ya ASTİPAT 150 PUAN ÇARPTI İŞTE nk önemliymiş harbiden kim ne derse desin sistemin NK si negatife girdimi sistem yönünde poz açmak çok tehlikeli
Printable View
ya ASTİPAT 150 PUAN ÇARPTI İŞTE nk önemliymiş harbiden kim ne derse desin sistemin NK si negatife girdimi sistem yönünde poz açmak çok tehlikeli
85250 de zahmet oldu verdi sinyali sistem oda geçici bakalım :..:
[quote=saraylı;322630]is.............84.275[/quote]
is...............84.475
:::
longladık sistemle ancak sistem sinyalini bekleseydim 375 puan zarar yazcaktım NK ile 100 puancık karla kapadık ancak çok geç geldi long sinyali oda NK teyitsiz baklalım onaylancakmı
Sabah dediğim gibi günlük AL da iken şortları badem ediyorlar .dng.dng.dngkearı gördümü basacan aslında NK li bile olsa SAT sinayli
Belhal abimizi yasaklatmışlar galiba selamları var, sayılı gün çabuk geçer diyor.:Dİçerden kimler çıkmadıki benmi kalacam diyor:::
Abim benim özleyeceğim bir süre seni.
Üzerimde kalmasın birde perfectt diye bir arkadaş varmış dünkü süper yorumu için teşekkür ediyor.Galiba bu düşüş düzeltme demiş.
[quote=saraylı;322651]is...............84.475
:::[/quote]
is aynı,
büyük olasılık geceye uzun girecek BRS....lelele
şimdiden diyim ...;)
[quote=V.O.B;322658]Belhal abimizi yasaklatmışlar galiba selamları var, sayılı gün çabuk geçer diyor.:Dİçerden kimler çıkmadıki benmi kalacam diyor:::
Üzerimde kalmasın birde perfectt diye bir arkadaş varmış dünkü süper yorumu için teşekkür ediyor.Galiba bu düşüş düzeltme demiş.[/quote]
a.s. sağol v.o.b.,
belhal çabuk dön bak,;)
lazcayı unutacam yoksa daa...:D:D:::
Saraylı hocam BRS 5 lik sistemdi demi :confused: bende üzülüyodum neden benim sinyal geç kaldı diye yahu bendeki 15 likti herhalde geç kalıcak :))) ancak 5 liğe baktım şimdi 84125 de çakmış Al ı ve 84300 de NK onaylamış acaba 5 lik nasıl onu bi inceleyim bu hafta da :D:D:D
[quote=V.O.B;322658]Belhal abimizi yasaklatmışlar galiba selamları var, sayılı gün çabuk geçer diyor.:Dİçerden kimler çıkmadıki benmi kalacam diyor:::
Üzerimde kalmasın birde perfectt diye bir arkadaş varmış dünkü süper yorumu için teşekkür ediyor.Galiba bu düşüş düzeltme demiş.[/quote]
sanırım lazcasından dolayı yasaklamışlardır yazık oldu ya :o ya bi diyimedim şu yazıları düzelt okuyup anlayana kadar canım çıkıyor diye söyleyecektim :(
iyi akşamlar efendim....lelele
Memlekette kürtçe şarkılar söylenirken,:rolleyes:
lazca mı yasaklandı yoksa??:confused:
Geçenlerde ;
lazlar da kendi bayraklarını açsınlar diyen malum milletvekiline,
[B]"Bizim bayrağımız var ve Anıtkabir'de dalgalanıyor" [/B]
diyen Laz Kültür Derneği Başkanı'na da bu vesile ile sevgi ve saygılarımı buradan yolluyorum...
Benim atalarım da Sinop Ayancık kökenli ,ben de Karadenizliyim daa...
Hemşericiliği ve bölgeciliği hiç sevmem ama,şunu da belirtmeden geçemeyeceğim:
Karadeniz, Türkiye'yi Türkiye yapan en önemli bölgedir.
.brv.brv.brv
Saraylı abi ,ben BRS nin sinyallerini daytrade yaparak uyguluyorum ,yaklaşık 1000 puan uzaklaştığı zaman poz. yarısını flatliyorum ,kalan yarısını diğer sinyale kadar tutuyorum.Gece pozisyon taşıyamıyorum üüü
çok başarılı bir sistem.leleleteşekkürler.....brv