875 de 5 likte sat onaylamış hala da devam ediyor sağlamlık ama yemiyor nedense :( ulan ne korku salmışlar be
Printable View
875 de 5 likte sat onaylamış hala da devam ediyor sağlamlık ama yemiyor nedense :( ulan ne korku salmışlar be
[quote=Astatin;290810]ühüüh..patron tiikkatli takip etmiyin galiba..625 şort kavır öncekimesaj..dolayısıyla 700 den viridm şort derken re-şort olayor, gila benmayor[/quote]
patron ne uğraşiyon aç şortu 25 binde kapatırsın 2012 aralıkta :D:D derken uçuşa geçti **********
dipte çift dikiş yaptı gösterge ve alış geldi ama ortalamalar aşağı dönmeye yakın..
vay vay vay 15 lik sistem Sat vermeyişinin sebebi bumuymuş demek ki sisteme .brv
tahminim, dow eksi açılacak bi aşşa yapacak burası..sonra dow u alacklar mı acap..üüühhüh
anlaşıldı bu herfiler yavaş yavaş 85000 düz yapacaklar galiba manşetlere taşımak için .dngsonrası malum
81050 de AL veren 15 lik hala duruyor ama nedense elim longlamaya gitmiyor :(
hem ayu toplandı hem parazit bogalar silkelendi üvvvvv ben de en dipten silkelendim bu arada üvvvvvvvvvv yapılırmı la benım gıbı yenıyetme bogaya.. tüm sevkimi kacırdınız üvvvvv
saatlik sistem sat verdi ... üvvvv 5 dk lık tepecek didi 625 seviyelerinde üvvvvvv 5 dk trend sistemi flatledi üvvvvvvvvv
[IMG]http://www.netteyim.net/haber/resim/3_sayfa/kanalizasyon_kuyusunda_olum-0f08f5acdecc36cc48803026e18cd6f9.jpg[/IMG]
kanalizasyonu analiz ediyolar :D:D:D:D
Tikkat geliyor ayular...
ibretle piyasayı izliyorum , pala guzel kurdu tuzagı... biliyoduk lakin stoplar patladı uvvvvv
bu trendi yapraklı bankanın satışı bitirecek diye düşünüyorum ağaç olduk yapraklarımız döküldü ************************