-
[QUOTE=The Tatar;336608]günaydın patronlar,görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,nasıl,şoktan çıkabildikmi :)[/QUOTE]
alacaktık o pıvanları yavızhan patron ... dün demiştim astatine ... oda evvelsi gün stro babaya demiş ... bri bizi gurtarsın demiş .. ayrıca gece eşkiyanın napacağı belli olmaz ... :o:o:o:(:(:(üüüüüüüüü:D:D:D:D
-
dün 17:22 iletimde short baby diyerek geceye kısa kalacağımı yazmışım :)
13 dk sonra 1000 puan yukardan kapanış olmuş..
kendimi gayhan gibi hissettim :)
-
Eşkiya piyasaya hükümdar olmaz patron... :))) VOB, DOW, EURUSD... Yerde gökte ne kadar piyasa varsa hepsi taban olur bence... Hatta aynı anda EURUSD de taban olur, USDEUR da taban olur... O kadar... :..:
-
[quote=selçuklu;336615]alacaktık o pıvanları yavızhan patron ... dün demiştim astatine ... oda evvelsi gün stro babaya demiş ... bri bizi gurtarsın demiş .. ayrıca gece eşkiyanın napacağı belli olmaz ... :o:o:o:(:(:(üüüüüüüüü:D:D:D:D[/quote]
evet abi haklısın valla..alacaktık o puanları sen bana demiştin..ben de önceki gün strobaba ya demiştim...biri bizi gurtarsını ben demedim aam sen dedin..gerçi ben de demiş olabilirim..ayrıca eşkiyanın ne yapacağı bellli olmaz...
yaw iyi hepsi hoş da, dıtatar neden almamış ki puanları..ayıp valla..ayrıca eşkiyanın ne yapacağı bellli olmaz...:mad::D
-
[quote=Strategist;336611]Onu boşver de patron, almayacaktık o short'ları... :..:[/quote]
bencede patron :..:
-
[quote=Strategist;336587]Pala: "Bu ay tek bir KY tek bir kuruş kazanabilirse VOB'u bırakırım. Ahanda herkes şahit."
-- Zotriks Haber --[/quote]
:..::..::..: :cool::cool::cool:
-
Bi daaaaakkaaaaaaa.....Ben suçluyu buldum.. "Suçlu Selçuklu"..kafiyesi bile oturuyo teprik ederim.... nden? fark ettiyseniz dün piyasa çökerken Selçuklu, bzim çakma oyuncak ve cena*** ayı "Arthur'u getirdi" foruma..piyasa orda döndü..inanmayan arturun geldiği saate baksın...Selçuklu the non-innocent
-
dün alamadığımız puanları bugün alırız
üzülmeyin graş cemaati................
-
[FONT=Garamond][SIZE=7]'' Ralli tüm hızıyla yolda ''[/SIZE][/FONT]
:yü::yü::yü:
-
[QUOTE=padişah;336624]dün alamadığımız puanları bugün alırız
üzülmeyin graş cemaati................[/QUOTE]
alalım abi valla ... işim var birazdan çıkacam .. gelince o pıvanları geri almış olayım mümkünse .. ayrıca eşkiyanın ne yapacağı belli olmaz ..... astatinede dedim ... oda stro babaya demiş ..:o
-
[quote=a.kaya;336625][FONT=Garamond][SIZE=7]'' Ralli tüm hızıyla yolda ''[/SIZE][/FONT]
:yü::yü::yü:[/quote]
aha da yemin ediyorum şunca zamandır kendime hep soruyordum...Gayahan'ın asimetrik psikolojik savaşı kim olacak diye...:D:D
not aldım gayatron..eğer piyasa bugün graşarsa seni Asimetrik Hacı Gaga ilan edeceğuz:D:D:D ranarsa da teprik edip madalya vereceğuz...yada çokonat:p
-
düşeceksen düş gayrı, onyedi benli şaziyem............