[quote=Astatin;336073]şimdi onu diyecektim ama badem olacak galiba..üww[/quote]
NUNU PUPU konularında son sözü Kaya patron söyler... Ondan bi yorum gelene kadar bekleyelim bence... ühühüü ühü üvvv... :)))
Printable View
[quote=Astatin;336073]şimdi onu diyecektim ama badem olacak galiba..üww[/quote]
NUNU PUPU konularında son sözü Kaya patron söyler... Ondan bi yorum gelene kadar bekleyelim bence... ühühüü ühü üvvv... :)))
[quote=Strategist;336078]NUNU PUPU konularında son sözü Kaya patron söyler... Ondan bi yorum gelene kadar bekleyelim bence... ühühüü ühü üvvv... :)))[/quote]
estg hocam haddimiz değildir ama gene bi graf çiziktirek bari bu kadar sözden sonra ayıp olur göndermessek :..: evet ufak bi NUNU görünüyor ancak 2 indikde henüz flatla bile demiyor bakalım kv satış gelsede seans açıldığında toparlarlar gibime geliyor
[url=http://goo.gl/mc9cY][img]http://i1102.hizliresim.com/2011/2/17/2651.jpg[/img][/url]
valla eğer NUNU lar ikinci tepe yeresinde çok hacimsiz oluştuysa genelde badem olur like that
[quote=a.kaya;336089] kv satış gelsede seans açıldığında toparlarlar gibime geliyor
[/quote]
Ayuların son umudu buydu patron... Yıktın parçaladın tüm hayallerini... :..:
tam bir komedi garan % +2,69 vobcuk %+0,28 sanki mal vermek için garanı kullanıyorlarmı nedir anlamadım :rolleyes:
garan korelasyonlu bildiğimiz endeks ile VOB30 endeks arasındaki makas 1.000 puanı geçti heralde...
paranın gücüne bak arkadaş...
ben nereye gidersem oraya. yemişim dowu...yemişim garan'ı.. :)
dur dinle...
[quote=unlimitted;336099]garan korelasyonlu bildiğimiz endeks ile VOB30 endeks arasındaki makas 1.000 puanı geçti heralde...
paranın gücüne bak arkadaş...
ben nereye gidersem oraya. yemişim dowu...yemişim garan'ı.. :)[/quote]
Patron senin dün dediğin gibi o kadar parayı yöneten adamlarda bu durumdan şikayetçiyse kim götürecek bu endeksi..ühülühülü :..:
[quote=a.kaya;336098]tam bir komedi garan % +2,69 vobcuk %+0,28 sanki mal vermek için garanı kullanıyorlarmı nedir anlamadım :rolleyes:[/quote]
abi sabahtan beri "aaa garan %3 vob %0,3 en iyisi kontrat alalım" diyen kek var mıdır ki yaw...
hayır varsa ben de istiyorum. üzümlülerden. :D:D
[quote=Astatin;336102]dur dinle...[/quote]
kim geliyor kim geliyor :..:
yoksaa... yoksaaa...
dünkü longlar 80300 yandığı için stop ve flat !
short için henüz erken ve bişeyler eksik..