaya müsait bir piyasa görmemiştim... Bi de sistem kırmızıya benzer bir pixel çıkartsa ekranda anında basacam... :..:
-
[quote=Strategist;336671]Hayatımda hiç bu kadar taban olmaya müsait bir piyasa görmemiştim... Bi de sistem kırmızıya benzer bir pixel çıkartsa ekranda anında basacam... :..:[/quote]
ordan ver elini cayman adaları
-
-
[quote=negrolino;336673]yön bilen varmı :)[/quote]
Sağa doğru dümdüz gider patron :)
-
[quote=negrolino;336673]yön bilen varmı :)[/quote]
Kuzeybatı yız
-
[quote=Strategist;336671]Hayatımda hiç bu kadar taban olmaya müsait bir piyasa görmemiştim... Bi de sistem kırmızıya benzer bir pixel çıkartsa ekranda anında basacam... :..:[/quote]
Ekrandan yumruk çıkmasın , patron??:::
-
[quote=adalı54;336677]Kuzeybatı yız[/quote]
bak bende o fikirdeyiz ama önce bir güneydoğu sonra kuzeybatı :)
-
[quote=flexy;336676]Sağa doğru dümdüz gider patron :)[/quote]
ben ters grafik bakıp düşüşlere oynarım :)