bu arada 4 veya 8
Printable View
bu arada 4 veya 8
now...on the way
gördüğüm lüzum üzerine 72125 den şortlara takviye yaptım...ama her an stoplama lüzumu da hissedebilirim tabe...now in front of the door
[quote=Astatin;403249]gördüğüm lüzum üzerine 72125 den şortlara takviye yaptım...ama her an stoplama lüzumu da hissedebilirim tabe...now in front of the door[/quote]
vakti gelince abbas... :::
[quote=flexy;403257]vakti gelince abbas... :::[/quote]
bekleeee beni..bekle beni..bekle beni geleceğim..diye ne güzel derdi Cem Karaca:D
ne demiş Alice cooper....Love is a loaded gun...hehe..gontratlara aşık olmayak yani..125 taze şortları gapatma opportunistliği içerisinde olabilirim...olmaaybilirim de...du bakali..
[quote=Astatin;403237]haziran vadeye sıçramamız lazım fileks..mial bassın 71000 e kadar biz kavırmalayalım..sora alsın 71500 e kadar haziran da şortu basalım filan..farkındaysan 71000 e bastıktan sonra lonk açalım demiyorum..üühüüh[/quote]
ahahahaha..konoli....et getir..şarap getir...:..::..:felkam tu haziran vade
[quote=Astatin;403249]gördüğüm lüzum üzerine 72125 den şortlara takviye yaptım...ama her an stoplama lüzumu da hissedebilirim tabe...[COLOR=red]now in front of the door[/COLOR][/quote]
was in the room:p:..:
ciuuuvv.. agresyon vibrasyon titrasyon...her numara var paaltronda...haziranda bir miktar daha şortingen >72000 yeresinden..hasretle kucaklarım palatron
Hep bi coşku, hep bi coşku :) heyecanı çok seviyo pala :D
garanti geçen hafta perşembeden beri aşağı yönde,halende öyle..
bu sefer eşlik etmeli ki iş yarım kalmasın..
6,76 yanarsa destek olur :)
injeeee,çokkk injeeee sevgılımmm..