[quote=Astatin;218866]parçala booozzz..üwwwww[/quote]
[I]ağır yara aldım......[/I]
[I]ben biraz dinleneyim....[/I]
[I]gençler cepheye...........[/I]
:o
Printable View
[quote=Astatin;218866]parçala booozzz..üwwwww[/quote]
[I]ağır yara aldım......[/I]
[I]ben biraz dinleneyim....[/I]
[I]gençler cepheye...........[/I]
:o
bundan sonra bidahada uzlaşmalık poz falan almayacam .. noldu bana anlamadımki .. trend falan hiç ilgilenmezdim .. eski tarzımı histemimi istiyorum .. üvvv ıngaaaaaaaaaa :o:o:o:o.. şuna bak maliyet 1000 puan aşağıda .. öyle bekleyip duruyorum .. :o:o üvvvvvvv
[quote=Strategist;218869]Multipass hala short mu yoksa patron?[/quote]
sad but true...(MPR)
Pala senin **
Millet short açtıkça karşılığı poz alan sitemininde **
İnşallah bozulur o sistemde kalırsın dımdızlak şu kritk günlerde:..::..:
bu ne şiddet bu celal **...69400 kapanış tahminim mecburen tahmin..öyle görünüyo..üwww
600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a
[quote=selçuklu;218883]600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a[/quote]
.boks..boks..boks.
725 flat ..
Bu işte Garan takibetmezsen olmuyor:) aşırı yükseldi bu kaat, ketenpere aleti noolcek:)
Ama tabiii Mart ayı bitmek üzer, bitsin ne nok yiyecek bakalım:)
650 ort kısa ..
8 aylık yataylık ve yukarı kırış.
Ne kadar yataylık o kadar yukarı sert hareket.
Faiz arttırım demek bankalara kar demek.
Jelibon.
[QUOTE=bull market;218880]Pala senin **
Millet short açtıkça karşılığı poz alan sitemininde **
İnşallah bozulur o sistemde kalırsın dımdızlak şu kritk günlerde:..::..:[/QUOTE]
pala mekanik çalışmıyo tahminim .. bakıyo piyasaya yukarı vuruyo bu yukarı vurdukca vobda bıton benım gıbı shortcu toplanıyo .. o daha da yukarı gıdıyo o gıttıkce yenı shortcular geliyo , e yukarı gidiyo gittikce para kazanaaaii kazandıgıyla tekrar mal alıp yukarı gidii... o gittikce daha kazanıyo biz kaybediyoz.. ortada mekanik sistem yok .. aga hesabına bakıyo yukarı gittikce + para geliyosa basıyo yoksa aşşa basıyo.. aga yoksa kafayı sıyırır yok sıstem al verdı yok aman sat yeresınde onla ugrasırmı .. kendı alım yapsa pıyasanın tum sıstemlerı al verıyo zaten.. o satsa tum sıstemler sat verıyo :)
Bu asamadan sonra poza girmek için geceyi düşünmek lazım dow ne yapar dowun durumu bana pek parlak gelmiyor uzun poz giremem kısayıda maçam yemiyor geceye şimdiden yazayım fılatım.Kafam rahat. Zaten bu çıkışta indi bindilerden bi mok kazanmadık sayılır azcık kazandığımızıda geri vermeyelim
[quote=selçuklu;218883]600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a[/quote]
paşam, cellallenip iş yapmasan diyorum.:o
Spot 30 Aylık bazda 68483,
Haftalık bazda ise 69147 üzerinde kapanış yapmışlığı yoktur, günlükte ise 69147 üzerinde sadece 4 gün kapanış yapmışlığı vardır, günlük kapanışların en yükseğide 69718 dir, hatırlayalım:) saygılar.
[quote=boz ayı;218870]68.550 den ilave şort açtım............
dizlerim titriyor.......[/quote]
boz üstat dünkü verdigim söze istinaden 1/2 sort ama sıcak sıcak terliyorum bu palanın baskısına karşı:..:
[QUOTE=unlimitted;218893]paşam, cellallenip iş yapmasan diyorum.:o[/QUOTE]
abi bilmiyorum .. hayırlısı olsun ne diyelim .. :o
[QUOTE=Astatin;218882]bu ne şiddet bu celal **...69400 kapanış tahminim mecburen tahmin..öyle görünüyo..üwww[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;218883]600 ort long a* .. kapattım pozu eski tarza dönemye çalışacam .. a* a*a a*a*a**a[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;218889]650 ort kısa ..[/QUOTE]
Yapmayın yavvv! üüüüüüüüü
vay anasını yaw, 600-650 arası deli kontrat dönmüştür heral.
insan sonuçlarını düşünmek bile istemiyor...üvvvvv...:o
E/D 1.33.50..den long aldım.......
her zaman bulaşmam..........
hayırlısı bakalım............
[quote=AMON RA;218900]Yapmayın yavvv! üüüüüüüüü[/quote]
yaww ben hala şortum..şortum da..öyle güçlü duruyorki 69400 kapatır herhalde dedim..bişi yaptığım yok..67900 şortlarla bekliyoruz **:cool::cool::cool:
üwwwwwwwww
Şu grafiğe baktığımda söyleyebileceğim tek bir şey var: Keşke zaten short olmasaydım da buradan short'lasaydım... Zarardaki pozisyonu asla artırmama kuralım nedeniyle poz artıramıyorum, mal mal bakıyorum sabahtan beri ekrana...
Geceye de short devam... Yarın da baktım düşmüyor flat'e geçer ve flat'de beklerim, buradan sonra düzeltme görmeden long'a dönmem...
[quote=selçuklu;218898]abi bilmiyorum .. hayırlısı olsun ne diyelim .. :o[/quote]
patronaj iki gün dinlensen...
daha sağlıklı düşünürsün......
bomba gibi dönersin......parçalarsın.....
bozz amcan öneriyor.....
;)
[QUOTE=Astatin;218906]yaww ben hala şortum..şortum da..öyle güçlü duruyorki 69400 kapatır herhalde dedim..bişi yaptığım yok..67900 şortlarla bekliyoruz **:cool::cool::cool:
üwwwwwwwww[/QUOTE]
valla ne diim inşallah piyasa aşagı doner ....... sıbob short der bende gelirim astet yanuna
[quote=abdullah yıldız;218897]boz üstat dünkü verdigim söze istinaden 1/2 sort ama sıcak sıcak terliyorum bu palanın baskısına karşı:..:[/quote]
[I]ter varsa sorun yok.....doğru yoldasın...pozisyonun önemi yok...[/I]
[I]müsterihsen ayvayı yedin......[/I]
[I]sistem trade bozz ..........[/I]
[I]ha ha haaaa....[/I]
hedefler önce 68850 sonra 68950 sonradaaa 70250 olur diyorum! Full lonk olan pozumu 1/2 ye indirdim bu çılgınlıkta düdüklenmeyelim diye!
ben kokusunu aldım bu işin....heyk
sn astatin sistem short mu?
saat 17 sonrası
Yorum Yok Long Devam
Haydi düşşşşşşşşş artık düşşşşş
sibobsuz düşmez:)
[QUOTE=boz ayı;218909]patronaj iki gün dinlensen...
daha sağlıklı düşünürsün......
bomba gibi dönersin......parçalarsın.....
bozz amcan öneriyor.....
;)[/QUOTE]
abi burda ara verilmez .. bence .. en tehlikeli bölge . .2 gün hiç bakmasam sonra gelsem çok farklı fiyatlar gördüğümde oluşacak pişmanlık duygusu .. dahada sıkıntı stres yapar bende .. o yüzden 1000 puan zararı realize edip ve kontrato kaybımıda göze alarak . alsata döndüm .. hayırlısı ..
Yaw ne bu forumun hali, halimize bakan da +5000 puanlık hareket olmuş zanneder. Dün 67600 kapattı, şu an 68600... +1000 puanlık hareket en sıradan günde bile oluyor heyecena kapılmayalım...
Geceye ZİŞD, yarın bakarız duruma...
Tabi ben geceye short girdiğimden yarın yine garanti + gap var, ondan sonra bakarız duruma demek istedim... :..:
son 650 short pozdan sonra 600 long 700 short yaptım .. son poz 700 kısa .. rahatladım biraz ..
bombala tansel..üwwww
[quote=temese;218920]sn astatin sistem short mu?[/quote]
bböğğğyyikkkk...üüüüüüefettt
Kapanış tahminim 68225:)
Anket yokmudur?
[quote=selçuklu;218927]abi burda ara verilmez .. bence .. en tehlikeli bölge . .2 gün hiç bakmasam sonra gelsem çok farklı fiyatlar gördüğümde oluşacak pişmanlık duygusu .. dahada sıkıntı stres yapar bende .. o yüzden 1000 puan zararı realize edip ve kontrato kaybımıda göze alarak . alsata döndüm .. hayırlısı ..[/quote]
[I]güzel bir trade günü ile pistlere dönersin inşallah....[/I]
[I]kutlama yaparız..........[/I]
+.
kudrete bak arkadaş...
YEni açılan shortlara ve al-sat lara itirazım yok ama yukarı giden bir trendde ısrarla neden kısada beklenir anlamıyorum.üüü
dost acı söyler beyler. burda gerektiğinde SL olmayan maalesef batar.(kendimden biliyorum:()