[quote=excali;112439]Vobjektif olursak BJKas ne olur bugün?.kom[/quote]
pek etki etmez sanırım kupa borsadaki hisselerine...
Printable View
[quote=excali;112439]Vobjektif olursak BJKas ne olur bugün?.kom[/quote]
pek etki etmez sanırım kupa borsadaki hisselerine...
[quote=SEYYAH;112445]pek etki etmez sanırım kupa borsadaki hisselerine...[/quote]
Tavan .kom %12.6
[quote=SEYYAH;112445]pek etki etmez sanırım kupa borsadaki hisselerine...[/quote]
Bugune kadarki yukselisi bu beklentiyle olusmadi mi yani ?
[quote=excali;112446]Tavan .kom %12.6[/quote]
heyoooooooooooo :::::::::
KARTALIM her yerde uçuyor .lelele
[quote=assassin;112447]Bugune kadarki yukselisi bu beklentiyle olusmadi mi yani ?[/quote]
bugüne kadar yükseldiğinden haberim yok vallahi, fiyatı kaçtır onu da bilmiyorum.ben spota bakmıyorumki.bir İŞC bir de DYHOL e bakarım...
ama yükseldiyse bugüne kadar şampiyonluğu alıyor olabilirler...
[quote=SEYYAH;112449]bugüne kadar yükseldiğinden haberim yok vallahi, fiyatı kaçtır onu da bilmiyorum.ben spota bakmıyorumki.bir İŞC bir de DYHOL e bakarım...
ama yükseldiyse bugüne kadar şampiyonluğu alıyor olabilirler...[/quote]
ben bu beklenti ile yukseldigini dusunuyordum
Herkese günaydın dünden kalan longlara devam dün bu borsa düşmez fener kupayı alamaz demiştim ,
ralli rali rallli...:)
40.500uzun sinyaller 41 üstünüişaret ediyor her tarafa sallasalarda 41 üstünde devredecem.
Allahım bayılıyorum böyle günlere bunlar benim günlerim:D:D:D
[QUOTE=Astatin;112453]ralli rali rallli...:)[/QUOTE]
850 yi geçersek 41600 e kadar önü açık:D
ralli başlıyor, makas birdenbire -1000 oldu
yürüyün be abdulmecidin torunları :) vob treydır nirdesin
Garantiye stoplatırlarsa o zaman 42 lere yaklaşırız
Sistem.
Şaşırtıcı ama 40.75'den long sinyali verdi.
[URL=http://img4.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30.png][IMG]http://img4.imageshack.us/img4/4341/sistemvob30.png[/IMG][/URL]
abdulmecidin torunları tırsar 750 den filatlar...
850 yi geçemedik kuvvetli direnç 850 sistemin eli kulağında 750 üstünde 10-15 dakka kalırsa al verecek gibi...
40250 ne var ne yok sat seviyesi, 40850 de piyasada ne varsa topla bölgesi:D
berbatbir durum stoplos çalıştı.
vay canına...bu bar 500 kapatırsa sata geçecek sistem...risk alıyorum ve şortluyorum 500 den..bugün histem ve sistem işbirliği istiyorum
valla beni talaş ettiler.
ping pong!
bir haber mi geldi ne oldu böyle,birdenbire şelale..
39500 e gidiyoruz muhahahaa:D
[QUOTE=Astatin;112458]yürüyün be abdulmecidin torunları :) vob treydır nirdesin[/QUOTE]
yettim geri çekilin dicektim düşman sağlam gelio dicektimki anca yetebildim
850 de yaptıklarını yaptılar kırar gibi yapıp geri aldılar tekrar lonk:D
tekrar şort Allahım bugün çok zıpladım kesin öpülecez:D
Larossian 15 dk sistemin durumu nedir acaba?
günaydın sabah sabah iyi çalkalamışlar yine..bugun iyi bi düşüş olucak gibi gözüküyo...garan ı tut dıgerlerıne cak sonra garan a da cak.mesele para gırmesı cıkması degıl bu amcalar alcagını da vercegını de vermstr zaten sımdıye kadar.bu saatten sonrası köpük formasyonu olur olsa olsa..yukarı gıderse bıraz daha verırler asagı gıderse zaten vermslerdır dıyorum..sabah sabah bu marjı kıyısndan da olsa yaklayan varsa tebrik ederım..
bugün önce histem sonra sistem ala geçti..sonra önce histem sonra sistem sata geçti... e tabi vob değişti, çelik değişti, astatin de değişti... :) 500 points more..şortingen devam
sankocular dikkat emriniz gitmez yedek kuruma takılın
çok pis numara çektiler,dünden kalan kısalara stop oldum.
hemen arkasından 5 dk da 500 puan aşağı düştük..
histem 200 den filat dedi...:)
300 lon
[QUOTE=Vob Trader;112474]sankocular dikkat emriniz gitmez yedek kuruma takılın[/QUOTE]
sakat bı durum degilmi bu vob tredyder ?:::
yahu AL sinyaline çok yaklaşmıştık 900 gördüğünde AL vermemişti ama yakındı.lem dedim bas SHORT u nasılsa sinyal yakın azıcık zararın olur AL gelirse.geri kıpraşma dedim.
keşke bassaymışık oracıkta SHORT u süper trade olacakmış.kaçtı anasını satayım...
flatingo devam...
acemilerin kenarda durması gerekn bir piasa var bugün .trend aşşa ancak öle sisteme uyarım kazanırım havasında düşmeyeceğiz bence
[QUOTE=fXci;112478]sakat bı durum degilmi bu vob tredyder ?:::[/QUOTE]
sakat ne demek öl daha ii
o emir iletilememesinden kaç kez telefon ve zippo çakmak parçaladım ben :)
[quote=SEYYAH;112479]yahu AL sinyaline çok yaklaşmıştık 900 gördüğünde AL vermemişti ama yakındı.lem dedim bas SHORT u nasılsa sinyal yakın azıcık zararın olur AL gelirse.geri kıpraşma dedim.
keşke bassaymışık oracıkta SHORT u süper trade olacakmış.kaçtı anasını satayım...
flatingo devam...[/quote]
açma o defterleri...lonk kavır ve şort satışlarım 925 de satışda bekliyordu..1 kedeme ile kaçırdık...kab-vırı 775 e yetiştik..şorta ise 500 de cesaret ettik..triple duble yapacakken..neyse yaww..şükür bunada..+500 deyim..hedefim 1000....hsretle
arkadaşlar fdov da hareketler sınırlı ama avrupa ve bizçokhareketliyiz saki düşüş sahte gibi.
VOB Ziestem, inatla Long diyor.
[URL=http://img9.imageshack.us/my.php?image=sistemvob30foq.png][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/2513/sistemvob30foq.png[/IMG][/URL]
bu vob bugün çok pis hareket çekecek %70 geberecek ihtimali veriyorum %30 da
şahlanacak ihtimali veriyorum.