-
[quote=a.kaya;322597]DÜŞÜNMEDİM DE DEĞİL USTAD AMA O ZAMAN SİSTEMİN PERFORMANSI KARIŞIRDI DİSİPLİN OLAYI YANİ :o BEKLEDİM GELMESİNİ AMA TUHAF OLAN 20-30 AL VERMİŞ 1 SAAT ÖNCE 15 LİK DE İSE TIK YOKKK :D :D :D[/quote]
haklısın kaya,
sinyal vermemesi enteresan yaw...:::
-
[quote=a.kaya;322580]Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :([/quote]
.dng.dngpatron, senin sisteminle olan diyaloglarına bayılıyorum:))):))):)))
belki bir bildiği vardır:rolleyes:
-
[quote=a.kaya;322580]Yahu sistemde problem var galiba 15 lik takıldı kaldı mı ne hala al vermedi iyi nk den dolayı kapamışım sinyal falanda gelmedi tuhaf :([/quote]
Bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:
-
[quote=DURU;322618]Bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:[/quote]
yok yok..bu ondan değildir...kaya nın fırtınalı bir ilişki yaşadığı bir sistemi var..az sonra 500 puan düşsün vob, kaya sisteminni önüne diz çöküp, affet beni aşkım bir dah asözündne çıkmayacağım der:rolleyes:
-
[quote=saraylı;322605]haklısın kaya,
sinyal vermemesi enteresan yaw...:::[/quote]
bende bundan dolayı 800 den flat idim ya 975 den bastım tekrar vardır bi bildiği :..::..::..:
-
[quote=Astatin;322621]yok yok..bu ondan değildir...kaya nın fırtınalı bir ilişki yaşadığı bir sistemi var..az sonra 500 puan düşsün vob, kaya sisteminni önüne diz çöküp, affet beni aşkım bir dah asözündne çıkmayacağım der:rolleyes:[/quote]
:..::..::..: .brv.brv.brv
-
[quote=duru;322618]bazen matriks takılıyor,verileri yenileyince düzeliyor...:cool:[/quote]
yok yok kaç kere yeniledim ya :(
-
-
Can dundar in Haber programina katiliyorum...Umarim etkisi olur..
Can dundar ile NTV haber
-
[quote=saraylı;322630]is.............84.275[/quote]
is hemen yaklaştı,
işlem yaptığımız son 84.600 e,
brs nin iyi tarafı bu işte...:::
zararı kısa kes,trendde otur...:)
-
Son pozisyonumuz nedir ? Longmuyuz
-
[quote=izmirli;322635]Son pozisyonumuz nedir ? Longmuyuz[/quote]
evet 84.600 den