-
[quote=Astatin;403555]işte the most wanted but rarely faced nunu:p... ah o bar var ya..nicedir beklerim beni alıp gitsin deyu....lelele nicedir onu o barları gözlerim...:::[/quote]
Patron,
Bu niysaan gontratlarında 86700 hala çok yünsek bir gün galmışkene...
-
[quote=EMEKDAR;403561]Patron,
Bu niysaan gontratlarında 86700 hala çok yünsek bir gün galmışkene...[/quote]
görüyorum...ama ptesi yukarı son bir hareket düşünüyorsada bugü
nü düşerek kapatır diye sanıyorum...ben pala olsam öyle yapardım..17:34 de vereceğim kararı
-
[quote=Astatin;403564]görüyorum...ama ptesi yukarı son bir hareket düşünüyorsada bugü
nü düşerek kapatır diye sanıyorum...ben pala olsam öyle yapardım..17:34 de vereceğim kararı[/quote]
Belkimde ayusal bir durum oluşturabülür....hani çok sopa manasında da olabülür...
Ver Allah ver modunda yani...
-
Pazartesi vade sonu sonra 1 mayıs arası bu durumda nasıl bir hareket beklentisi ongormektesizniz cok bilinmeyenli denklem icinde 2 enteresan denklem...Vade sonu bi ara
-
Hangi bir derdime yanam
Dağlar derdim var benim
Başımı sevdaya salan
Bir ağa beyim var benim bir paşa beyim var benim
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=CR_TgimefD0[/URL]
-
possss...şu an börtü böcüklü yeşil meşil ve fekat yine de payıtaht-ı saltanat merkezine yakın bir mekanda ziftleniyorum afedersin..söylemesi ayıp bugunü de birleştirip 4 güne çıkardım tatili... ve fekat şu an ki ortam zaman mekan ki mekan bunların hepsini kapsıyor am alaf kalabalığı olsun diye dedim; bana der ki; acil yırtman lazım..hehehe.. yırtıcı olmak istiyorum...
-
Zemandan mekandan bahsetmişkene,ben ne alemlerdeyim cennet kimin bir yerde...
Guzuları furmuşum yazıya.....:cool::cool:..
Başka bir tatilinde senide bekliyorum...
-
[quote=EMEKDAR;403653]Zemandan mekandan bahsetmişkene,ben ne alemlerdeyim cennet kimin bir yerde...
Guzuları furmuşum yazıya.....:cool::cool:..
Başka bir tatilinde senide bekliyorum...[/quote]
ballı turna:D eyvallah patron...yazdım kenara.... guzularıın postunu benim için de gıdıkla...
-
[quote=Astatin;403662]ballı turna:D eyvallah patron...yazdım kenara.... guzularıın postunu benim için de gıdıkla...[/quote]
Cumartesi zabahı üstüm gapalı,abdasdım yerinde olduğu halde gorkhunc bir üriyaynan uyandım...
Ekrana bakıyorum,birden ortalık gızarıyor rakamları 70225 görüyorum ve ben longmuşum,ekran kitlenmiş,telefonun tuşlarıda basmıyor...
İyiki uyandım ohhh be...:)..
Sonna getdim guzularımın yanına,guzularımnan oyneşdimde sıkıntım geçdi...
Rüyası bilem acı veriyor..ayuluğunda böylesi...tövbe tövbe...HEMİDE TATİL GÜNÜ HEMİDE PİYASALAR GAPALIYKENE...:::...
HAYIRDIR İNŞALLAH !!!!!...
-
posss..iki saat ortadan kaybolup geldim ortalığın ** lar :) :) aynen devam... 1 Mayıs'a şort devam edeceğim/gireceğim galiba...dow un günlüğündeki görüntü takozumsu duruyor...hayde bakalım
-
haziran vadeyi ekstradan öttürmeleri de ayrı bir dat tabe
-
1 mayıs 1 mayıs, vobdaki şortcunun bayramı, şelalenin şanlı yolunda ilerleyen ayuların bayramı...hehehe..