[quote=TÜRKOĞLU;336289]sistemleri SHORT yaptı...herhalde sistemi SHORT sinyali vermeyen çok az kişi vardır.eee para mı kazandıracak yani şimdi SHORT tan?[/quote]
bu yorum tüm sinyaller için geçerli değil mi Zbartman bey:mad::..:
Printable View
[quote=TÜRKOĞLU;336289]sistemleri SHORT yaptı...herhalde sistemi SHORT sinyali vermeyen çok az kişi vardır.eee para mı kazandıracak yani şimdi SHORT tan?[/quote]
bu yorum tüm sinyaller için geçerli değil mi Zbartman bey:mad::..:
[QUOTE=flexy;336286]Bizimki ayrı bir yaşam tarzını seçti artık :)[/QUOTE]
Ayrışık dalgalanıyor, dalgalar köpüklü.....sanırsın büyük okyanusun dalgası:::
Halbuki leğende bir karış suyu sallayıp duruyor pala.dng.dng.dng
[quote=Astatin;336294]bu yorum tüm sinyaller için geçerli değil mi Zbartman bey:mad::..:[/quote]
vışşş ne kadar kontra bir sual :..:
valla ne diyeyim...efet galiba LONG dese şimdi onlarda para etmez herhalde.e ney para eder o zaman?
[quote=Astatin;336294]bu yorum tüm sinyaller için geçerli değil mi Zbartman bey:mad::..:[/quote]
yalnız dün gece hislendim bu sefer günlüğü al a geçirebiliriz dedim ama yine heves kursağımda kaldı yahu..
yoksa ben short sevmiim biliyosunuz.
ama bu 5 dk lıklar yokmu 5 dk lıklar oryantele çeviriyor delikanlı traderi :)
[quote=flexy;336286]Bizimki ayrı bir yaşam tarzını seçti artık :)[/quote]
he ya, açık ilişki yaşıyo bizimki:::
[quote=TÜRKOĞLU;336299]valla ne diyeyim...efet galiba LONG dese şimdi onlarda para etmez herhalde.e ney para eder o zaman?[/quote]
Bu takastaki paraya ne kadar faiz işliyodu? :..:
[quote=TÜRKOĞLU;336299] ney para eder o zaman?[/quote]
Para eden birşey olsaydı herkes onu kullanırdı ve iki günde o şey yine para etmemeye başlardı... Bu iş hüzün acı ve gözyaşı üzerine kurulu... Başka bişey beklememek lazım... (İmza: Optimist) :..:
[quote=selçuklu;336258]gaçınılmaz gorkhunç ......[/quote]
bir o kadar acımasız,vahşi...sınır tanımaz...
[quote=Strategist;336306]Para eden birşey olsaydı herkes onu kullanırdı ve iki günde o şey yine para etmemeye başlardı... Bu iş hüzün acı ve gözyaşı üzerine kurulu... Başka bişey beklememek lazım... (İmza: Optimist) :..:[/quote]
hacmi kurutacanız yani :)
bu gaçınılmaz olan küskü nasıl bişey amcalar..ayıp bişeyse demeyin...iiiiivvvvv
pala 600 points teklif ediyor,alsakmı yoksa kutumuza gidip yarınımı görsek ?