Asti,
On the way da kimse yokmu...
Printable View
Asti,
On the way da kimse yokmu...
[quote=EMEKDAR;402813]Asti,
On the way da kimse yokmu...[/quote]
abi ikili opsiyon topiğinde girdik biz on the way topiğine..ayrıca I'm gonna kill bull:o:D
[quote=Astatin;402867]abi ikili opsiyon topiğinde girdik biz on the way topiğine..ayrıca I'm gonna kill bull:o:D[/quote]
Banada öküzlük mikrobu bulaştı...:::...
Allah sonumuzu hayır eylesin...:confused:
[quote=EMEKDAR;402876]Banada öküzlük mikrobu bulaştı...:::...
Allah sonumuzu hayır eylesin...:confused:[/quote]
he dün de dediydin...long musun yani?:confused:
[quote=Astatin;402877]he dün de dediydin...long musun yani?:confused:[/quote]
Laf aramızda galsın...:o:o:o...
Bunlar gerçek kontratlarla çevirmiyorlar heralde,pilastikmi ne...
[quote=EMEKDAR;402920]Bunlar gerçek kontratlarla çevirmiyorlar heralde,pilastikmi ne...[/quote]
hehehe..abi bence zaten bizim piyasadaki işlemlerin %90 ı fiktif..kalan %10 u hamlamak için:D pala bu... Merhum Kemal abinin dediği gibi; P**t gibi i**e gibi bir şey bu pala
Haftalık kıraf possss...73175 altında kaldıkça şortlar rehat... genel görüntü hafif graşik dursa da yürüdüğü tarafa pis yürüyecek...1-1,5 ay içinde %15-20 lik hareket filan
[quote=Astatin;402923]Haftalık kıraf possss...73175 altında kaldıkça şortlar rehat... genel görüntü hafif graşik dursa da yürüdüğü tarafa pis yürüyecek...[B]1-1,5 ay içinde %15-20 lik hareket filan[/B][/quote]
Ağam gillere söylede fazla gecikmesinler..
Acil ihtiyaçdan...:::
posss...nedense 74 veya 71500 görürmüyüz acaba diye bir fikriyat oluştu kafamda..ha 74 ve 71500 görürsek daha da bomba olur ama..du bakali... bi sıkıntı var..bi kıvranıyor.. yığıyor..biriktiriyor..kırılacak ..ama du bakali
[quote=Astatin;402928]posss...nedense 74 veya 71500 görürmüyüz acaba diye bir fikriyat oluştu kafamda..ha 74 ve 71500 görürsek daha da bomba olur ama..du bakali... bi sıkıntı var..bi kıvranıyor.. yığıyor..biriktiriyor..kırılacak ..ama du bakali[/quote]
Evet ya bende bişeyler garalıyacaktım da düşünüp duruyordum...
Şu ayu satışlarını göremiyorum...
Ben ayuları ayak seslerinden tanırım...
HA 71900 ALTINDA ELLEŞMEK BOZAR AYUYU...:o...
Tom a takıldı bizimki..Tom sağ omuzda birazdan salar...
Yav bu fopseyyaresi ne sancı çekti...ilk doğumu sankim...:)..