-
[quote=a.kaya;301226]pardon asti :( sende az değilsin işine geleni görüyon he sallıyorum diyince diğer yazdıklarımı hiç görmüyon demi ;)[/quote]
.boks..boks.:o:o:o:D:D:D
şu zirve yenilensin yawwww..tabi ya başka ne olabilir..dow zehir zemberek günler geçirdi biz hala 90 üzerindeyiz..ne kraşı..kraşta neymiş..yemişim şortu..long live horny bulls..adından belli long long live
-
[quote=bull market;301219]Olmadı bu piyasa 91000 e gidecek, flat kalmak en iyisi veeee flat.
Yukarı giderse short yaparız o kadar basit.[/quote]
ya boğa piyasası hocam neden avatarınızla çelişkilisiniz merak ettim doğrusu :confused:
-
89500 de akaryakıt bitmiş olabülür 89 göz kırpiyi.. sazan kral sağolsun :)
-
vay arkadas hep aynı geyik .. senin gibi piyasanın da yapıcının da palanında **
sistem al vermeye basladı ama barın bitmesine 50 dakka var.. piuvvvvvv
-
burda zorlanır bence kıramayacak 89500 ü kıramazki kıramaz ki kırsa bile kıramaz ki ::: ::: :::
-
en iyi aracı kurum please bedava matrikste olsun
-
[quote=Astatin;301227].boks..boks.:o:o:o:D:D:D
şu zirve yenilensin yawwww..tabi ya başka ne olabilir..dow zehir zemberek günler geçirdi biz hala 90 üzerindeyiz..ne kraşı..kraşta neymiş..yemişim şortu..long live horny bulls..adından belli long long live[/quote]
pardon yaww..90 üzerind edeğilmişiz:D:D:D Allah mı söyletti ne
-
hala trend göstergesi yatay diyo uff ya hadi sende nazlanmada dön yukarı artık çık şu kanaldan beaaa :..:
-
[quote=negrolino;301232]en iyi aracı kurum please bedava matrikste olsun[/quote]
bence en iyi aracı kurum "jaguar finance"..... test sürüşünü yarım saat bile yaptırriiler...faizi sıfır bile yapıiiler peşin fiyatına....sonra, tamam alacam ama önce vob dan 30000 puan kaldırmam lazım deyincede gülümsemeye devam ediyiler..iihihihihih
-
Bbva, garantı'nın kontrolunu alabılecegı hısselerı ele gecırmenın yolunu alıyor - dow jones
-matrıks-
-
haydi lililililililililli yar haydi liililililili yar....ayrılda geeellllll... bah 89900 gibi flatleyebilirm oğa göre
-
[quote=negrolino;301232]en iyi aracı kurum please bedava matrikste olsun[/quote]
varsa bana da söyleyin :) ama işlem hacmi şu kadar olacak falan demesinler :D
-
Garantinin de bilmem neyin de dibi tuttu yaw sanki bulunmaz anka kuşu...
-
[quote=Astatin;301237]haydi lililililililililli yar haydi liililililili yar....ayrılda geeellllll... [COLOR=red]bah 89900 gibi flatleyebilirm[/COLOR] oğa göre[/quote]
neden hani sistemine uymayanın sonu korkunç olurdu :..: :eek:
-
yeminle dalga geciyolar piyasayla..
-
abi numara haber değil bence çok önemli üwwww dalga felan yok tarihi değiştirecek gelişme bence :D
-
saldırın saldırın ımkb ye hisselere batan geminin malları kelepir hisseler bu ne lan böyle dalga geçer gibi :::
-
İlk önce pilav yaptılar yedirdiler, kalanını sonra dolmaya çevirdiler yedirdiler şimdi de çorbaya çeviriyorlar pirinci...yine yedirdiler..Kapış kapış gidiyor maşallah...
-
[quote=a.kaya;301240]neden hani sistemine uymayanın sonu korkunç olurdu :..: :eek:[/quote]
yok o öyle deeel...karlıyken flat serbest...kar kapatıyon sonuçta niye korkunç olsun..ahahaha..korkunç kar olabilir o ayrı..ahahahah:..::..:
evet zırlamayalım lütfaann..sistemlerimize uyalım.... kaya bey memü bey herkes beyyy
-
vay arkadaş isyan edesim geliyor bu ne yahu şimdi Astiiiiiii kapadınmı lopongu 800 gördü de
-
ula ne trendmiş beaa..şort sinyallerin ****...kasıla kasıla ıkına sıkına 200-300 puan veriii yada zarar verii..long dedinmi anında şip şak puanlar...peee..bollingere takıldı bu yine...eüzü
-
üvvvvvvv
üvvvvvv
üvvvvv
üvvvv
üvvv
üvv
üv
ü
-
[quote=a.kaya;301249]vay arkadaş isyan edesim geliyor bu ne yahu şimdi Astiiiiiii kapadınmı lopongu 800 gördü de[/quote]
yohh..dediğim gibi 900 e yazdıydım..ilk dalgada gideydi aşşadan yerine koymak için..ama şimdi emri iptal ettim..artık 90900 felan kapatırız mecbr..hahahaha
-
625 den flatlayacaktım az kalsın bi kara verdim 400 puan kardan sonra flatlayacam sonra alttan tekrar alabilirsem pozu alacam diye ancak bugün istisna bi gün olacak gibi
-
bence tavan olmaması için bir nedne yok..ve fekat SAZAN Gralı da okuyun..möhim şeyler demiş...
-
89400 leri tekrar görebiliriz belki :rolleyes:
-
[QUOTE=a.kaya;301243]saldırın saldırın ımkb ye hisselere batan geminin malları kelepir hisseler bu ne lan böyle dalga geçer gibi :::[/QUOTE]
hisse alımı yapar ve yönetimi ele geçirmek için piyasadaki senetlere talep olursa.. çok farklı bir borsayla karşılaşabiliriz..
diğer kartların değerlemesi fk sı herşey silbaştan olabülür üwwwwwwwwwww üwwwwwww
-
astatin abüü TOBO hedefü noktasaL oLdu bu arada üwww
-
süüllpplizzzz...tüm uzunlar 675 den dilat fit filat.......400 puan bereket versin
-
[QUOTE=a.kaya;301228]ya boğa piyasası hocam neden avatarınızla çelişkilisiniz merak ettim doğrusu :confused:[/QUOTE]
Ralli ara verdi gibi geliyo bana ondan, şimdi yeni zirve nerede olur kestiremediğimden, eski tepe geçsin short taktiğini deniycem.:)))
-
[quote=Astatin;301264]süüllpplizzzz...tüm uzunlar 675 den dilat fit filat.......400 puan bereket versin[/quote]
sazan hocanın sözlerimi etkiledi seni Asti ne demiş özetle kısaca :confused: :o
-
[quote=Astatin;301264]süüllpplizzzz...tüm uzunlar 675 den dilat fit filat.......400 puan bereket versin[/quote]
pişman olcen :..: bi şey hatırlatıryor mu hocam :::
-
[quote=a.kaya;301266]sazan hocanın sözlerimi etkiledi seni Asti ne demiş özetle kısaca :confused: :o[/quote]
Yohhhh...karşı binadaki sekreter etkiledi...kafkeciyi işaret etti..bi kafke içelim demek istiyo herhalde..ben bi bakimm oraya....lelele (şaka)...
-
96500 gibi rakamlar görüyorum ufukta çok uzakta sallıyorum he :::
-
bu arada spotta tık yok bi anda duruldu dalga :o
-
600 den flat ühüü haklı çıktın asti :o 275-300 gelirse longlarım tekrar
-
[quote=a.kaya;301271]600 den flat ühüü haklı çıktın asti :o 275-300 gelirse longlarım tekrar[/quote]
şimdi 575 den relong yaptım dersem aybolur sağa değil mi :p:p şaka şaka..flat devam
-
Güzel kıvırdılar yukarı, ne düşer ne çıkar bugün, yarın 90000 üzerine, Cuma günüde yeni zirve görülür, ordan sürekli düşüş, işte size kanal harekatı:)
-
-
pişman olacaz gibi bi his var içimde flatladığımıza asti :(