[QUOTE=fXci;112228]Alın sie bir ihtimal
[IMG]http://i43.tinypic.com/zoeuzr.png[/IMG][/QUOTE]
40800 600 kırılmadıkça bu ihtimal mevcut
Printable View
[QUOTE=fXci;112228]Alın sie bir ihtimal
[IMG]http://i43.tinypic.com/zoeuzr.png[/IMG][/QUOTE]
40800 600 kırılmadıkça bu ihtimal mevcut
[QUOTE=QUEEN;112230]40800 600 kırılmadıkça bu ihtimal mevcut[/QUOTE]
kraliçem emma zayıf ehtimal bu kenarda dursun ::: ANNA ZIESTENOVA CORTLADI
[QUOTE=Larossıan;112227]Arada 5 dklıklarla kazanacaz başka yapacak birşey yok bir aşağı bir yukarı git gel.:)[/QUOTE]
Böyle günlerde benim 5 dk lıklar ala dönerde sata daha aşadan döner örnek biraz evvel 40925 ala döndü şu an 40800 hiç kıpraşmayalım daha iyi ben öyle yapıyorum ne zaman 15 likler zayıf ala döndü tabi diplerdeyse o zaman pzisyonumu kapatıyorum.
Selam herkese.Bundan sonra ne var ne yok short zamanı.Elini kırarlar adamın 975 short 975 long 950 flat 900 long 950 full short yola devam.Çok manyak baskı var.Ben geziyom daha dokunmam.
Abd'de perakende satıslar nısan'da % 0.4 azaldı (beklentı: % +0.1, oncekı: % -1.2)
-matrıks-
Abd'de oto harıc perakende satıslar nısan'da % 0.5 azaldı (beklentı: % +0.2, oncekı: % -1)
-matrıks-
müthiş bir gün yafu...işte böyle...verin alın kıpraşsın piyasa :::
15 dk lık sata geçti :)
Full kısa devam anasını satayım...
425 long 475 short.Otelde 11 dolara internet kullanıyoruz ama hamdolsun 4000 ytl kazandırdı sürekli donuyor.Geceye full short.
[QUOTE=VOBiX;112093]Ekran yine yemyeşil oldu Perşembe günkü gibi.[/QUOTE]
Yine yaklaşık 2000 puan bastılar Perşembe günkü gibi .dng
Spotu 41000 e bekliyorum demiştim ilk senasta, şimdi belki spot 41000 vadeli tekrar dün gördüğü 40000 e gelir, full kısa devam....
[QUOTE=GOKHANFINDIK;112238]425 long 475 short.Otelde 11 dolara internet kullanıyoruz ama hamdolsun 4000 ytl kazandırdı sürekli donuyor.Geceye full short.[/QUOTE]
gokhan olanı var olmayanı var puan olarak yazsan daha iyi getirini götürünü..
sanko tekrar gözüme girdi, helal olsun adamlara
veriden önce kısaladık, veriden sonra 300 puanı görünce dayanamadım 600 e poz kapa girdim baktımki sağolsunlar o arada 1-2 saniye içinde demekki 550 yi görünce 600den değilde 550 den basmışlar benim emirleri gelde bu adamları övme:D
murat bey ve burak bey selam olsun sizlere:D
[QUOTE=GOKHANFINDIK;112238]425 long 475 short.Otelde 11 dolara internet kullanıyoruz ama hamdolsun 4000 ytl kazandırdı sürekli donuyor.Geceye full short.[/QUOTE]
gokan lem saatimi 11 doler :::
[quote=traderx;112242]sanko tekrar gözüme girdi, helal olsun adamlara
veriden önce kısaladık, veriden sonra 300 puanı görünce dayanamadım 600 e poz kapa girdim baktımki sağolsunlar o arada 1-2 saniye içinde demekki 550 yi görünce 600den değilde 550 den basmışlar benim emirleri gelde bu adamları övme:D
murat bey ve burak bey selam olsun sizlere:D[/quote]
harika hizmet:)
müşteri her zaman haklıdır diyerekten artık matrikside getirsinler foreks zıkkımıyla olmuyor bu işler:)
gün içi tepesie göre 1800 puan düştük sanırım buradan bir tepkiverir ilave long.
[quote=fXci;112243]gokan lem saatimi 11 doler :::[/quote]
neyin saati 11 dolarmış abi? internetin mi ötekinin mi? ::::::::::::
dolar da 1.57 oldu bu arada
Dow açılışı -80-90 puan dedim ama sanırım şu anda görüntü biraz daha bozmuş durumda, açılsın bakalım şu meret....
Full long 475 internet kesik yazamıyorum.Alacaklar garan aynı yerde veriden önceki.
[IMG][URL=http://img16.imageshack.us/my.php?image=desteka.png][IMG]http://img16.imageshack.us/img16/6691/desteka.png[/IMG][/URL][/IMG]
fxci flatmın
[QUOTE=GOKHANFINDIK;112250]Full long 475 internet kesik yazamıyorum.Alacaklar garan aynı yerde veriden önceki.[/QUOTE]
İnternet kesik haaa::::::.dng başka bi mana uydursana o zaman ikide bide internet kesiliyo diyceeene:..::..:
575 den kapadım benden bu kadar biraz soluklanacam.
çok güzel hareket bunlar bassa ne olacakki adam günde böyle 4000 puan alıyor.
[QUOTE=traderx;112242]sanko tekrar gözüme girdi, helal olsun adamlara
murat bey ve burak bey selam olsun sizlere:D[/QUOTE]
ülem ole sey olurmu :D 600 e yazdımmı 600dur 550 sen istemezsen nasıl getirirler :::
[QUOTE=QUEEN;112252]fxci flatmın[/QUOTE]
evet kraliçem hezamanki gibi :::
[quote=bull market;112237]15 dk lık sata geçti :)
Full kısa devam anasını satayım...[/quote]
Benimkinde tık yok daha.:..:
[QUOTE=fXci;112257]evet kraliçem hezamanki gibi :::[/QUOTE]
niye trade edemiyorsun psikolojikmi
[QUOTE=Larossıan;112258]Benimkinde tık yok daha.:..:[/QUOTE]
Valla bende şaşırdım hemde hayret ettim, çöpe atmıyım diye sata geçti sandım bi ara:..: ama şimdi 20 dk lıkda sat da, haliylen kısa devam:) saygılar...
spota bak ya hayret
[QUOTE=fXci;112256]ülem ole sey olurmu :D 600 e yazdımmı 600dur 550 sen istemezsen nasıl getirirler :::[/QUOTE]
vallaha getirmişler işte:D, sabah benzeri oldu
baktım yazdığımdan 1 kademe iyi fiyattan gelmiş dedim ben heralde hafiften bunamaya başladım yanlış gördüm verdiğim emri heralde dedim ama açıklama getiremedim, tabi bozuntuya vermiyoruz lehimize olmuş:D
öğlende aynısı bu sefer 2 kademe olunca tamam dedim, demekki yazılımlarını geliştirdiler tahminim, şöyle bişey olabilir benim emir onların havuza geçinceye kadar ana havuzda yani vobta daha iyi bir fiyat varsa sistem piyasa emri gibi gördüğü iyi fiyata emri veriyor olabilir başka bir açıklaması yok.
[QUOTE=QUEEN;112259]niye trade edemiyorsun psikolojikmi[/QUOTE]
Güççük portfoynen ediyorum etmesinede ANNA portfoy flat yatıyor :::
[QUOTE=QUEEN;112259]niye trade edemiyorsun psikolojikmi[/QUOTE]
.dng.dng:D
[QUOTE=traderx;112264].dng.dng:D[/QUOTE]
hayır yoksa başka bir durummu var cimrimi yoksam dedim:D:D:D:D
[URL="http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1mym.jpg]"][URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=screenhunter1mym.jpg][/URL][IMG]http://img26.imageshack.us/img26/628/screenhunter1mym.jpg[/IMG][/URL]
Atsan atılmaz satsan satılmaz kereta.:..::..::..:
30 Dk grafiklerde dönüş emaresi görülmeye başladı. Gerek bizde gerekse dax ve Fspx'te dikkatli olmakta fayda var.
[QUOTE=QUEEN;112265]hayır yoksa başka bir durummu var cimrimi yoksam dedim:D:D:D:D[/QUOTE]
ANNA ZIESTENOVA fena carptı really öncesi :::
emma sinci baktım guççük portföyude buyutmusum alsatla ::: dana gibin olmuş :::
[QUOTE=traderx;112262]vallaha getirmişler işte:D, sabah benzeri oldu
baktım yazdığımdan 1 kademe iyi fiyattan gelmiş dedim ben heralde hafiften bunamaya başladım yanlış gördüm verdiğim emri heralde dedim ama açıklama getiremedim, tabi bozuntuya vermiyoruz lehimize olmuş:D
öğlende aynısı bu sefer 2 kademe olunca tamam dedim, demekki yazılımlarını geliştirdiler tahminim, şöyle bişey olabilir benim emir onların havuza geçinceye kadar ana havuzda yani vobta daha iyi bir fiyat varsa sistem piyasa emri gibi gördüğü iyi fiyata emri veriyor olabilir başka bir açıklaması yok.[/QUOTE]
Emir gidene kadar fiyat düşmüştür. O yüzden 600 yerine 550den gerçekleşmiştir.