-
[quote=ebru90;336544]Sn Sazan ve Bull Market 'e teşekkürler
Bu durumda fiyat hareketlerinin deterministic bir yapıda ilerlediğini kabul etmemiz gerekiyor. Fiyatı etkileyen bir çok faktör var iken matematik modellemelerin nasıl çalıştığı hala benim için karanlık nokta.[/quote]
Fiyatı etkileyen birçok faktör yok,çünkü hiçbir faktör yok!
Belki; fiyatın etkilediği birçok faktör var,bunlardan biri de insan..
Matematiksel modellemeler çalışır;çünkü o evrensel bir ilimdir,onun çalışmadığı bir yer olması demek,o yerin olmaması demek ile eş anlamlıdır.Bu modeller için fiyatın rastgele ya da deterministik bir yapıda yürümesi birşey ifade etmez.
Alem kelimesinin, ilim yoluyla anlaşılan ya da kavranan yer ya da mekan manasına geldiğini ,biliyor muydunuz?
-
[quote=selçuklu;336576]kurtar bizi padişahım .. :o[/quote]
80700 altında bana gerek yok, vezirim kurtarır sizi, önce 80700
-
aha saraylı abi gelmiş ... gurtar bizi abi ... üvvvvvvvv
-
[quote=selçuklu;336594]aha saraylı abi gelmiş ... gurtar bizi abi ... üvvvvvvvv[/quote]
Sizi ben bile kurtaramam,:D
Allah kurtarsın abim...:rolleyes:;)
-
[quote=a.kaya;336580][URL="http://goo.gl/mc9cY"][/URL][/quote]
Nassı oalcak kayatron bu beyle...Kanalı kırıp giderse sistem aldaydı zaten olacak...Kırmaz geri dönerse aha da kanaldn döndü olacak...:D:D
-
[quote=saraylı;336597]Sizi ben bile kurtaramam,:D
Allah kurtarsın abim...:rolleyes:;)[/quote]
Ayrıca Eşkıya nın bu akşam ne yapacağı belli olmaz...ü[url]www...:o[/url]
-
[QUOTE=saraylı;336597]Sizi ben bile kurtaramam,:D
Allah kurtarsın abim...:rolleyes:;)[/QUOTE]
abi gurtarsan iyiydi .... astatinede dedim alacaktık o pıvanları dedim.. .üvvvvv:o
-
[quote=selçuklu;336602]abi gurtarsan iyiydi .... astatinede dedim alacaktık o pıvanları dedim.. .üvvvvv:o[/quote]
he patron yalan değil dedin valla..amma ben de 1 gün önce strobaba ya demiştim..biri kurtarsın bizi ü[url]www..eşkıyanın[/url] bu gece ne yapacağı belli olmaz..üww
-
günaydın patronlar,görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,nasıl,şoktan çıkabildikmi :)
-
[quote=Astatin;336604]he patron yalan değil dedin valla..amma ben de 1 gün önce strobaba ya demiştim..biri kurtarsın bizi ü[URL="http://www..eşkıyanın"]www..eşkıyanın[/URL] bu gece ne yapacağı belli olmaz..üww[/quote]
patron tahrik etmesek öyle eşkiya falan diyerek :..:
-
[quote=The Tatar;336608]günaydın patronlar,görüşmeyeli herkes iyidir inşallah,nasıl,şoktan çıkabildikmi :)[/quote]
Onu boşver de patron, almayacaktık o short'ları... :..:
-
saraylı abi, demek işimiz Allaha kaldı?