rastgele patronlar..
Printable View
rastgele patronlar..
[QUOTE=Astatin;403037]eehmmm...şeyyyy.. 2B yasası çıktı...neo-ottoman kuruluyor, akçakocada petrol çıkabilir, abd arkamızda !!! dünya arkamızda!! PKK bitecek yılda 10 milyar dolar saving oalcak!!!!...VOB the strongest................da neden ranmıyoruz...üühühühü..nostaljikcumleler.com[/QUOTE]
gorkunç bir avatar gorkunç bir analiz :::
[quote=The Tatar;403053]gorkunç bir avatar gorkunç bir analiz :::[/quote]
lonkkklarımı 182000 den kapatayım diyorum dıtatar.dng
[QUOTE=Astatin;403054]lonkkklarımı 182000 den kapatayım diyorum dıtatar.dng[/QUOTE]
bende patron iyiki 500 e kaptırmamış 700 e kaktırmıştır diyordum .dng
[quote=Astatin;403054]lonkkklarımı 182000 den kapatayım diyorum dıtatar.dng[/quote]
Bir sıfırın ne önemi var,bende gısayı sıfır esgigle gapatmak isterem...:)..
Birde cisim ne kadar yüksekten düşerse,yer çekimi etkisi o kadar artar...hah..
verdim 550 ye helalinden...filattt
[quote=Astatin;403059]verdim 550 ye helalinden...filattt[/quote]
Mehlenin baskısından deel,demi...
Hülem verdin düştü,yohsam senmi don lastiği gibi uzatıp gısaldıyon bunu...:)...
[quote=EMEKDAR;403060]Mehlenin baskısından deel,demi...
Hülem verdin düştü,yohsam senmi don lastiği gibi uzatıp gısaldıyon bunu...:)...[/quote]
cık..mahalle baskısı bende ters etki yapar...tamamen hissel
[quote=Astatin;403061]cık..mahalle baskısı bende ters etki yapar...tamamen hissel[/quote]
İmzanı değiştirmişsin,bull avında bişe olmazda,ayu avının sonucunu biliyorsun değilmi...
Hikayede sonra sormuşya baba ayu sen avcımsın yoksa...:::..
Ben denedimde hiç iyi şeyler yapmıyorlar ayular..tövbeler tövbesi ayu avına...üw....
Sizleri bilemem patronlarda, bana göre en iyisi olanla ilgilenmek..ne olacak ne bitecekle değil..midem bulanıyor artık oraya mı gider buraya mı diye düşünmekten..
ayrıl da gel..hehe
[quote=flexy;403063]Sizleri bilemem patronlarda, bana göre en iyisi olanla ilgilenmek..ne olacak ne bitecekle değil..midem bulanıyor artık oraya mı gider buraya mı diye düşünmekten..[/quote]
flexy'm,
Burda ayular beton deliyorlar ondan olmalı...delindimi önüne hiçmi hiç geçmemek lazım...
Yokmu beton delen ayu resmi felan goysak şöyle...he heh...